Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Aklıma gelen kelimeleri karaladım. Biraz saçma oldu belki ama napalım :) http://www.deviantart.com/deviation/50109204/ Bir bebekken evde otururken Hiç yoktu derdim tasam Derdim kendi kendime sadece Büyüyünce acaba ne olsam Büyümek ne işe yarar ki Hayatın anlamsızlığına bakınca Çünkü anladım ben herşeyi Biraz büyüyüp yaşlanınca Tamam belki çok yaşlı değilim Dede olmadım elbette henüz Ama neden diye soruyorum Neden hayatımız böyle düz Dünya çok güzel bir yer Yaşamayı seviyorum burada İzliyorum etrafımı yaşarken Çiçekler böcekler arasında Bir çocuk uçurtmasıyla oynuyor Bir köpek tek başına geziyor Aşık oluyorum ara sıra birisine Ya da doğanın bir güzelliğine İşte beni asıl üzen nokta da Burada başlıyor saçma şekilde İstiyorum yaşasak sonsuzca Tatsak bütün bunları kendimizce Oysa ölüyoruz eninde sonunda Ölenle ölünmez derler atalarımız O adamın yerine kendini koyunca İster istemez ediyor için cız Hayat neden bu kadar acımasız ki Gösteriyor tüm güzellikleri sana Sonra alıyor hiç soru sormadan Belli değil öleceğimiz hangi zamanda Okusam da tüm kitapları yetmez Gezsem de tüm kıtaları yetmez Dönüp dolaşsak etrafımızda boş Yesek bir başka çikolata gene hoş Neden diye sormak istiyorum Veremez kimse bana bunun cevabını Hayatımız sadece getirmek midir Dünyaya bizden yeni bir nesli Doğ büyü seviş üre ve öl Kurulu bir düzen var aslında Bütün bunlar sanki bir komedi Herşey ölüyor eninde sonunda Elbette gelen her yeni ruh Dünyayı yapar daha kalabalık Gitmeli bazıları aramızdan Böylece açılmalı biraz boşluk Ama ister gönül bazı şeyler Keşke gitmesek göçmesek burdan Yaşasak güzellikleri daha fazla Yemek yesek hep aynı kaptan Sonuçta dünya çok güzel Seviyorum buradaki şeyleri Sürekli hep yeni şeyler Sanki bir şölen bir gösteri Ya biz öleceğiz ya dünya Olmasını istiyoruz bu yüzden Bundan sonra başka bir dünya Ya da yaşasak baştan yeniden [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 14:16 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ölüm korkusunu yenmiş gibisin biraz ha?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 valla bilmem de ilaç felan alıyorum. en azından eskisi gibi gece oturup ağlamıyorum :) yani daha iyiyim, eskisi gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 biliyor musun insan ölüme yaklaştıkça(ya da yaşlandıkça)daha az korkuyor galiba ya da alışıyor ölüme.Bazı şeyleri zamana bırakmak lazım.Eline sağlık bu arada böle bişileri basitçe anlat şiirleri seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 seviyorsan ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Geçmiş olsun sağlık sorununmu var ? Acil şifalar kardeşim.Hoş bir şiir olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar