chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Almayı dusundugum arac. evet biliyorum konfor 0 karizma 0 fakat fiyati ve arazi performansi gercekten hayranlik uyandirici. acaba sizin fikriniz nedir? bu arabayla ilgili kotu anilariniz var mi?:) bozulur mu? bozulursa parcasi bulunur mu? cok benzin yakar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ne yazıkki bi bilgim yok Ben jaguar ya da pejo 406 isterdim zati yollarda kullanacağım ben performans pek bi umrumda değil hani HUMMER isterim ben ama askeri versiyonu olması[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Fiyatı evet ama arazi performansının hayranlığı nerden geliyorki?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 zamaninda auto show dergisinin yaptigi teste katilan arazi araclari arasinda, tuz gölü'nün ortasindaki adaciga ulasabilen iki arazi aracindan biridir. diger arac da bir toyota rav4 idi, bu testte range rover ve cherokee nal toplamislardi. aynen eksi sozlukten aldim. benim kullanmisligim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 arazıde takılcaksan guzunden yararlana bılırsın sende demıssın ıste ama konfor sıfır gercektende[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Ben şahsen kullanma gafletindede bulundum LADA niva da var bunların içinde. Arabalar daha sıfır KM idi hatta Türkiyeye yeni gelmiş ve depo daydı bayilere bile dağıtılmamış halde hiç kullanılmamış yani. Bu durumda olmasına rağmen hava soğuktu ve çalışmadı rus arabası olmasına rağmen. Çok zor bi uğraştan sonra çalıştırdık fln ama cidden çok çok kötü arabalar ladalar. Direksiyonun üzerindeki logosu fln yoktu burada takılıyo onlar :P Şöyle söyleyim Samara'nın vitesleri R 1 3 (geri vites 1. vites ve 3. vites) Bu şekilde yan yana duruyolar bi geri vitese giriyo bi 3. vitese giriyo 1. vitese sokmak için çk uğraşmıştım =) Bu arada Lada Niva lar yenileniyor geçenlerde bir sitede gördüm yeni lada niva diye ama ilgimi çekmediği için bakmadım sanırım Ekolay.com da fln otomobil bölümünde biyerlerde gördüm bi bak istersen..[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 hmm bu enterasan. icime kurt dusurdun simdi:) herkes cok saglam cok guzel diyor ama sen bizzat yasamissin olayi. bide vergisi var tabi. o kismini da dusunmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yedek parça işi kolay seni aksayrayda biryer götüriimorada boılca var :) e zamanında lasa station vardıda benim[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 peki bu fiyat araliginda baska ne gibi alternatifler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Uzun yolda ve şehirde çok sıkıcı ama şantiye için veya arazi keyfi için alıyorsan hakkaten başarılı bir araç.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 lada deyince aklıma samara geliyo.samara deyince aklıma skoda favorit geliyo.skoda favorit deyincede Bertone gibi bi adamın nası bu kadar kötü bişi tasarladığını düşünüyorum. (çok pis konu bağlarım.hiç acımam. :) )[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Fiyatı nedirki fiyat aralığını tam bilmediğimden bi öneri getiremem ama şu suzuki samurai ler fln bile daha iyidir lada nivadan=) Genellikle Mitsubishi fln alıyolar arazi açısından eski pajerolar pahalımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 18.5 milyar 0 fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Valla arazi için en ucuz alternatiftir Lada Niva. Bizim akrabada eski kasası vardı. İki çeker olarak tatminkar ve kullanırken öyle sorunları falan yoktu. 4 çekerde akrabam debriyajı ayarlayamadı araba ok gibi fırladı. Bence arazide seni yüzüstü bırakmaz. Ayrıca Lada ile bağlantı kurarsan Rusya'da daha iyi motorlar üretiyorlar (Mesela 2.0 150 bg motorları var). Yürüyen aksam o motorlara dayanabilirse Lada o zaman kral olur. Ama gönül isterdi ki Skystar 4x4 ün olsun onun da fiyatı 53 milyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 istanbul icin guezel bi araba ama 0 alinmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar