Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkan Bey'in Atatürk fıkrası

Apache

Öne çıkan mesajlar

villanın nesi güzel??

atatürk'le tayyibi karşılaştırmak atatürk'e anıtkabir'de takla attırmaktır. Saygıyı bir nebze haketmeyen ve başkalarına da saygı göstermeyen bir adamla Atatürk'ü nasıl olur da karşılaştırırsınız ve bu karşılaştırmaya gelen tepkileri nasıl garip bulursunuz?

O villanın sadece tuvaleti değil pis olan. Salona mutfağa oturma odasına villanın her metrekaresine bırakıyolar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bu anlayışla bi yere gidemeyiz zaten. insanarı once eşit haklarla yargılayın.

bişi soyluyecegim nasıl yanlış anlayacagınızı biliyorum ama yinede soyleyecegim. bana ait bi soz değil.

eğer Ataturk başarısız olsa idi su an tarihimizde hain vahdettin yerine mustafa kemal isyanı vardı.. Kelebek etkisi....

Ataturk peygamber falan diildi.. Sadece liderdi. Ama bu onu AYRICALIKLI yapmaz. tayipi yapmayacagı gibi..

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 22:49 tarihinde, _Faramir_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

shadowfox beni yanlış anlamanı istemiyorum. kesinlikle yaptıgım o insanın Atatürke hakaret yağdırmasına sahip cıkmak falan diil. ilk sayfayı okurken ben de sizin gibi o adama kufrediyordum ama okudukca canım sıkıldı. bu rte karşılaştırmasını da ben yapmadım benim yaptıgım da bi karşılaştırma diil zati ben sadece insanlara eşit davranmanın anayasamızın temeli olduğunu ATATÜRKÜNDE bu amaçla cumhuriyeti sectigini soylemeye calışıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

hiç karışmayayım dedim,kendimi tutamadım.

Kafanız mı güzel ya Tayyip'le Atatürk'ü karşılaştırıyorsunuz.Tayyip kim ? Şeyhlerin önünde diz çöken zavallı bir insan değil mi ? Laiklıkle uğuşmayan şeyler yapan o değil mi ?

Hangi beyinle Tayyip ve Atatürk'ü karşılaştırıyorsunuz ya ?

Ha Atatürk karşılaştırılmaz mı ? Evet bir konu da katılıyorum o da insan.Ama karşılaştıracaksan Tayyip gibi ayak takımı ile değil , gerçekten büyük insanlarla karşılaştır.Ecevit'le,İsmet İnönü'yle,Stalin'le,Hitler'le,Roosvelt'le vs. vs. karşılaştırın ama asla şu Tayyip'le karşılaştırma yapıp konuşmayın.

Beyninizin nelere çalıştığı gayet açık biçimde görülüyor.Sizin gibiler yüzünden bu ülke geri kalmaya malesef mahkum,eminim sizde belediye başkanının salak fıkrasına gülmüşsünüzdür,nasılsa aynı derece de kapasiteniz...
Sosyal ağlarda paylaş

faramir Atatürk koca bir milleti kurtaran bir lider tayyip ona küfür eden bir insan ve yaptıkları ortada.Hiçbir hukuk anayasa bana ikisiinin eşit olduğunu kabul ettiremez çoğu kişiye ettiremeyeceği gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Atatürk sadece lider değildir. Şuan vatandaşı oldugunuz Cumhuriyetin Kurucusudur. Burda bu topraklarda Türk kimliği ile yaşamanızı sağlayan, işgalci kuvvetlerden bu halkı kurtarıp kendi ayakları üzerinde durmayı öğreten kişidir. Atatürk bana ve çoğu kişiye göre de peygamberlerden daha yüce bir insandır.

Atatürk ayrıcalıklıdır. Öyle olması da gerekir. Bu konuda hassasiyetimiz büyüktür.

Ama hepsi bir yana şuan görevde olan bir başbakana da gerektiği gibi hitap edilmesi daha doğru. Saygıyı elden bırakmadan eleştirmek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Faramir:hatta katilleri rte nin uzerinde tutuyor.

burda haklı arkadaş orda Atatürk le karşılaştırılacak insanlara hitler stalin falan yazmışsınız tayyip bile onlardan iyidir yeterince bilginiz yok sanırım hitler ve stalin konusunda.

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 23:08 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

stalin,hitler...
edit:katil uşak dememek için kendimi zor tuttum itiraf ediyorum:)

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 23:09 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler lütfen sakin olalım..

Tarih bilgim yoktur fakat Osmanlı Devletinde şu ana kadar olan tüm padişahlar paşalar devirlerinin gerektirdiği şeyleri yapmışlardır..Şu andaki başbakan da devrinin gerektirdiğinden fazlasını yaptığını sanmıyorum.. yada azını..

Şu anda ülkemizi yöneten kişiye de saygı duymamız gerekir. Ben Tayyib i savunmuyorum ama sizin yaptığınız şey bölücülükten başka bir şey değildir..

Atatürk ile Ecevit i yada hitleri hatta stalini karşılaştırabiliyorsunuz .. Valla diyecek söz bulamıyorum

Biraz kendinize gelin.

Eğer konuşacaksanız gider seçimde konuşursunuz.. Yer burası değil.. Burası dingonun ahırı değil.. Hepimiz TC vatandaşıyız. Hepimiz Türküz.. Bununla gurur duyuoruz.. Ama dışarda oynanan oyunlar bize yetmiyormu da içimizde de kavga ediyoruz ?..

Kaçıncı sayfa olmuş.. herkesin fikirlerine saygılıym fakat başkalarına saygısızlık etmeyen fikirler olmasını rica ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Arkadaşlar bakın;

Atatürk ile ilgili bir şeyler yazarken ince eleyip sık dokur iseniz yazdıklarınızın ve tartışmanın kalitesi düşmemiş olur.

TC başbakanı hakkında da eleştrilerinizi yazmak tabi ki kendi görüşünüz olduğu için serbest ama hakaret ederek de çirkinleşmeye gerek yok.

Forumlarda atılan her mesaj kişinin kendi görüşünü içerir ve genele mal edilemez. Görüşlerimizi bildirirken sizden farklı görüşlerde olan insanlarında oldugunu düşünüp, hakaret boyutuna varmadan devam edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

@werewolf allahaşkına düşün de mesaj at
Darkrider:Ha Atatürk karşılaştırılmaz mı ? Evet bir konu da katılıyorum o da insan.Ama karşılaştıracaksan Tayyip gibi ayak takımı ile değil , gerçekten büyük insanlarla karşılaştır.Ecevit'le,İsmet İnönü'yle,Stalin'le,Hitler'le,Roosvelt'le vs. vs. karşılaştırın ama asla şu Tayyip'le karşılaştırma yapıp konuşmayın.

bunu diorz ok?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bak hala açıklıyorum.tayyip gibi ayak takımıyla değil büyük insanlarla karşılaştır diyor ve hitler stalin diye ekliyor.sakinim,sakinim..

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 23:24 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

işte burada da yine ataturk un karşı olduğu (altını ciziyorum) sınıf ayrımcılıgı giriyor işe.. yani bu ulkede yonetimde ki 2. adam milletin %30 oyunu ilk secime girişinde almış muhtemelen 2 . sinde 40 lara varacak olan bir adam ayak takımı oluyor ama kendini BEYAZ TURKLER olarak nitelendiren AYAKKABILARINI KAPIDA CIKARAN İNSANLAR ayak takımı oluyor. TEBRİKLER
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...