MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 önceden konusu açılmışmıdır bilmioyrum ama bu akşam google earth de gezerken bir fotoğraf buldum ki süper. yüzüklerin efendisi bakanlığının bile kurulduğu yeni zelandanın havaalanı burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 oeh. biz en fazla fantezi olarak deve kesiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 çok sağlammış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 fatih urekle ayni ucaga bindim ama gollumun oldugu yerden ucaga binmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Ondan sonra uçak düşünce haber olur... Ben pilot olsam tırsarım, inemem o havaalanına. (Gerçi o yüzden pilot yapmıyorlar benim gibileri, o da ayrı bi konu tabii.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 lol super olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 O zaman bunlar İskandinavlardanda arızalı. Toprak geniş, doğa çetin, nüfus az, yerleşim dağınık. Kafayı yiyor bunlar [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 07:53 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Cık cık cık sıyırmış bunlar ya, yeni nesil de pek zıpçıktı ...Aah ah, nerde o eski zelanda... (söylemesem içimde patlardı, kusura bakmayın:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 psikolojisini bozar be insanın. uçağa binmişsin henüz havalanmamış. ya düşerse modundasın ve camdan dışarı bakıyorsun. uzakta bir an bi surat gördün dikkatli bakmadıgın için geçtin gittin ama aklında kaldı. sonra ne gördüm ben yahu diyerek dikkatlice bakarken bunu görüyosun. zaten uçaktan korkan birisi isen o an nedicen? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 en azından canlı olmadığını biliyosun.Ya kıymetlimisss diyip uçağın kalkmasına izin vermese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 . [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 12:49 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 parmağında da yüzük var sallanan... birinin kafasına düşse?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar