Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bu resimde kasayı sürekli açık yada kapalı tuttuğumu söyliyebilecek 2 ipucu var. Tekini ben buldum öbürünü arkadaş buldu. Hadi kim bulacak bakalım. (kasa benim bu arada dandik samuray fanımı 5 gün önce aldım dün bozuldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bu adam kesin paso kurcaliodur oyüzden açıktır diyesim geliyor ama resimde hiç toz yok nerdeyse paso açık olsa bukadar temiz olmaz diyerekten kapalıdır diyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 temiz insanım + kompresörüm var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 üstte sağa doğru (köşe değil + psunun sağı) kasa renginde olmayan bi kısım var. orda gri kasa üst kapağının gözükmesi lazımdı. ancak duvar rengi tarzı bir şey gözüküyor. kasanın üstü açıksa diğer yerleri de açıktır heralde :D ben böyle bişi görebildim sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 power supplydan çıkan kablolar kasanın içine doğru bastırılmış dışarı çıkıp bir yerlere takılmasın diye. ayrıca prunun dediği de var arkada duvar gözüküyor. bence kasayı açık kullanıyorsuns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 kasanın fanı çalışmıyor; kasa açık bir de cpu fanım bozuk diyorsun; dönüyor gözüküyor [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 15:21 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 evet 8cm lik fan çalışmıyor zaten psu ya takılı değil bariz. o da olabilir. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 15:21 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Helal olsun be fan ve duvardı ipuçları, eheh bir dahaki kasa açık mı kapalı mı oyununda görüşmek üzere:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 (H) yapardım ama yok işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bu arada cooler master bi fan ile değiştirdim daha güzel oldu daha bi sessiz böyle. samuray neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 fotograf makinasının otomatikzoomu acıksa kapalı otozoomu acıksa kapalı sekılde kasa. ayrıca yansımadan falan cozmeye calıstımda acık gibi duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ters oldu apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar