St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Arkadaşlar öncelikle bu alette klasörleme seçeneğimiz var mı?Yani şarkıları klasörler halinde koyup böle istediğimizi seçebiliyor muyuz? İkincisi pille mi çalışır şarjla mı?Pille çalışıyorsa pilleri özel midir kolay bulunur mu?Ya bu aleti kullanan var mı bilgilendirse beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 klasörleri çalıyor ama adı üstünde shuffle :) karışık çalıyor sadece itunes programı ile pc den playlsit sıranı ayarlayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 hmm hadi ya zaten fiyatının ucuz olmasından belliydi bişi olduğu :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 o fiyata yakın olarak creative zen nano plus tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 shuffle alma sakın philipsde alma shuffleda ekran yok bildiğim kadarıyla zaten creative iyidir ama geçen gün creative verdik yerine sansa/sandisk in mp4 player ını aldık video kaliteside iyi menü falanda çok tatlı apple i pod menüsü var alette fiyatıda çok yüksek deil teknosa dan alabilirsin öneririm bir tane daha alacağız biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 saolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Valla Apple'ın tasarımcıları sıçsa "Alınır ulan bu" diyeceğim için iPod Shuffle'ı pek seviyorum. Şu 1 ytllik bozuk para boyutlarında olanından edinmek istiyorum bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar