Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir golü Önder Efsun'un çalımıyla yedik bir diğer golüde Kaleci degajmanının yalnış oyuncuya gitmesiyle yemişiz..

Oyuncumun gerçekten geliştiğini gördüm bu maçta . Asistte yapmışım.

Penaltılarda şanssız kaybetmişiz..

Ayberk Ak - Ali Erim ve Ben(can ertaş) penaltıyı gole çevirmişiz. Batu Sönmez ve Batu Aydoğdu ikilisi kaçırmış =) Şans tabi .. ZEGNA YAKTIN BİZİ =)
Mesaj tarihi:
Bu arada Önder Efsun sanırım oyuna girmiyor ne ilişkilerde bi iletişimi war tek başıma her girişimde full iletişim abanıyorum ona ramen %33 e kadar düşmüş ilişkim onla

Eğer girmiyorsa belirtsin yada En azından girdiğini belirtsin ha yoksa Yerine transfer yapalım en azından katkı almış oluruz takım ?
Mesaj tarihi:
Bakın gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı .. Transfer yapılmıyor kendi aramızda bir oluşum yapma amacıyla . Ama bir kısmımız oyunla ilgilenmiyoruz bile kendimize katkımızdan öte takıma zarar werir olduk adam gibi kalmicaksak bu oyun içinde o zaman bırakalım oynamicaklar yerine Transferler yapılsın bari zirveye oynayalim biz nekadar gelistikce ust liglerimizdeki elemanlarda gelisiyor.. Acikcasi ben amaç olarak bir sekilde yerimizde tutunmaksa amac zaten hepimiz bırakalım hedef büyütelim. böyle olacak gibi değil burda bi kısmımız çabalıyor üst ligden elemanlar bizle olmak için aramıza geliyor sonra sorumsuzluk yapan tayfa yüzünden hadi ben yeni başladım zegna yeni başladı o yeni başladı bu yeni başladı ama yeni başlayanlar arasından yükselme hedefi olanlarda war ama bazı oyunu sadece yerinde oynama amacı olanlar yüzünden biz yerimizde sayıyoruz .. Adam gibi ilgilenicekler arasından bir kadro kuralım .. ilgilenmicek warsada bi arkadaşımız öncülük etsin kursun takımını ona geçsin diğer kesin Altyapı gibi bişey yapalım en azından PFC ye transferle üst sıraları zorlayalım. Yerimizde sayarak nereye warıcaz onu merak ediyorum 3. lig adamı olmak istemiyorum kariyerimiz boyunca hiç birimiz olmamalıyız eğer hedefinde üstte olmak olan başka kişilerde warsa ....
Mesaj tarihi:
ben yeni takım kuruyorum bi kaç sorum olacak şimdi bende 6 günlük gold war gold bitince yenilemek için ne kadar süremiz kalıyor bi bilgisi olan warmı ayrıca takım için alternatif isim bekliyorum :)
Mesaj tarihi:
yok ligden dsusulmuyor bildigim. bizim sansizligimiz 5 tane human takım olan gruba dusmemiz
diger grplarda 2 human takim filan var 2 derbiyi alan geciyo xD

bizde her hafta derbi nerdeyse hehe
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
zaten bu sezon sampiyonluk cok zordu yani transfersiz, ama gelen mesajlari bir gorseniz :)

transfersiz olarak bu sonuclari almaniz muhtesem filan diyorlar.

biz gene transfersiz devam edelim bakalim yeni sezonda neler olacak :)
Mesaj tarihi:
bu arada su iletisim olayina bi dikkat edin yahu 50 kere soyledik valla transfer yapicam bu gidisle parada var.

oynamayan ilgi gostermeyenler allah rizasi icin soylesin surayada, onlarin yerine adam alalim bizde..
Mesaj tarihi:
Batu Sönmez- ZEGNA MC
Cagatay Demirel- ARAGORN GK
Can Ertaş - Trasty
Efe Biryol- Pyro
Cem Büber- Pasha
Önder Efsun - Fede
Batu Aydoğdu - Copycat
Ibrahim Balaban- Aquila
emre yeniceri- Krusty
Erkan Karan- gellidus
  • Yeni Oluştur...