Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 aragorn yüksek maaşa gelirim hemen oynamasam da iyi yedek olurum hueahe para lazım para
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 iyiyiz iyiyiz bakmayin. transfersiz takimiz herkeside sasirtiyoruz. bissuru tebrik mesaji geliyor takimimza :)
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 abi onder efsun kimdi paso calim yaw gecen macta oyleydi galba ona bi dikkat edin
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bir golü Önder Efsun'un çalımıyla yedik bir diğer golüde Kaleci degajmanının yalnış oyuncuya gitmesiyle yemişiz.. Oyuncumun gerçekten geliştiğini gördüm bu maçta . Asistte yapmışım. Penaltılarda şanssız kaybetmişiz.. Ayberk Ak - Ali Erim ve Ben(can ertaş) penaltıyı gole çevirmişiz. Batu Sönmez ve Batu Aydoğdu ikilisi kaçırmış =) Şans tabi .. ZEGNA YAKTIN BİZİ =)
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bu arada Önder Efsun sanırım oyuna girmiyor ne ilişkilerde bi iletişimi war tek başıma her girişimde full iletişim abanıyorum ona ramen %33 e kadar düşmüş ilişkim onla Eğer girmiyorsa belirtsin yada En azından girdiğini belirtsin ha yoksa Yerine transfer yapalım en azından katkı almış oluruz takım ?
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bakın gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı .. Transfer yapılmıyor kendi aramızda bir oluşum yapma amacıyla . Ama bir kısmımız oyunla ilgilenmiyoruz bile kendimize katkımızdan öte takıma zarar werir olduk adam gibi kalmicaksak bu oyun içinde o zaman bırakalım oynamicaklar yerine Transferler yapılsın bari zirveye oynayalim biz nekadar gelistikce ust liglerimizdeki elemanlarda gelisiyor.. Acikcasi ben amaç olarak bir sekilde yerimizde tutunmaksa amac zaten hepimiz bırakalım hedef büyütelim. böyle olacak gibi değil burda bi kısmımız çabalıyor üst ligden elemanlar bizle olmak için aramıza geliyor sonra sorumsuzluk yapan tayfa yüzünden hadi ben yeni başladım zegna yeni başladı o yeni başladı bu yeni başladı ama yeni başlayanlar arasından yükselme hedefi olanlarda war ama bazı oyunu sadece yerinde oynama amacı olanlar yüzünden biz yerimizde sayıyoruz .. Adam gibi ilgilenicekler arasından bir kadro kuralım .. ilgilenmicek warsada bi arkadaşımız öncülük etsin kursun takımını ona geçsin diğer kesin Altyapı gibi bişey yapalım en azından PFC ye transferle üst sıraları zorlayalım. Yerimizde sayarak nereye warıcaz onu merak ediyorum 3. lig adamı olmak istemiyorum kariyerimiz boyunca hiç birimiz olmamalıyız eğer hedefinde üstte olmak olan başka kişilerde warsa ....
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 RMK İstanbula yenildik 2-0, son anda yedik 2. golü hem de. 5.liğe geriledik bu maçtan sonra.
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben yeni takım kuruyorum bi kaç sorum olacak şimdi bende 6 günlük gold war gold bitince yenilemek için ne kadar süremiz kalıyor bi bilgisi olan warmı ayrıca takım için alternatif isim bekliyorum :)
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yok ligden dsusulmuyor bildigim. bizim sansizligimiz 5 tane human takım olan gruba dusmemiz diger grplarda 2 human takim filan var 2 derbiyi alan geciyo xD bizde her hafta derbi nerdeyse hehe
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 örneğin b-3'te olsaydık ligi 1. bitirebilirdik.
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bizim son mac ne urza oyle ya 6 tane yemişiz 20% moral gitmiş
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 dondum ben tatilden xD kuzen ilgileniodu ama tekrar ben aliyorum yonetimi artik :)
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sitede bi sorun var, bi yandan ben de cok sağlam gelisiyorum hoyhoy
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 zaten bu sezon sampiyonluk cok zordu yani transfersiz, ama gelen mesajlari bir gorseniz :) transfersiz olarak bu sonuclari almaniz muhtesem filan diyorlar. biz gene transfersiz devam edelim bakalim yeni sezonda neler olacak :)
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 maaşlara zam alsak çok şık olucak. bu maaşla antrenörümü geliştirmem çok uzak gözüküyor.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 verelim zam da 2 haftada bi anca ayarlarim bir daha onlari.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bu arada su iletisim olayina bi dikkat edin yahu 50 kere soyledik valla transfer yapicam bu gidisle parada var. oynamayan ilgi gostermeyenler allah rizasi icin soylesin surayada, onlarin yerine adam alalim bizde..
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 batu aydogdu kimdi :) 70 morallerde geziyor. lan ben cozemedim sizi :(
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Batu Sönmez- ZEGNA MC Cagatay Demirel- ARAGORN GK Can Ertaş - Trasty Efe Biryol- Pyro Cem Büber- Pasha Önder Efsun - Fede Batu Aydoğdu - Copycat Ibrahim Balaban- Aquila emre yeniceri- Krusty Erkan Karan- gellidus
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben bakıorum yedek klubesine siz rahat olun amcaoğulları
Öne çıkan mesajlar