Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oynamasanız bile insan kontrolündeki bi takımda kalmanız çok çok daha iyi.
çünkü bot takımda tam verimle antreman alamıyorsunuz sanırım %85 verimle antreman alıyorsunuz ve her antreman %2 kondisyon kaybediyorsunuz.
takımda kaldıgınızda takım antremanlarından faydalanıyorsunuz ve takımla aynı antremanı vermediginizde %1 kondisyon kaybediyorsunuz.
kısaca bot takımda daha az maaş alırsınız ve daha az gelişirsiniz.
Mesaj tarihi:
transfer ederken ne vaadlerde bulunulmuşdu :( (Oymayamazsın ama süper top toplayıcı olucaksın en iyisi sen olucaksın demişlerdi :( )

Yönetimi bizim gibi genç yetenekleri kullanmaması yüzünden kınıyorum. Yok hayır aylarca top topladım. Yerleri sildim. Saçımı süpürge ettim. Sonra kendine klup bul diyip kapıyı gösteriyorlar.

*ağlar*

Takımla sözleşmem var :P
Paf takımadad gönderseniz , orda top toplasamda paramı alır yatarım (bizim tomas demiş galiba böle bişi :P )
Mesaj tarihi:
öyle birşey olursa direkt oynayabileceğim bir takıma giderim nasıl olsa kardeş takım olucaz. her maç 5-10 sallarım ama size haberiniz olsun =P
Mesaj tarihi:
gerçi patinin kanata ihtiyacı yok görünüyor ama ben soğudum iyice kendi takımımdan, patiden baska takım açan olursa gelirim

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 17:00 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oyuncu dgerine gore degisiyor sanirim emin diiilm.

bu arada tatile gidiyorum ben cok giremicem ama maclardan once girerim birer kez.

sizde kondisyonunuzu iyi ayarlayin :D
Mesaj tarihi:
yahu gidip yanlış takımı seçtim :S neyse artık sağlık olsun. yarın maç var ve şu anda istanbula doğru yol alıyorum.

oyuncu ismi: Ahmet Uslu

takım: EGO Maraş

edit: ha bir de benim takımda yalnızca tane human player var ve de bu elemanlardan bir tanesinin kondisyonu % 1, muhtemelen bırakmış oyunu. bu interactions moral olayını kötü etkiler mi???

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:32 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yedek arkadaşları 6k maaşla alabilirim. Takım antrenmanımız 2 hafta kadar her gün top sürme, özellikle orta saha olmak isteyen arkadaşlar için iyi bir fırsat. Yalnız forma şansı gene olmayacak malesef. Tek şartımız takımdaki yabancı oyuncularla iletişime geçilip, uyum sağlamalarına yardımcı olmak. Daha sonra istediğiniz ya da kendinize kulüp bulduğunuz zaman koşulsuz bırakırım tabii ki...
  • Yeni Oluştur...