UrZa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 o training tricklerini ogrenecek bir yer var mi? yada bu forumda kacinci sayfada yaziyor?
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Efendim antreman değişikl,iklerini msnlede bildiriniz :( Benim gibi görmeyip yanlış çalışan mallar olabiliyor. Başkanlık yapınız rica ediyoruz :P
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya banada bi teklif :) yedek otururm sorun diil :P Koray Akın (29917)
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Nerde oynuyosun :P zaten defansda kapı gibi yedek var ;) (har har bencilce kendi bölgesine daha fazla yedek istemez keza klube sıkışıktır ve ısınıo klubeye döndükden sonra ter kokmaktadır )
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya bn serbestim takımsız:P ekmek parasına oynarım bea abi daha bugun başladm :D
slickers Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya kendi kişisel antremanlarımızı takıma göre mi ayarlamamız lazım?
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 efe biryol kimdi abi 69 kondisyon yahu. zaten acaip zor bi ligdeyiz her gun girmenizede gerek yok, bir carsamba bi pazar gunleri login olsaniz kondisyonunuzu antrmeaniniz ayarlasaniz yeter cok zor degil yani. su kondisyonunuzu 90 altina dusurmeyin, takim icinde farklar aciliyor defanslarimiz cok iyi forvetlerimiz cok iyi ama orta saha yalanlarda.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 abi bi turlu anlatamadik, carsambalari dostluk maci, pazarlari lig maclarimiz var. kondisyonunuz 90 in altina dustugunuze penalti aliyorsunuz skill gain olarak, bu yuzdende yavas gelisiyorsunuz. takimla ayni antremani verdiginizde %2(her antremanda) takimdan farkli antreman verdiginizde %1 kondisyonunuz dusuyor. buna gore lutfen ayarlayin antreman programinizi. artik 90 alti kondisyon gormek istemiyorum o yuzden, sizin icin uzattik fs fan suremizi para veriyoruz yani biz bize oynicaz diye, lutfen biraz daha dikkat edin
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 sonunda adam gibi oynamisim, kisa paslar kendini gostermeye basladi (:
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ya bende yeni başladım işte dandik bi takımdayım Gaski Sivasta geçmişlerine baktımda gelen geçen vurmuş:D.Şimdi kendime kişisel antreman programını ayarladım takılıyo 4-5 antreman yaptı ama herşey 0 hala :D.Bu kişisel antrenor işe yarıyomu ne yapıyo?
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Werder Weremen takımını kurduk arkadaslar :D Üçüncü ligden baslıoruz maceramıza.
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 valla benim kondüsyon antrenamanları salı ve cuma günleri. onun dışında şimdiye kadar top çalma verdim hep 17 oldu. şimdi de bi kanat beki olarak top sürme verdim. başka şey ne verebilirm. yer tutma ve pas asılcam bi süre sonra da [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 20:11 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 idris afşin olarak basvuruyorum werder werememe kabul edin bi zahmet. :) daha once bi kere atildim simdi daha akilli davraniyorum hehe
GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 takim antremanlarini soyle duzelt simdilik urza istersen : cumartesi ilk gunu de top surme yap ayrica pazar son antremanida top surme yap. ayni gun olan antremanlarin 3ü ayni cins olsun. bonusdan yersin yoksa.
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ooo ged gelmis takima... ne zamandir gorusemiyoruz. benim daoc faciamdan beri gorusemiyoruz:D... valla takimda seni gormekten cok mutlu oldum... top surme oncelikli bir antreman programi yaptim herkese yariyor her mevkii de... takimda sadece defans ihtiyacimiz kaldi... bide su botlari sutlamak lazim takimdan:D
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 atilmak derken nereden atildin? footstardan mi? ulan kac zamandir oynuyorsun sen oyunu da boyle 2. karakteride ortaladin.
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hepiniz marttan beri oynamiyormusunuz bu oyunu ne bicim abarmissiniz trick varsa soyleyin:P
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: fede üye § 25 Haziran 2007, Pazartesi - 20:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- valla benim kondüsyon antrenamanları salı ve cuma günleri. onun dışında şimdiye kadar top çalma verdim hep 17 oldu. şimdi de bi kanat beki olarak top sürme verdim. başka şey ne verebilirm. yer tutma ve pas asılcam bi süre sonra da [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 20:11 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] yer tutma ve uzun pas :)
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 zegnalarin takimda enis yüce var. benimdi o. ama ayni anda alman ligindede( turk liginde oyuncu alma kapaliydi o ara) oyuncum vardi. çift accounttan ikisinide kapatmişlar. bende geyyigine birtane daha aldim paso güç antremani veriodum.sizin takim gelince geciyim oraya dedim. güç antremani verip test ediodum hehehe,kondisyonda oynamalar nasil olcak falan die
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bide ben bot takimdayken moral mahvolmus bizim 19% lara düşmüş. bu sistemde biraz deişmiş,eskisi gibi butun takimla ilişkileri iyi tutsam yeterli mi moral icin? aile var.onlarlada telefonla gorusmem gerekiyor hep ilişki icin,masraf oluyor. sirf takimi yuksek tutsam yeter mi?
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 lol 5 - 0 yenildik hazirlik macinda, ve takimi alan adam mac motorunu cok iyi biliyormus. bildigin abusemudur nedir cozemedim hehe. inceledimde, orta saha defans gibi top calma hep top cikaramamisiz. top calmami abansak bizde anlamadimki, mac motoru cok buglu.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bizim orta saha biraz top calma abansin bu arada sanirim bug var.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 adam orta sahada defans elemanlari oynatiyor be
Öne çıkan mesajlar