Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nerde oynuyosun :P
zaten defansda kapı gibi yedek var ;)

(har har bencilce kendi bölgesine daha fazla yedek istemez keza klube sıkışıktır ve ısınıo klubeye döndükden sonra ter kokmaktadır )
Mesaj tarihi:
efe biryol kimdi abi 69 kondisyon yahu.

zaten acaip zor bi ligdeyiz her gun girmenizede gerek yok, bir carsamba bi pazar gunleri login olsaniz kondisyonunuzu antrmeaniniz ayarlasaniz yeter cok zor degil yani.

su kondisyonunuzu 90 altina dusurmeyin, takim icinde farklar aciliyor defanslarimiz cok iyi forvetlerimiz cok iyi ama orta saha yalanlarda.
Mesaj tarihi:
abi bi turlu anlatamadik, carsambalari dostluk maci, pazarlari lig maclarimiz var.

kondisyonunuz 90 in altina dustugunuze penalti aliyorsunuz skill gain olarak, bu yuzdende yavas gelisiyorsunuz.

takimla ayni antremani verdiginizde %2(her antremanda) takimdan farkli antreman verdiginizde %1 kondisyonunuz dusuyor.

buna gore lutfen ayarlayin antreman programinizi.

artik 90 alti kondisyon gormek istemiyorum o yuzden, sizin icin uzattik fs fan suremizi para veriyoruz yani biz bize oynicaz diye, lutfen biraz daha dikkat edin
Mesaj tarihi:
Ya bende yeni başladım işte dandik bi takımdayım Gaski Sivasta geçmişlerine baktımda gelen geçen vurmuş:D.Şimdi kendime kişisel antreman programını ayarladım takılıyo 4-5 antreman yaptı ama herşey 0 hala :D.Bu kişisel antrenor işe yarıyomu ne yapıyo?
Mesaj tarihi:
valla benim kondüsyon antrenamanları salı ve cuma günleri.
onun dışında şimdiye kadar top çalma verdim hep 17 oldu. şimdi de bi kanat beki olarak top sürme verdim. başka şey ne verebilirm. yer tutma ve pas asılcam bi süre sonra da

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 20:11 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
takim antremanlarini soyle duzelt simdilik urza istersen : cumartesi ilk gunu de top surme yap
ayrica pazar son antremanida top surme yap.
ayni gun olan antremanlarin 3ü ayni cins olsun.
bonusdan yersin yoksa.
Mesaj tarihi:
ooo ged gelmis takima... ne zamandir gorusemiyoruz. benim daoc faciamdan beri gorusemiyoruz:D... valla takimda seni gormekten cok mutlu oldum...
top surme oncelikli bir antreman programi yaptim herkese yariyor her mevkii de... takimda sadece defans ihtiyacimiz kaldi... bide su botlari sutlamak lazim takimdan:D
Mesaj tarihi:
said:
fede
üye § 25 Haziran 2007, Pazartesi - 20:10 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

valla benim kondüsyon antrenamanları salı ve cuma günleri.
onun dışında şimdiye kadar top çalma verdim hep 17 oldu. şimdi de bi kanat beki olarak top sürme verdim. başka şey ne verebilirm. yer tutma ve pas asılcam bi süre sonra da

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 20:11 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]

yer tutma ve uzun pas :)
Mesaj tarihi:
zegnalarin takimda enis yüce var. benimdi o. ama ayni anda alman ligindede( turk liginde oyuncu alma kapaliydi o ara) oyuncum vardi. çift accounttan ikisinide kapatmişlar. bende geyyigine birtane daha aldim paso güç antremani veriodum.sizin takim gelince geciyim oraya dedim.

güç antremani verip test ediodum hehehe,kondisyonda oynamalar nasil olcak falan die
Mesaj tarihi:
bide ben bot takimdayken moral mahvolmus bizim 19% lara düşmüş.

bu sistemde biraz deişmiş,eskisi gibi butun takimla ilişkileri iyi tutsam yeterli mi moral icin?
aile var.onlarlada telefonla gorusmem gerekiyor hep ilişki icin,masraf oluyor.
sirf takimi yuksek tutsam yeter mi?
Mesaj tarihi:
lol 5 - 0 yenildik hazirlik macinda, ve takimi alan adam mac motorunu cok iyi biliyormus. bildigin abusemudur nedir cozemedim hehe.

inceledimde, orta saha defans gibi top calma hep top cikaramamisiz.

top calmami abansak bizde anlamadimki, mac motoru cok buglu.
  • Yeni Oluştur...