Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 şimdilik yeni futbol yıldızı olmaya karar verdim :p seneye transferin gözdesi olucam kesin ;p şimdilik c liginde aptal bir bot yöneticinin emrindeyim lool tavsiyesi olan varmıdır ;)
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Fistan kesecem seni. 3 şut çekmiş 3 üde gol, tebrik =) Yeni bir tane forvet aldık, yanına bir tane daha alıcaz. Bir tane de DL ve MR ile anlaşmak üzereyiz. Ligde bu kadar kolay olmayacak sdfsgf
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 oh be sonunda asistimi yapmisim. genelde ayagima top gelmezken bu sefer 2-3 kere bulusmusum topla (: beni izlemeye devam edin ehm (:
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ya bende B liginde oynuyorum Yeniyim bu oyunu oynamak için naPACAZ!!! herneyse şşştt! bu antremanı nasıl ayarlıyoruz.Orta saha olucam soldan yardır allah yardır yapıcam nasıl bi antreman izlemeliyim.Bu bot beni ilk11 e alır mı ? 1000ytl maaş alıyorum iimi cevap plzx jnmsslar öptüms
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 c ligine gel :P ben yeniyim die düşük lige az oyunculu bir bot takımına gittim ;) oynama şansım fazla olsun die :P
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 arkadaslar c ligi falan demeyin, gelin bizim takıma. Zegna, szass ile black'i de al PFC ye. botlardan 2 kişiyi gönder :)
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 alirim teklif yapsinlar. ama gelisene kadar bot takimda olmalari daha iyi degilmi?
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Aragorn yalnislikle noxthronu ev sahibi yaptim gene, ev sahibine daha cok mu gelir geliyor? Eger oyleyse 2 mac bizim burda yapariz sora :D
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Puhaha, bana son maçta 50.000 geldi işte. 4. Geleneksel Pati - Nox karşılaşması sdfsdf Bu arada forvetlerimiz tamam. Bir dahaki maçta feci avlayacaz sizi =) Gerçi her maçtan önce böyle diyorum ama pek etkisi de olmuyor, folloş oldu artık sdfs
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bende gelişene kadar diye düşündüm ;) yok klup takımında olmak daha iyiyse gelelim ;)
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Gelişene kadar bot takım diye bişi yok. Al adamları aynı maaşla, takım antremanlarından yararlansınlar. human teamde daha hızlı gelişilir. bot takımda %85 verimle antreman yapıyo yavrucaklar. 1k maaş verirsin bot takım gibi, şu kazanma primini de azalt önceden dediğim gibi :) [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 17:02 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Zegna sen nasıl başkansın alsana bizi :P
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bide şu takım antremanlarını bi düzene sokalım Zegna, hızlı gelişmen bittiyse =P Pazartesi Çarşamba > Defans Salı Perşembe > Forvet Cuma Pazar > Orta Saha Cumartesi > Kaleci İçin antremanlar düzenlenirse iyi olur. Tüm mevkideki oyuncular ortak bi karar verir ona göre antremanlar ayarlanır. Mesela Ben forvet olarak Güç antremanı istiyorum. Defanslar yer tutma, top çalma , orta sahalar kısa pas, orta yapma gibi antremanlarla düzenli bi şekilde gelişir. Neden 1 er gün arayla mevki antremanlarını yazdıgımı söyliyim. takım antremanı ile birlikte antreman verince 2 kondisyon gidiyor, takım antremanı ile aynı değilse 1 kondisyon gidiyor. ard arda takım antremanı aynı olunca 3+3 antremandan 12 kondisyon düşer %100 isen 90 ın altına iner bonus alamazsın. bu yüzden aradaki günde 1 kondisyon antremanı verip öbür günde tam bonuslu antreman yapabiliriz.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 szass la black teklif yollayin yada oyuncu id lerinizi filan yazin bana :) fistan sende msn den antreman programini nasi istiyosun soyle, ben baktim takima en zayif yerler suan kanatlar? defansimizda top calma 13 10 9 fılan forvetlerimiz zaten kral ee orta saha ile kanatlar cok kotu suan.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 herkes istedigi antremani yazsin o zaman ne diyim :p
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 D R Önder Efsun [fede] Top Calma 13 Kisa paslar 1 D C Emre Yeniçeri [Krusty] Top calma 9 kisa paslar 3 yer tutma 2 teknik 1 uzun paslar 1 hız 2 D L Emre Cömert [Cons] top calma 6 yer tutma 2 teknik 2 uzun paslar2 kısa paslar 1 kafa 1 hız 3 guc 1 M L Batu Sönmez [zegna] top surme 6 teknik 4 golculuk 3 uzaktan sut2 hız 2 M C Cem Büber [Pasha] Kisa paslar 4 teknik 3 top surme 3 top calma 2 yer tutma 2 oyun okuma1 hız 2 M C Can Ertaş teknik 4 kisa paslar 3 top surme 3 yer tutma 2 oyun okuma 2 uzaktan sut 1 M C Batu Aydoğdu [Copycat] kisa paslar 5 oyun okuma 4 teknik 4 uzaktan sut 1 hiz 3 M R Efe Biryol [Pyro] teknik 4 top surme 3 kisa paslar 2 orta 2 uzaktan sut 2 uzun paslar 1 hiz 2 guc 1 F C Ayberk Ak [Fistan] golculuk 11 kafa 4 teknik 4 top surme 4 yer tutma 2 oyun okuma 2 kisa paslar 1 top calma 1 uzun paslar 1 orta 1 uzaktan sut 1 hiz 6 guc4 F C Ali Erim[nomex] golculuk 10 teknik 2 top surme 2 kisa paslar 1 top calma 1 kafa 1 yer tutma 1 uzaktan sut 1 hiz 9 guc1 Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 simdi mantiken defanslarin top calma yer tutma hiz filan vermesi lazim degilmi? kanat oyuncularin top surme orta ve paslar hiz orta sahalarin kisa pas teknik uzun pas oyun okuma vs forvetlerin zaten belli. simdi bunu antreman programina nasi oturtucaz, herkes fikrini yazsin bence. Bana gore orta saha ve kanatlarimiz zayif suan. Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 her mevkideki oyuncular birlik olsun. ona göre karar versin her hafta antremanlar fikir birliği ile ayarlansın. Lütfen defanslar kısa pas çalışmasın, uzun pas çalışsın. kişisel tercihlerde de kısa pas oynamasın seçeneğini işaretlesin plx. kanat oyuncuları çizgiye inip orta yapsın, kaleye dogru oynamasın. orta göbektekiler kısa pas teknik top sürme çalışsın, kısa pas kullansın kaleye doğru oynasın. Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben msn adresimi ozelden atiyim tum kadroya, forumdan zor olucak gibi bu olay Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Abi bize yenilmemek için ne kadar kasıyonuz yaw sdfs - Beyler nerde oynuyosunuz, söyleyin ona göre taktik yapalım. - Forvet ! - Orta Forvet. - Kalecilikte çok yeteneksizim, defansta da paso bacak arası yiyom yani fo... - He abi kafanıza göre takılın. Mumu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 5 golcülük 3 hız 3 güç 2 top sürme vs ile paticik fcye yedek alın beni. 17 yaşındayım wonderkid'im =P Krusty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bu oyunda sakatlık olayı var mıydı ? Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yok abi ne sakatlık ne kart var. Bunların yerine kız arkadaşı ediniyorsun, popüler kültür. Henüz çok eksiği olan bir oyun aslında. Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mumu'yu da alalım. bot oyuncuları gönderirsin Zegna :) Önceki 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sonraki 24.sayfa (Toplam 39 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1905012-planetarium-football-star-footstar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Planetarium Football Star (Footstar) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 simdi mantiken defanslarin top calma yer tutma hiz filan vermesi lazim degilmi? kanat oyuncularin top surme orta ve paslar hiz orta sahalarin kisa pas teknik uzun pas oyun okuma vs forvetlerin zaten belli. simdi bunu antreman programina nasi oturtucaz, herkes fikrini yazsin bence. Bana gore orta saha ve kanatlarimiz zayif suan.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 her mevkideki oyuncular birlik olsun. ona göre karar versin her hafta antremanlar fikir birliği ile ayarlansın. Lütfen defanslar kısa pas çalışmasın, uzun pas çalışsın. kişisel tercihlerde de kısa pas oynamasın seçeneğini işaretlesin plx. kanat oyuncuları çizgiye inip orta yapsın, kaleye dogru oynamasın. orta göbektekiler kısa pas teknik top sürme çalışsın, kısa pas kullansın kaleye doğru oynasın.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben msn adresimi ozelden atiyim tum kadroya, forumdan zor olucak gibi bu olay
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Abi bize yenilmemek için ne kadar kasıyonuz yaw sdfs - Beyler nerde oynuyosunuz, söyleyin ona göre taktik yapalım. - Forvet ! - Orta Forvet. - Kalecilikte çok yeteneksizim, defansta da paso bacak arası yiyom yani fo... - He abi kafanıza göre takılın.
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 5 golcülük 3 hız 3 güç 2 top sürme vs ile paticik fcye yedek alın beni. 17 yaşındayım wonderkid'im =P
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bu oyunda sakatlık olayı var mıydı ?
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yok abi ne sakatlık ne kart var. Bunların yerine kız arkadaşı ediniyorsun, popüler kültür. Henüz çok eksiği olan bir oyun aslında.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mumu'yu da alalım. bot oyuncuları gönderirsin Zegna :)
Öne çıkan mesajlar