Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karşıyaka ayrılırsa human teamler ilk 4 e gireceği için, biri yükselecek, diğer üçü play-off oynayacak. Yani harbiden eğlenceli olucak lig, ata sk ile RMK İstanbul sanırım favori. Ama bizde varız, ilk 2 garanti şampiyonluğa oynuyoruz =)
Mesaj tarihi:
Transfer çalışmaları son sürat devam =)
Player exchange yaptık abimle. Takımın yönetimi bende artık, kaleciyi de bizim minik kardeşe bıraktım =) Antrenmanlarını ayarladım, seviniyo skill alınca filan, telefonla arıyo beni sgfsdg

Hazırlık maçımızda da son durumu bi görelim. İkisini de siz almıştınız maçların, ama bu sefer biz alırız gibime geliyor. Özellikle son aldığımız defans acayip yaw, paraya kıyıyoruz =)

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:00 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yaw kupada fena kazik rakip cikti bize, gecen seferde oyle olmustu ne sansiziz gene elenecez galba.

gecen sezonunun kupasi adamlarda sanirim :p

silidke idman yurdu, bakalim nolcak.

iste biz transfer yapmiyoruz cunku herkes patiden :p neyse ileride zengin olcak klup temelleri iyi atalimda :D

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:02 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sizin takım bir dahaki sezona dallanıp budaklanır, meyvelerini almaya başlarsınız (ama bu sezon pek şans vermiyorum açıkçası, fakat forvetler napar ondan da tırsıyorum)

Zaten oyunda en önemli şey aktivite. Takım oyuncularının devamlı iletişim halinde olması. Ben mesela birşey diyorum, birçoğu sallamıyo. Bu sezon artık müsamaha göstermeyecem, direk kadro dışı. Yabancıların da ingilizcesi saçma sapan, şuraya bak:

said:
Olá, would like to leave the teams, has as to rescind? I find that I deserve more use in the team and I am not being valued, I want my saida, or to be scaled with frequencia, of preferencia in the attack.
Mesaj tarihi:
yalniz biz transfer yapmadigimiz icin cok fazla klup butcesi gelisebilir baya, oyle umuyorum yani.

bizden kimsenin birakacaginida zannetmiyorum zira o kadar aktiflik istemiyor oyun.

bakalim nolcak hayirlisi, stadid bi genisletelimde :)
Mesaj tarihi:
Iletisimi milletle sadece ben yapiyor gibi hissediyorum .. Arkadaslar biraz su oyuna bakin rica ediyorum .. Bu arada hafta arasi kondisyonlarimi dusuk olcude gorebilirsiniz fakat hic bir maca 100 kondisyonun altinda cikmiyorum.. biraz daha zaman ayirin rica ediyorum iletisimden antreman programlariniza kadar.. bu arada kendi kendimize gelisiyoruz para harcamaksizin .. transfere daha saglikli olacaktir bu gelisim .. Fakat transfere ayiracagimiz parayi primlere yaysak gelisimimiz dahada ilerleyebilir hemde kendi icimizde kalmis olur para .. sadece bir dusunce konusulur degerlendirilir
Mesaj tarihi:
aragorn biz verilebilecek max primi veriyoruz, bi tek ayberke 100k harcadik sanirim transfer olarak.

320k stad insaatina odedik, suan 1.1m civari bi para var.
stadyum gelirleri artacagina gore ekonomiyi baya saglam oturtabiliriz belki.
Mesaj tarihi:
Benim de 1m para var, kasıp tower almaya düşünüyorum :P

400k stada harcadık işte. Transfer tekliflerim kabul edilirse 200k daha gidicek. Neyse o hayvanlar gelsin de 200k feda olsun =)
Mesaj tarihi:
GK İbrahim Balaban [aquila]
D R Önder Efsun [fede]
D C Emre Yeniçeri [Krusty]
D L Emre Cömert [Cons]
M L Batu Sönmez [zegna]
M C Cem Büber [Pasha]
M C Can Ertaş
M C Batu Aydoğdu [Copycat]
M R Efe Biryol [Pyro]
F C Ayberk Ak [Fistan]
F C Ali Erim[nomex]

B liginde herkes dikkat etsin kimsenin antremani %90 altina dusmesin, hafta ici kondsiyonu dusururum hafta sonu duzeltirim demeyin cunku penaltisi var, 90 altina dusmesin ve iliskilere dikkat edin, yoksa valla duseriz B liginden gorursunuz gununuzu :p
Mesaj tarihi:
Oyuna başlamış oyuncusunu kasmış aktif elemanlar al Zegna takıma 4-5 tane.
fazla maaş verme, mümkünse transfer ücreti verme. Bu adamlar az gelişsin sezon sonu satarsın tanesini 100k ya falan.

Yabancı oyuncu al 2-3 tane zayıf mevkilere. değişimli oynatırsın.

10k maç kazanma priminide iptal et.
iç saha 1k
dış saha 2k
beraberliklere ödül verme.

arkadaşların maaşını arttır.

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 15:11 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
fistan maaslari arttiramiyorum iste belli bi limit oluyor.
neyse 2 hafta boyle yapalimda sora dedigin gibi yaparim olmadi, cunku 2 haftada bi sozlesme yeniliyebiliyorum.
  • Yeni Oluştur...