Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 fede nin kondisyon dusuktu macta birde, ordan yorulmus yazık :p
Pyro Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 defans yol gecen hanı,kaleci desen zaten armut topluyor =p
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 şeref golumuzude bala taktim ben 23 metreden ehoehe
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Baba defansta çalım atıyolar gol yiyoruz. Yediğim gollere bak ne yazmış motor =) 5': GOOOOOOL SAMSUN attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 15': GOOOOOOL SAMSUN attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 32': GOOOOOOL SAMSUN attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 36': GOOOOOOL SAMSUN attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 62': GOOOOOOL SAMSUN attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 72': GOOOOOOL SAMSUN attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! Bir de golün asisti de benim sayılır =) 40': Çağatay Demirel, Cem Büber için uzun bir pas deniyor 41': Cem Büber ortaya doğru Batu Sönmez için atıyor 43': Batu Sönmez, 23 metresden vuruyor... 43': GOOOOOOL PFC attı!! Güzel bitiriş. Bak o ipnenin bi şutunu da çıkartmışım asdfsfd 59': Polat Has vuruyor... 60': Çağatay Demirel köşeye uçuyor ve neredeyse imkansız bir kurtarış yapıyor! Aman Tanrım.. ne kurtarış.
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 takimin antremanina gore mi ayarliyoruz kisiseli simdi?
GEd Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 takım antremanı ıle ayni yaparsan daha iyi oluyor ama defanssan mesela teknigin acelesi yok. o gune top kapma yer tutma falan koymak daha mantıklı olur. ama sana yarıcak olanlari takimla ayni ayarla.
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bir de şu çok iyi bir antrenman sistemi bence. Ben kaleciyim 3-4 olana kadar top tutma kasıcam. Defanssanız 3-4 olana kadar top kapma, yer tutma vs kasın. Forvetseniz 3-4 olana kadar golcülük kasın, sonra hız pas vs. kasarsınız. Gün içersindeki 3 antrenmanı da aynı yapınca ekstra bonus verdiğinden, takımla da antrenmanları aynı tutarsanız çok hızlı skill kazanırsınız.
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 hakan sukur ekolunde yetisicem galiba forvete koymus Zegna hocam. cumartesi kalecilik disindakileri takimla ayni verdim, cumartesiye golculuk koydum.
Creus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ya ben bu oyuna yeni başladım birşey sorucam elbet bileniniz vardır.. yardım kısmına baktım ama annayamadım tam.. şimdi bir bot takımındayım ben haliyle kişisel antreman yapıyorum sadece. bunun hakkın birşey sorucam kişisel antremanda kondisyonumuz nasıl düşer? yani bir günde kondisyon % kaç düşüyor bileniniz varmı.. bir antreman planı yapmaya çalışıyorum ama bunu bilirsem daha verimli yapaiblicem sanki
GEd Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 baslarda yazılmıstı her antreman bot takımında 2% dusuruo bir kondisyonda 8% veriyor 2 kondisyon 8% 10% seklinde 18% veriyor eglencede sanırım kondisyon verio ama ne kdar dikkat edemedim
gellidus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bot takimlarinda %2 olarak dusuyor her kondisyon antremanida %8 arttiriyor diye okudum forumda %2 dustugunden eminim yardim bolumunde yaziyor Yani sen ilk basta 5 antreman verdirip sonra 5. antremanin sonunda konisyon yapip sonraki gune 3 ayni yetenegi arka arkaya koyucaksin en verimlisi olucak tabi bu birsure sonra patliyor ayni gune 2 kondisyon bir eglence koyman gerekicek diye planladim ben.. Bende yeniyim bilmiyorum:) PFC menejerinin dikkatini cekmek icin ayni divisiondaki U Balikesir spora girdim.. PFC nin forvetlerine gecit vermeyip takima girmeyi planliyorum :P:P
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Başta forvet oliyim dedim.. Ortasaha ol dediniz şimdi Defans diosunuz.. açıkçası yalnış anlamayında Defans olmak pek istemem hayatımda halısaha maçında bile defans olmuşluğum yoktur Defans mantığını sevmem .. yani umarım iyi karşılarsınız bunu ama ..
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Erken gelmiş olsaydın herkes istediği yeri seçiyordu. Sende yanlış anlama ama hem geç gelip hem de yerini beğenmemekte biraz lüks kaçıyor. Çünkü takımdaki her mevkide bir oyuncu var şu anda, senin defans haricinde bir yerde oynaman için, yerinde oynayacağın oyuncunun yerinin değiştirilmesi gerek. Ya da yedek orta saha ya da forvet olucaksın. Mesela bende halı sahada hiç kalecilik yapmamışımdır ve hiç becerememde. Ama bu sadece bir oyun ve geyiğine oynuyoruz =)
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 1. Önceki mesajlar ımı okursan sürekli üyelik başvurusunun kabulunu bekledim 2 gun sonra reddedildi die mesaj geldi tekrar uye oldum anca kabul edildi 2. Bu sabah Zegna yla konuşurken ML ol dedi sağ ayak seçmiştim adamı olmiyim dedim .. Ortasahanın göbeğindeki arkadaşı Sol'a çekti beni Ortasahanın ortasına koydu.. 3. Fazla tartışma yaratılmasın silin abi beni takımdan
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Benim amacım böyle birşey değildi, olamaz da. Sonuçta bende senin gibi bir oyuncuyum, menejer değil. Ayrıca orta sahanın ortasına koyduysa tamam işte?
Zegna Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 tamam hallederiz tartismayin hadi bakiyim siz ikiniz soyunma odasinda yanyana oturacaksiniz ehuhue :)
Zegna Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 GK GK Çağatay Demirel 17 97% 81% 100% DR D R Önder Efsun 17 82% 71% 100% DC ? C Emre Yeniçeri 17 94% 93% 100% DL M R Emre Cömert 17 91% 100% 100% ML M C Enis Yüce 17 88% 98% 100% MC ? C Can Ertaş 17 97% 95% 100% MC M C Cem Büber 17 71% 94% 100% MC ? C Batu Aydoğdu 17 93% 89% 100% MR M C Efe Biryol 17 87% 93% 100% FC F C Batu Sönmez 17 96% 95% 100% FC ? C İbrahim Balaban 17 96% 93% 100% yerinden memnun olmayan varmi? [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 00:19 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 umarım herkes yerinden memnundur da herkes 17 yaşında paf takımı gibi olduk :)
Pasha Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ben ML oynuyorum sanırım. antrenmanlara sol kanat ekliyorum öyleyse
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bende niçün soru işareti var ? birde bütün hafta antreman yapmanın zararı olur mu ? [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 00:56 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 - kondisyonu %90 ın altına düşürmeyin. - ard arda antreman vermek bonus kazandırır. Hız Güç Şut Çekme şeklinde antreman verirseniz bir günde herbirinden 8 kazanırsınız. Hız Hız Hız şeklinde antreman verirseniz bir günde 8+10+12=30 şeklinde bi geliriniz olur.Bonus dedigim olay bu. -%90 ın altına düşerseniz kondisyon olarak penaltı alırsınız ve antreman hızınız düşer. - Her antremanda 1 kondisyonunuz düşer.Takım antremanı ile aynı ise verdiğiniz antreman 2 kondisyonunuz düşer. -Takım antremanı ile aynı antremanı vermeniz bonus kazandırır.Daha cabuk gelişirsiniz. -Skillerde 0 dan 1 e atlamak için 5 antreman vermeniz yeterli. -Skillerde 1 den sonra her skill atlama için 10-12 antreman vermeniz yeterli. -İlişkileri sürekli yaparsanız moraliniz %100 ün altına maç kaybetmedikçe düşmez.Sürekli "sadece" takım arkadaşlarınızla iletişime geçin.Arkadaşlık seviyenizi %100'e yükseltin. -kişisel tercihlerde "kendini fazla yorma" işaretlerseniz kondisyonunuz maçtan sonra 5-6 civarı düşer ancak maçta varlık gösteremezsiniz :) Lig maçlarında bunu işaretlemeniz önerilir. -Bende paticik fc de oynamak istiyorum.Benim takım sahibine yüklenin pls :( [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 01:15 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Trasty Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Ne mantıkla gidip 5 yıllık kontrat yaptınki ya.. bi ara düşündüm tehdit işine fln girelim eer bırakmazsan bize hiç bi maça çıkmicak fln dielim dedim ama adam 5 sezon boyunca seni yedek bırakıp oyun hayatını bitirebilir.. çok büyük hata yapmışsın be
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 kişisel seceneklerde lig maclarina cok yorulma de. kotu oynasin adamin,zegnada transfer etsin seni zaten kotu oynuyor falan ayagına ucuza getiririz.
Öne çıkan mesajlar