Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara’da trafik kazası

kingpin

Öne çıkan mesajlar

evet bu gün bir arkadaşım söyledi,
daha 17 yaşında ve yarın babasının arabası ile sokakta drag yapacaklarmış.100 milyona iddaaya girmiş hemde...

anlamıyorum ehliyetin bile yokken amaç nedir ? Sana o arabaya veren aileye yazık diyorum,yarın konuşup vazgeçirmeye çalışacağız yoksa jandarmayı aracağız basıp yarış yerini alsınlar içeri yoksa çocuğa yazık...,
Sosyal ağlarda paylaş

Bende modifiye-otomobil seven bir arkadaşımdan duydugum birşeyi aktarıyım.

kendisi diyor ki, genelde böyle yarışan tipler alkol kullanmazmış onun yerine hap atıp çıkarlarmış yola, böylece polise alkol kontrolunde yakalanmıyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

teknik gelistirmisler o da guzel. of of.
manyak bu insanlar, hic anlamiyorum, kendi canlarini yaktiklari yetmiyor da baska sucsuz insanlarin ve ailelerinin ve hatta kendi ailelerinin de canini yakiyorlar.

oh olmus demek cok agir boyle durumda, biliyorum. ama acikcasi "vah yazik" demek de anlamsiz geliyor. kisiler resmen hayatla dalga gecmisler.
onlara degil, kendileri ile beraber goturdukleri sucsuz insanlara uzuluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya haberde gördüm arabadan bira kutuları fırlamıştı yerlere, ki zaten laila'daki demet akalın konserinden geliyorlarmış %100 alkol olduğu belli yani.

işte sırf bu yüzden çocuk yapmayı düşünmüyorum ilerde ben, yahu çocuğu iyi yetiştirsen arkadaşı bela olur, arkadaşı bela olmasa karşı yönden gelen ezer, bu ülkede biz kendimize zor sahip çıkıyoruz bi de çocuğumuz eksik kalsın, tabi büyük de konuşmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahsen bende yarismayi severim yarisirim da, böyle bir olaya sebep verecegimi hic sanmiyorum en azindan trafik olan yollarda hic yapmadim daha.

Ve yarismak icin illa gözler önünde olmasi gerekmiyor, tamamen gösteristir bu ve önceden alkol veya hap gibi gereksizlik abideligi yapmak iyi olmus dedirtiyor bana.

Sucsuz insanlarin ölmesi cok üzücü, Allah yakinlarina sabir versin.
Sosyal ağlarda paylaş

@arc dedigim gibi simdiye kadar trafige acik bir alanda yapmadim yapmamda bu insanlik adina büyük bir suctur, kurallar disina cikmak her mevzuda

ve illa araba yarisi yapanlar kötü insanlardir diye birsey yok, yeri ve zamani var. sahsen ben bu is ile profesyonel olarak ilgilenmeyi cok istedim ama imkanlar müsade etmedi, ülkemizde hic destek yok bu alana

yazdigim mesajda ise bu olaya sebep olanlar hele ki alkollü veya herhangi bir sekilde bilincleri yerinde olmadan da bunu yaptilarsa onlara iyi bile olmus diye belirttim, ne yönden bakarsan bak sonuna kadar suclular, karsidan gelen kisiler icin ise yazacak birsey bulamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya trafiğe kapalı alanda yaptıktan sonra zaten kim ne diyebilir ki?

insan hayatını (başkasını yani) tehlikeye atmadıktan sonra istersen yarış yap istersen bir aralar tv'ye çıkan gençler gibi 120yle giderken kapıdan çık ayaklarını yerde kaydır arabanın tavana çık falan keyfine kalmış bişi. lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...