Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşmış kasalar (a.k.a. oha yani)

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

gerçekden çok guzel kasalar var dondum bir de kendi kasama baktım motonluk :) biraz turk kafasini calistirip disina bizde mi bir seyler eklesek amötör bir şekilde bakalim biraz dusunelim bir sey yaparsam fotosunu yollarım size :)[hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları görünce kendi özgün kasamı dizayn etmek geldi içimden. Palyester ve aluminyum kullanarak inanılmaz kasalar yapabilirim gibi geliyor. Yıllarca tekne tamirinden edindiğim deneyim yeterli olacaktır AMA yaptığım kasalar büyük ihtimalle çok ağır olacaktır. Mahsuru yok gerçi. Neden olmasın?

Hatta CDRom'u nerden çıkartacağımı düşününce inanılma fikirler geldi aklıma. Butonlar da çok yaratıcı olabilir.

Bir çıkartma gemisi formunda kasa mesela çok cici olabilir. CD kapağı çıkmadan önce önündeki kapağı düşürür.

Veya spor araba. Flopy sun roof'da dik - cd rom kaputun altında. Boyamak da ÇOK eğlenceli olabilir.

Hımmm bunu düşünmeliyim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sostizm, 16 September 2003 15:19 tarihinde demiş ki:
Bunları görünce kendi özgün kasamı dizayn etmek geldi içimden. Palyester ve aluminyum kullanarak inanılmaz kasalar yapabilirim gibi geliyor. Yıllarca tekne tamirinden edindiğim deneyim yeterli olacaktır AMA yaptığım kasalar büyük ihtimalle çok ağır olacaktır. Mahsuru yok gerçi. Neden olmasın?

Hatta CDRom'u nerden çıkartacağımı düşününce inanılma fikirler geldi aklıma. Butonlar da çok yaratıcı olabilir.

Bir çıkartma gemisi formunda kasa mesela çok cici olabilir. CD kapağı çıkmadan önce önündeki kapağı düşürür.

Veya spor araba. Flopy sun roof'da dik - cd rom kaputun altında. Boyamak da ÇOK eğlenceli olabilir.

Hımmm bunu düşünmeliyim ben...

spor araba içine kurulmuş bir pc görmüştüm. nette donanım sitelerini araştırırsan değişik kasalar bularak fikir edinebilirsin :) uzun süre araştırdıktan sonra kendi kasamda baya bi değişiklik yaptım :) Gördüğüm en ilginç kasa ise starwars'da şu külüstür geminin (ismini hatırlayamadım geminin oval bir gemi vardı ya) maketinden yapılmış olandı. Nette araştırısanız bu tür ilginç kasaları bulabilirsiniz artık bilgisayar kasaları monoton bir beyaz eşyadan çok evin içinde kullanılan bir mobilya gibi değişik ve güzel görünümlü eşyalar haline geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...