Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 [hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.neten yararlı linkUrza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 2.si montaj gibi geldi ama...[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 oha bunlar ne be 3. sünü beğendim :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 3.süne bayıldım[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 3. sü dehşet zaten bende cok sevdim :) bu arada kasaların hepsi gerçek ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 en güzel 1. ama üzerinde efes yazacak.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Kasa ne işe yarar? :P (Soğutma hariç tabii) Benim bilgisayarın her zımbırtısı dışarda :D. Yani kasa yok. Canım isterse okul çantasına koyup okula şarkı dinlemeye götürüyorum. Ama 2. kasa mükemmel ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 çok uçuk değil ama hoşuma gitti.[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 September 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 2. si chip dergisi modifikasyon birincisi 15bin dolar kasa ici 4 bin dolar parcalar tutmus, orda eski vw lerden cikma parcalar falan var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 www.shockhaber.com linklerden.. asil site icin kasalarin asil ozellikleriyle birlikte; http://www.wired.com/wired/archive/11.10/makeover.html[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 3. süper, bir monitör e el attık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 fiyatları ne yaf bunların merak ettim.. bi de tr de satılıyorlar mı? 3. özellikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 2. kasa gerçekten çok ilginç. ben 3. olanı beğendim :) kuru kafanın altındaki cd-rom sanırım. oldukça ilginç görünüyor. 2. kasa da V2 silindirli bi motora benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 1.i süper valla ama ra_d a katılıyorum üzer,nde efes fln yazacak ve içinde bi bölüme doldurcan birayı aynı zamanda fıçı niyetine kullanacan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 oha herseyi yanlis hatirliyomusum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 gerçekden çok guzel kasalar var dondum bir de kendi kasama baktım motonluk :) biraz turk kafasini calistirip disina bizde mi bir seyler eklesek amötör bir şekilde bakalim biraz dusunelim bir sey yaparsam fotosunu yollarım size :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hey digi... bizim zamanımızda bunnardan yoktu :'([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Hala yok ki almak istesek nereden bulacaz yada bizde bu ekonomi oldukdan sonra bulsak bile alacak para nerede :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Bunları görünce kendi özgün kasamı dizayn etmek geldi içimden. Palyester ve aluminyum kullanarak inanılmaz kasalar yapabilirim gibi geliyor. Yıllarca tekne tamirinden edindiğim deneyim yeterli olacaktır AMA yaptığım kasalar büyük ihtimalle çok ağır olacaktır. Mahsuru yok gerçi. Neden olmasın? Hatta CDRom'u nerden çıkartacağımı düşününce inanılma fikirler geldi aklıma. Butonlar da çok yaratıcı olabilir. Bir çıkartma gemisi formunda kasa mesela çok cici olabilir. CD kapağı çıkmadan önce önündeki kapağı düşürür. Veya spor araba. Flopy sun roof'da dik - cd rom kaputun altında. Boyamak da ÇOK eğlenceli olabilir. Hımmm bunu düşünmeliyim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 urzanın bi projesi wardı ne oldu ona urza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bira sidik gibi olur eğer dediğin gibi bira fıçısı olarak kullanırsan hhehee, bence gayet aşmış kasalar yapılabilir, plastik levhalar ateş üstünde çok güzel şekilleniyor[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 vay a... goyam! ne kasalar yaaa... *içi gider*[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: sostizm, 16 September 2003 15:19 tarihinde demiş ki: Bunları görünce kendi özgün kasamı dizayn etmek geldi içimden. Palyester ve aluminyum kullanarak inanılmaz kasalar yapabilirim gibi geliyor. Yıllarca tekne tamirinden edindiğim deneyim yeterli olacaktır AMA yaptığım kasalar büyük ihtimalle çok ağır olacaktır. Mahsuru yok gerçi. Neden olmasın? Hatta CDRom'u nerden çıkartacağımı düşününce inanılma fikirler geldi aklıma. Butonlar da çok yaratıcı olabilir. Bir çıkartma gemisi formunda kasa mesela çok cici olabilir. CD kapağı çıkmadan önce önündeki kapağı düşürür. Veya spor araba. Flopy sun roof'da dik - cd rom kaputun altında. Boyamak da ÇOK eğlenceli olabilir. Hımmm bunu düşünmeliyim ben... spor araba içine kurulmuş bir pc görmüştüm. nette donanım sitelerini araştırırsan değişik kasalar bularak fikir edinebilirsin :) uzun süre araştırdıktan sonra kendi kasamda baya bi değişiklik yaptım :) Gördüğüm en ilginç kasa ise starwars'da şu külüstür geminin (ismini hatırlayamadım geminin oval bir gemi vardı ya) maketinden yapılmış olandı. Nette araştırısanız bu tür ilginç kasaları bulabilirsiniz artık bilgisayar kasaları monoton bir beyaz eşyadan çok evin içinde kullanılan bir mobilya gibi değişik ve güzel görünümlü eşyalar haline geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ben ahşap severim karrrdeşim. bennce budur.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bunlarin satilik oldugunu sanmiyorum. modifiye kasalar bunlar. el emegi goz nuru omur torpusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar