Apache Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Zamanında gitarıyla çıplak pozlar verip tabuları yıkmaya çalışan 'erkin baba' gidip mhp genel başkanıyla konuşuyor,milliyetçı nutuklar atıyor. yaşlandın erkin baba.evinde oturma zamanı. http://www.milliyet.com.tr/2007/02/21/siyaset/siy05.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 para, para, para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yorum yapmak isterdim ama her zaman ki gibi beceremiyorum.Yaşlılığına verip geçiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 paspatur +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 hmm ya bu adam degilmiydi kızını okula bile yollamayan, zamanın çılgın solcularından olan? öehhh be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 iyide chp ile mhp arasinda fark kaldi mi? hatta tkp eskiden mhp ye fasistler diye kizanlar artik kendi fikirlerinin fasizmini yapiyorlar. ayni sekilde dehap gibi guya kurtler icin demokrasi esit haklar(nasil bir haksizlik varsa hic bir zaman bilemedim) derken kurt fasizmi yapmasi gibi. acikcasi turkiyede sag sol vs kalmamis tir uc yon var artik bir ayrilikcilar dehap vs kendince birseyler savunuyor bir tarafta dinciler bir taraftada orducular sag sol diye birsey yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 sag sol dan ziyade artık kavram diye birsey kalmadı.'bana yarıyorsa demokrasi güzel' mantıgında herkes kendi kafasındakiyle ilerlemeye basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Bunadı bu Erkin, bi kaç yıl önce konserine gittiğimde de saçmalamıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bencede bunamıss.. baska acıklaması yoktur herhalde.. yada isin altında kendi cıkarlarına uygun bi düzenbazlık söz konusudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 İşinize gelince baba, gelmeyince bunak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 huun güzel demiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar