kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=PbDAF34X_F4 dolaptan çıkan dayıya dikkat, yorum yok ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ek olarak bir de esas komançero; http://www.youtube.com/watch?v=Qi7ZW04lFYs&mode=related&search= bu zaten aşmış bitirmiş bir abimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 guvenlik cikti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ahah amcam süper yav. Dolaptan çıkış süper "Koomançoroo! Komançoroo! " =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ahha yurtta dolaptan cikan güvenlik, asigim halkima ben, süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ehah amca süpermiş. en alakasız yerde "komençeroo" diye girmesi bitirdi beni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 yurtta sıkılan öğrenci tiyatroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Bu tür şeyler artık çok güzel bir espirisi olmadıkça çok banallaştığı için güldürmüyor eğlendirmiyor beni. Yani sonuçta ne bileyim herkes "kasıyım komik olıyım" diye kafasına don lastiği geçirip garip gözlükler takıp sora da abuk hareketler yapıyo, da bunları çok gördük biz bir espirisi kalmadı artık. Bir tek dolaptan çıkarak ekrana ani giriş yapan amcam hoştu baya hoşuma gitti :) Geri kalanı fazla sıradandı. [ Mesaj 02 March 2007, Friday - 22:03 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar