AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Holosko ve Sezer'in golleriyle Vestel Manisaspor 4-0'lık mağlubiyetin rövanşında 2-0 galip geldi. 63. dakikada Manisa Uğur İnceman'ın ceza sahasında elle oynaması sonucu kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Kırmızı karttan doğan penaltıyı Ricardinho değerlendiremedi. Beşiktaş yarı finale yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yarı finale çıkmış olsa bile nereye kadar bu beşiktaşın hali bilmiyorum,tigana bulmaca çözmeye devam etsin bir kerede beşiktaşı çözmeye çalışsa neler yapıcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Onu bilmez, kimseye de sormaz. Kendi kafasına göre harfler yerleştirir o da tutmaz sonra bütün bulmacayı yalan yanlış şeylerle doldurur. P.S: Çok pis ayar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 :D turu isteyen takım bjk den cok manisa idi iyi gene bjk zor kurtardıda 5 tane yemedi bi 18 19. haftadaki bjk ye bak bide şimdikine 1 ayda nasıl bukadar kötü hale döndü anlamadım gene gs sene başından beri bole fener desen 2. yarıya rezil cikti bjk 2. yarıdaki oyunuyla şampiyon olur dedim ama cokk rezil oynuyorlar yaw :( oyuncularda kazanma isteği zaten hiccc ama hic yok bu sene bitsede kurtulsak diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 biz ilk maçta garantilemişiz zaten tüm takım ctesi gs derbisine kitlenmiş durumda yenip şapiyon olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar