Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ftn trackerina davetiye ariyorum arkadaslar bi bulamadim, elinizde varsa bendeki baska trackerlar ile takas yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Tracker dediğin, piratebay gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ftn acilimi hangi trackerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 onları da yasaklıyolar yavaş yavaş hiç uğraşmayın bence davetiye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ftn nedir bilmiyorum ama isohunt ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 www.bitsoup.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bitsoup güzeldir basin 10 15$ bakin keyfinize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 isteyen varsa oink.me.uk torrentleech davetiyeleri var elimde. tabi ratio tutabilceklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 arkadaslar soylediginiz tracklerlarin hepsiz zaten bende mevcut, uzun zamandir arayip uye olamadigim tek yer ftn. feedthe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 en bastan yazsan :) bende acc vardi, inaktiflikten silinmiş şimdi girip baktim. elime birtane daha gecerse veririm. cogu zaman kullanmiyorum cunku,aliyorum oyle tacker hosuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 tracker sitelerin farkları ne mesela ben demonoid ve torrentspy kullanıyorum çokta memnunum herşeyi bulabiliyorum. Filelist vardı o çok iyiydi şifreyi unuttum =) elemanın şifresiyle giriyordum. ne farkları var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 hm bu ftn nin olayi ney ya.baktim bi kac yerde herkes bu siteye davetiye ariyor. farkli ne sunum varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar