Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ftn trackerina davetiye ariyorum arkadaslar bi bulamadim, elinizde varsa bendeki baska trackerlar ile takas yapabiliriz.
arc Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 onları da yasaklıyolar yavaş yavaş hiç uğraşmayın bence davetiye falan.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bitsoup güzeldir basin 10 15$ bakin keyfinize =)
GEd Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 isteyen varsa oink.me.uk torrentleech davetiyeleri var elimde. tabi ratio tutabilceklere.
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 arkadaslar soylediginiz tracklerlarin hepsiz zaten bende mevcut, uzun zamandir arayip uye olamadigim tek yer ftn. feedthe.net
GEd Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 en bastan yazsan :) bende acc vardi, inaktiflikten silinmiş şimdi girip baktim. elime birtane daha gecerse veririm. cogu zaman kullanmiyorum cunku,aliyorum oyle tacker hosuma gitmiyor.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 tracker sitelerin farkları ne mesela ben demonoid ve torrentspy kullanıyorum çokta memnunum herşeyi bulabiliyorum. Filelist vardı o çok iyiydi şifreyi unuttum =) elemanın şifresiyle giriyordum. ne farkları var ?
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 hm bu ftn nin olayi ney ya.baktim bi kac yerde herkes bu siteye davetiye ariyor. farkli ne sunum varki?
Öne çıkan mesajlar