Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Ya şimdi okulda ödev verdiler, böyle iki sayfa ingilizce yazı dediler çeviriceksin bunu. Hocam bu dört saat sürer çevirmem, "ben anlamam".... Ya şimdi çevirince ne oluyor? onu anlamadım. Yani ingilizce ingilizce nereye kadar. Zaten sıkıyorlar adamı, böyle ödevler mödevler. Aynı soru tipini 100 defa çözdürüyorlar, tatile 1500soru ödev verdiler hatta. Bir tanesini bile yapmadım, yapmam tabi, ne yapcam. Onun yerine yattım, daha bir yarar. Ya şimdi çevirsen bir dert, çevirmesen bir dert. Allahtan seslisozluk falan var, iş hızlanıyor. Neyse işte zaten hastalandım okulda, mideyi bozmuşum, kan ter içinde eve geldim taksi ile, indim taksiden nasıl koşuyorum. Ayakları açmadan hızlı hızlı gidiyorum böyle pergeli açsak basınç kaybı olucak burst alıcam 1metre havalanıcam. Neyse işte, ben böyle gidiyorum tihey tihey diye, sokak kapısını açtım anahtarla, asansörlerin önüne geldim ulan baktım ikiside 11. katta, basıyorum, geliyor..ama bekliyemiycem. 2. kat ev zaten, bastırıyorum merdivene ışıkları bile yakmadan tek tek çıkıyor basamakları gene pergeller fazla açılmasın afterburner efeği almıyalım diye. Kapının önüne geldim böyle, nası ama ellerim titriyor, anahtarı sokuyorum ulan yanlış anahtaar allah gidiyor ikinci anahtarı sokuyorum yumuşak bir hareket ile anahtar dönüyor. Kapıyı sonuna kaçar itip açıp içeri giriyorum, ilk hamlede sağ ayağım ile sol ayağımdaki botu çıkarıyorum, ikinci hamleda paltoyu çıkarıyorum, üçüncü hamlede sağ ayaktaki botu, dördüncü hamlede pantolonu çıkarıyorum, beşinci hamleye tek ayak üzerinde zıplıyarak giriyorum (pantolon çıkıyor ya) altıncı hamlede tuvaletin kapısını açıp içeri giriyorum aynı anda gömlek+kravat+kazağı çıkarıyorum (bunları niye çıkardım lan şimdi?) bir sonraki hamleyi anlatmıyayım zaten. Sonra işte, düzeliyorum, rahatıyorum, açıyorum bilgisayarı eve online oynuyorum baya bi süre, yemek istiyorum bir yandan yemeğimi yiyorum, eve online da 2 mission yapıyorum, sonra oyunda kullanmadığım eşyaları ikinci bi karakter ile reprocess ediyorum ki kayıp olmasın, sonra gece 1 oluyo. Dersin başına oturuyorum, 3 saat üzerinde metin olan kağıdı çeviriyorum...hala dönüyo [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 02:19 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Bunların yarısı yalandır, diğer yarısı tamamen gerçektir. Gerçek olan kısımlar detaylıdır. [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 02:20 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 direk okumadım desem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Yat kalk ingilizceye dua et..çok ararsın ilerde Bunaldım diip bende çince müt. ter. e gittim..o günden beri yüzüm gülmüo desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 textin cevrilmiş hali mi bu? guzel cevirmişssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya yok çeviri değil geyik bu bilemiyorum neden yaptım. Aslında bütün herşeyi en sondaki espiriyi yapmak için yazdım ama bakın kimse okumuyo [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 08:04 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ben şeyi merak etdim sokak kapınızla tuveletin arasında kaç adım atdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya biz napalım boru gibi essay yazmaktan finallerde anam ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ezberci eğitim sistemi yüzünden oluo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 gülmedim. gülemedim be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 /soothe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Psikolojik sorunlarının olduğuna dair bi belirti olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 burst demek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar