Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 http://fileho.com/download/6c720d97999/Nauseated.ogg.html Gürültüyü (bozulmuş ses dalgaları , çizik cdlerden çıkan sesler ,,,) atonal bir kompozisyon ile birleştirdim. Sonuçta yine gürültü çıktı ama bence yine de dinlenilebilir. Lütfen hakkında bir şeyler yazın - çok teşfik edici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 http://rapidshare.com/files/18677426/Nauseated.ogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 şuanda yoğunum biraz, akşam en geç yarın dinleyip yazıcam yorumumu abi. kolay gelsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Kulaklıkla dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Kimse dinlemedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ben çok beğendim çok ta iyi olmuş ama hızlı olmasa daha çok kulağa yatkın gelebilirdi belki,, giriş ve geçişler çok iyi. klavye falan çalıomusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 iniyo dinlicem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 beklediğimden çok daha farklı bi çalışma olmuş. kulağa gerçekten hoş geliyor. arpejler ve leadler üstüste çok güzel oturmuş. 2:01 deki riff i de çok beğendim ayrıca. :) ama oturup 10 kere üstüste dinlenilebilecek bişey değil, tek sorunu bu heralde. o da tonlardan kaynaklanıyor olabilir.. başarılarının devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 @sughnuk : Yavaş olsaydı belki daha yumuşak olabilirdi , ama sarkıyı trip havasına sokan hızı. Klavye çalıyorum fakat pek iyi değilim (appassionata çalamam). @Solonor : Doğru , çok fazla dinlenilemez ; atonelliğindendir. Davul niyetine kullandığım hışırtılar hakkında ne düşündüğünü sorabilir miyim(sordum bile :) )? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 @gerge tam olarak saniye verirsen daha dikkatli dinliyim, nereyi kastettiğini tam olarak anlayamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Şarkı boyunca devam eden ''şııp şı şııp'' sesini sormuştum. Bazı arkadaşlarım onları atmam gerektiğini söylüyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bence farklı bi hava katmış. kaldırırsan onu daha sıradanlaşıcanı düşünüyorum. ama karar senin tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar