Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 http://fileho.com/download/6c720d97999/Nauseated.ogg.html Gürültüyü (bozulmuş ses dalgaları , çizik cdlerden çıkan sesler ,,,) atonal bir kompozisyon ile birleştirdim. Sonuçta yine gürültü çıktı ama bence yine de dinlenilebilir. Lütfen hakkında bir şeyler yazın - çok teşfik edici oluyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 http://rapidshare.com/files/18677426/Nauseated.ogg
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 şuanda yoğunum biraz, akşam en geç yarın dinleyip yazıcam yorumumu abi. kolay gelsin=)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Kulaklıkla dinleyin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Kimse dinlemedi mi?
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ben çok beğendim çok ta iyi olmuş ama hızlı olmasa daha çok kulağa yatkın gelebilirdi belki,, giriş ve geçişler çok iyi. klavye falan çalıomusun :)
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 beklediğimden çok daha farklı bi çalışma olmuş. kulağa gerçekten hoş geliyor. arpejler ve leadler üstüste çok güzel oturmuş. 2:01 deki riff i de çok beğendim ayrıca. :) ama oturup 10 kere üstüste dinlenilebilecek bişey değil, tek sorunu bu heralde. o da tonlardan kaynaklanıyor olabilir.. başarılarının devamını dilerim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 @sughnuk : Yavaş olsaydı belki daha yumuşak olabilirdi , ama sarkıyı trip havasına sokan hızı. Klavye çalıyorum fakat pek iyi değilim (appassionata çalamam). @Solonor : Doğru , çok fazla dinlenilemez ; atonelliğindendir. Davul niyetine kullandığım hışırtılar hakkında ne düşündüğünü sorabilir miyim(sordum bile :) )? Teşekkürler.
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 @gerge tam olarak saniye verirsen daha dikkatli dinliyim, nereyi kastettiğini tam olarak anlayamadım ya.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Şarkı boyunca devam eden ''şııp şı şııp'' sesini sormuştum. Bazı arkadaşlarım onları atmam gerektiğini söylüyor da.
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bence farklı bi hava katmış. kaldırırsan onu daha sıradanlaşıcanı düşünüyorum. ama karar senin tabi:)
Öne çıkan mesajlar