Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 şimdiden yazsam iyi olur bu hem benim son sabahlıyacağım gece olacak hemde birsüre bilgisayarımdan uzak kalacağım gece.. yarın gecede tabi biraz vaktim var.. neyse internet ve bilgisayarı ders vs. gibi nedenlerden dolayı 1 seneliğine bırakıyorum gibi bir durum var.ancak olsun arada sırada bakmazmıyım hiç, mesela tatillerde kurban bayramı olmadı evden giremiyorumya gider cafeden bakarım hiç olurmu 1 ay içinde bilgisayar yüzü görmemek.. neyse şimdiden bu ayrılık beni çok üzecek sabah 6:30 da başlıyacak günüm... eee tabi bu sene ineklersem sonra rahat ederim... böhü böhü :( ben ayrılıyorum ama arkamda 2 sevdiğim site bırakarak bunlara bakarsanız mutlu olurum: 1. site 2. site (not: şuanda siteler açılmıyor olabilir çünkü siteyi sağlayan hostta bir sorun var..)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bye bi kac gun sora gorusmek uzere. geliceksin sende bilion :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 inşallah gelirim.. inşallah..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Çalış bakiym katil seni.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 güle güle. ama bunu saymayız gene bekleriz :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 haha deep :) seri katil tatile çıkıyor....[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 görüşürüz.. ben de azaltıyorum bilgisayarı zaten okullar basladı son sabahladığımız gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hoşçakal... iyi çalışın...[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Eger ders ve bilgisayarı ayarlayamayacağını düşünüyorsan bence bırak.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sen hoşçakal biz güle güle diyecektik.. :) görüşürüz, kolay gelsin ve başarılar sana..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Bakın Fizboz bilgi kaldırıp mı girdi Boğaziçine? Umarım ben de onu ngibi kaldırmayıp ayarı çekip girip buraya yazarım successs story olarka bilgisayarsız hayat mı olurmuş peeeh[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bence bilgisayarı kaldır derim :( yani kimse kendini tutamaz ipin ucunu kaçırabilir tabi.. :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu arada sitelerdeki sorun kalkmış..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 niye kendimi tutayım ki çalışmam gerektiği zman çalışıyorum am boş zamanımı da bilg başında geçiriyorum fena da olmuyo...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ehue bende onu yapıyorum o kdrını ama bizimkiler güvenmiyor birazda ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 orc yanımda mı oturuyorsun ? *!ayrılık otobüsüne biner*[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 *!biletine bakar* *!bağırarak: evet!*[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bilgisayarı komple kapatıp kaldırabiliosan o da iyi bişi :) ama insan nolursa olsun arasıra ordan burdan giriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 güle güle orc lord da gerek warmi ole pc kaldirmaya felan..bence yok :-p [Bu mesaj daverc tarafından 14 September 2003 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 pc kaldırmıyıcam tabiki kalacak ama açmıyıcam :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 *!el sallar* *!su doker* su gibi git su gibi gel![hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Basarilar...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ühü son zamanlarım rahat rahat :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: theKingpin, 14 September 2003 03:51 tarihinde demiş ki: orc yanımda mı oturuyorsun ? *!ayrılık otobüsüne biner*[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Boş yer var mı?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Orc geldiğin zaman umarım pet bölümü açılmış olur. Sen de mod olursun oraya. *!göz kırpar* İyi çalışmalar hepinize.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar