sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 rapid ne lan ezik hahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kes yavsak. tam dexterliksin. asil torrenk ne, rapid ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tamam o zaman vermiyorum link, ben indirdim bile sen herhalde 2-3 güne indirirsin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 düzeldi ehiehi edit: hayda düzelmemis, neyse diziporttan izlerim dayanamazsam artuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 diziporttan izlemeyin izlettirmeyin istersen hotfile megaupload linklerini yollayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 niye ki? gerci türkce altyazi + kalite sifir izlenilmez o dogru. evet vazgectim, dextera hakaret olur. edit: rapidshare premium accountum var maalesef sadece, onlarin da hepsi patlak annamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 şansına küs o zaman :P bende rapid buldum ama patlak onlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 alala hic böle bi sorun cikmiyodu. warezde bütün rapid linkleri patlak nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yavaş yavaş toparlıcaklar gibi bakalım..özlemiştik iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben sabah warezbbden çektim rapidshare ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 enfes bir dizi daha basladi cok mutluyum. bu adamin dusunceleri ile o anki durumu arasindaki dumur baglantilar cok hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 torrent diye bi teknoloji var. baya iyi. söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vaniLLe said: bu ne lan bütün rapid linkleri bozuk. cekemiyorum =( sceneddl, megarelease, sharebus, tvfreeload illa bulursun birinden birinde çalışan link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 @barnacle: torrent kullanmayi biraktim 4-5 ay önce. cevremdeki bir cok kisi ceza aldi 1000 küsür euro^^, almanyada oldugumuz icin malum.. bosuna rapid kullanmiyoruz yani. @Aluriel: rapidde bi sorun varmis yoksa warezbb kullaniyorum, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vaniLLe said: @barnacle: torrent kullanmayi biraktim 4-5 ay önce. cevremdeki bir cok kisi ceza aldi 1000 küsür euro^^, almanyada oldugumuz icin malum.. bosuna rapid kullanmiyoruz yani. @Aluriel: rapidde bi sorun varmis yoksa warezbb kullaniyorum, iyidir. abboov nası bi ülke lan o. das das das. ihbin ihbin. netload rapidden iyi diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yok yok, nazilik daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 high five Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 torrent'te bulamadım bi türlü linkini biri atsa da ben de daha fazla mahrum kalmasam8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 zamunda güzel site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 torrent ne ya, kazaa da kullanıyosunuzdur siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sipeyskeyk said: yok yok, nazilik daha iyi. belki bilardo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cihant said: torrent'te bulamadım bi türlü linkini biri atsa da ben de daha fazla mahrum kalmasam8-) abi eztv var işte.. ayarlarını yapın hatta otomatik indirsin. kim kasıcak her hafta link aranmaya? onun nasıl yapıldığı da eztv'de olması lazım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar