vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 evet gece izlesem muhtemelen sokundan kurtulmasi uzun sürecegi icin, uyuyamazdim. lanet olsun. o degil de, bitti ya =/ insan böyle bi sondan sonra, nasil devam etcegini bile düsünemiyor. korkunctu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bence 5.sezon olmasın finali sadece kötü bi rüya olarak hatırlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://www.facebook.com/dexter?v=app_189630506587 trinity canlı yayında soruları yanıtlıyo evet şu an izlenebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 allah belasini versin o tirinitinin püü.(türk tarzi sövmek..) cidden, cok sinir bi tipti zaten o son yaptigi pustluktan sonra iyice nefret ettim. zaten dexter gibi kral bicaklarim var, bugün N.T. (ismimin bas harfleri) yazdirttim üzerlerine. görürsem keserim, nerden görcem orasi mualla ama neeese. cok pis gaza geldim.(kendini pikachu sanip camdan atlayan veled misali) potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 lan sanki roportajin sonunda kamera donucek, kameranin arkasinda herkesi kesmis adam aslinda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ohaaa yok böyle bir sezon finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 offical olarak trinity nin işiymiş son bölümdeki boşlukları cevaplarıyla dolduruyo çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesut Çağrı Şahin rita was an idiot adam nokta koydu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 spoiler cbs le showtime aynı şirketin felan mı çok iyi bi soru geldi gerçi bişeyi değiştirmez ama ritaya dexterın gerçek kimliğini anlattımı diye sordular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sanmam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sen nasıl hissettin diye sormuşlar, keşke sorsa adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu sezonu dark nighta benzetiyorum ben nası o filmi christian bale batmane süper uyarken ondan daha iyi bi joker filmi muhteşem yaptıysa süper bi dexterı da trinity muhteşem yaptı bu sezon herif süper oynadı valla helal olsun feda olsun ona kestiği herkes :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ekşiden, çok güzel özetlemiş adam yani sayın seyirciler bu ritaya ısıtma stratejisi 4. sezonun başında başladı ve biz mışıl mışıl uyuduk, sonra ritayı çekip alıverdiler... ve şok... onca çoluk çocuk ziyan olcak şimdi ne nine var ne dede kim bakacak, işte biz hassas türk seyircisi bunları düşündükçe kahrolduk. kahroluyoruz... yoksa amerikan seyircisinin sikinde olur mu, final sahnesini görür holy shit der kanalı değiştirir gossip girl açar onu izler, ama biz çoluğuna çocuğuna yanarız bir ananın kaybına yanarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sparkcaster said: offical olarak trinity nin işiymiş son bölümdeki boşlukları cevaplarıyla dolduruyo çok enteresan oha nasıl spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sparkcaster said: ekşiden, çok güzel özetlemiş adam yani sayın seyirciler bu ritaya ısıtma stratejisi 4. sezonun başında başladı ve biz mışıl mışıl uyuduk, sonra ritayı çekip alıverdiler... ve şok... onca çoluk çocuk ziyan olcak şimdi ne nine var ne dede kim bakacak, işte biz hassas türk seyircisi bunları düşündükçe kahrolduk. kahroluyoruz... yoksa amerikan seyircisinin sikinde olur mu, final sahnesini görür holy shit der kanalı değiştirir gossip girl açar onu izler, ama biz çoluğuna çocuğuna yanarız bir ananın kaybına yanarız... adam haklı çocukları düşündüm doğrudan hüzünlendim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sparkcaster said: ritaya dexterın gerçek kimliğini anlattımı diye sordular tamam da arthur dexterin seri katil olduğu bilmiyordu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sende benim gibisin felan diyo arthur masaya bağlıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ama masaya bağlıyken, ritayı masaya bağlı olmadan önce öldürdü. öldüren oysa tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 :() bütün sezonları mutlu bitiyordu hep bu sefer ters köşeye yatırmışlar balayında mutlu mesut hallerini görmeyi beklerken ritanın ölümü şaşırttı açıkcası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 içim dışım kan oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 oha diyorum başka da bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 final demek Trinity pisliği o yüzden 'herşey çoktan bitti' dedi Dextercığıma,bende diyodum bu mal ne diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hala etkisindeyim... muhteşem bir final. inanılmaz. dexter'ın bu sezonu izlediğim en iyi dizi sezonu final zaten açık ara en iyi sezon finali diyecek birşey yok ya. şu finali izleyip beğenmeyen olursa gitsin kendisini camdan atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi, yalnız trinity dexter'ın gecmisini bilmio ki, annesiyle olan sahnesini falan, bildiğin aynısını yapıp mesaj vermeye calısmıs, baska biri olmasın? dexter ın annesinin olumunu bilen biri falan? şu bas dedektif falan? dicem ama çok abartı olcak, neyse beklicez artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 geçmişiyle alakası yokki. annesi küvette mi öldü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar