sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yaklaşık 1 dakikadır ağzımın açık olduğunu bölüm bittikten sonra farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yanlız ben hala etkisindeyim, niye bu kadar etkilendim bilmiyorum hala kötü hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben de abi.keyfim kaçtı resmen şimdi yaptığım hiçbirşeyden zevk alamıcam yani boş boş bakınıyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 az once izledim. OHA yasam enerjimi emdiniz senaristler su son 10 dakkada. boyle mal gibi kaldim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya off Cuma'ya kadar nasıl dayanacağım şimdi ben.. herkes erimiş gitmiş lan noluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bide askere gidip en az bi 2 ay izleyemeyecek olanlar var :( adamın biri şöyle demiş dexterın sürekli arabanın bagajında olduğunu varsayarsak arthur un ne ara ritayı öldürdüğü soru işareti dolu I was thinking this sounded about right, but wasn't it still daylight when Arthur drove his car away with Dexter in it? The message that Rita left for Dexter refers to the moon, which would mean she was still alive when it was dark (and after Arthur left town)... can anyone explain? geri gonna be amazing diyor telefonda, tamamen alakasız da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 mr. brooks'un sonu gibi olmasinda (gerci olsun lan yazik dextera) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bi sezon meme göremiycez mi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ayrıca daha önceden dediğim gibi bir çok cevaplanmamış soru ve ucu açık şeyler kaldı bir sonraki sezona diğer sezonların aksine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 son 2 dakikaya kadar bu sezon finali olmamis diyordum kiiii, cok basit oldu hersey diyordum kiiii.... uhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 öeh basit mi, bir çok şey vardı sonu kadar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hala izlememek icin debeleniyorum, geceye saklicam... bakalim nereye kadar dayancaz. sanirsam 1 saatte icmedigim kadar sigara icecegim dexteri izlerken. oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gece izleme şimdi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sparkcaster said: öeh basit mi, bir çok şey vardı sonu kadar güzel bilmedigim ongormedigim hic bir sey yoktu benim icin. ne guzel senin acindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sparkcaster said: gece izleme şimdi izle of izlesem mi. evet evet izliyim. bunu bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yalniz debra da cok cevher dedektif cikti, girdigi isi cozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 BASLAYAMIYORUM HEYCANDAN ahsdfhsdfh. hep. su yorumlariniz yüzünden. of of. neyse haaad eüzüpismil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Şoktayım dönecem bi dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 son iki dakikanin soku gecti simdi 1 saat oldu herhal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi son sahnede ter bastı üstümü çıkarttım hayat enerjimi emdiler 1 dk da of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abiii offff. dizi diye buna derim ya mükemmel. 1 sezon daha şart yapıcaklar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 eet son sezon olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yikilidim resmen, nasi bi sondur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya hayir.. :/ off. su an kelimeler kifayetsiz bildigin. keske hayal kuruyor olsaydi o son bölümde of. ama mükemmel bi bitis olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya bide gece izlicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar