Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ruby de zaten bi pislik kesin var. Sam de az değil. Bu adam sonunda demon kanından kafayı yer ahanda buraya yazıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Hiç izlemedim ama havası nasıl yani stargate gibimi terminator gibimi fringe gibimi nasıl bir dizi ve indirmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kesinlikle pişman olmazsın diyim sana. eğer seviyorsan biraz mistik şeyleri Kİ SADE OLay o deil caps. mükemmel cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 şöle diyim en kötü sezonu 1. sezon. sürekli iyileşerek mükemmeleşerek gidiyor dizi. niye double post yaptım bilmiyorum çok heyecanladım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Buyse,ye katiliyorum. En kotu sezon 1., giderek guzellesiyor. :) Son sezon harika hatta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Buyse said: şöle diyim en kötü sezonu 1. sezon. sürekli iyileşerek mükemmeleşerek gidiyor dizi. niye double post yaptım bilmiyorum çok heyecanladım bak 3. sezon en kötüsüydü bence de :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Yok be 3. sezon güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 olayın sonu bence en sonda lilith Luciferi Sam in vicudunda getirmeye calısacak, Dean de bi cesit blessed weaponla sam i oldurecek ve apoc u engellyecek sonrasındada bi sekilde sam tekrar kalkacak vsvs evet Ruby kıkırdayarak dark side a cekiyor sam i, blood vsvs, bir yerde iş iradeden cıkıp demon tarafı vicudu ele gecirebilir, arada samin goz bebekleri kararıyor, Archangel olayıda geyik olmus, phopet odaya daldı lilith 20 kere dogrardı elemanı arcangel ısık oyunlarıyla gelene kadar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 The_Delucian said: olayın sonu bence en sonda lilith Luciferi Sam in vicudunda getirmeye calısacak, Dean de bi cesit blessed weaponla sam i oldurecek ve apoc u engellyecek sonrasındada bi sekilde sam tekrar kalkacak vsvs evet Ruby kıkırdayarak dark side a cekiyor sam i, blood vsvs, bir yerde iş iradeden cıkıp demon tarafı vicudu ele gecirebilir, arada samin goz bebekleri kararıyor, Archangel olayıda geyik olmus, phopet odaya daldı lilith 20 kere dogrardı elemanı arcangel ısık oyunlarıyla gelene kadar, evet genel olarak böyle olacağı belli gibi aslında ama değişik sürprizler çıkartırlar gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 23 nisanda geliyomuş yeni bölüm pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 The_Delucian said: olayın sonu Archangel olayıda geyik olmus, phopet odaya daldı lilith 20 kere dogrardı elemanı arcangel ısık oyunlarıyla gelene kadar, Ordaki olay lilith in yusuflamasını göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zaten prophet olse tekrar kaldırıolar. maksat oldureni cezalandırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 1.nci sezonda dizi devam edermi etmezmi bilinmezlik havası var ondan kötü geliyordur. olayları birbirine iyi bağlayamamışlar filan. Gerçi sezon 3 ü bölük pörçük izledim tekrar izlicem ama, sezon 2 daha iyi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Sezon 4 baya anlamsız gibi değilmi. Sezon 3 ün en kötü bölümlerini TV de izlemişim de iyi bölümlerini nasıl kaçırmışım anlayamadım. süper eğlenceli bölüm S3E13 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 sezon 4 biraz daha karmaşık gidiyor yani daha önceki sezonlar daha iyiydi ama dizi hakkaten süper. izlicek dizi arayıpta şu an bu yazıyı okuyan varsa durmasın başlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 alperozg said: sezon 4 biraz daha karmaşık gidiyor yani daha önceki sezonlar daha iyiydi ama dizi hakkaten süper. izlicek dizi arayıpta şu an bu yazıyı okuyan varsa durmasın başlasın :) s4e19 için 23 nisanı beklicez ama ona göre tüketsin diziyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Absolut said: Hiç izlemedim ama havası nasıl yani stargate gibimi terminator gibimi fringe gibimi nasıl bir dizi ve indirmeye değer mi? terminator fln halt etmiş yanında, gerilim, komedi, aksiyon vs. herşey war dizi de, her bölümde farklı konu işleniyor ama dizinin tamamında devam eden konularda var, yani baştan sona takip edilmesi gereken bi dizi. sorunun cevabı da: indirmeye kesinlikle değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 S4E19 çıktı. indiriyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 S4E19 ?? Emin misin ? imdb de henuz yayinlanmis gozukmuyor. Bulamadim da zaten torrent sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bildiğim kadarıyla 23 nisanda yayınlanması gerekiyor. Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 fir3blad3 said: bildiğim kadarıyla 23 nisanda yayınlanması gerekiyor. Tıklayın piratebayda var bir s4e19 düştükten 5 dakka sonra indirmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 nese bizide haberdar ette indirdiğinde. Fake falan değilse çekelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 fake çıktı piratebay torrenti sildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yarın saat 03:00 gibi torrente çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yarın dediğin 6 saat sonra falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar