SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kötüydü abi bölüm saçmaydı... beğenemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sezon 6 bölüm 15 çok iyiymiş konsept ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Çamaşır suyu mu cidden mi? Çamaşır suyu lan bu. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 klorak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Kötüydü ama ne azından; Amy Amy muhabbeti uzamadı Sam yine küstü gitti. Kısa kestiler en azından. Ayrıca Crowley bile korktu bu yaratıklardan. Sanırım tek numaraları ölmemek ve şekil değiştirmek değil fazlası piyasaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 7. bolum en bos bolumler siralamasinda ilk 10 a girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Neymiş? Türkiye'deki bor madenleri olmazsa dünyanın sonu geliyormuş... Cehennem evet. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 çorba gibi bir bölümdü, beğendiğim bir sahne yok ve üstüne üstlük "artık doğruları söylemelisin" klişesi yedim. karnım ağrıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bi bölüm önce bütün amerika bunları arıyordu sonra kadının biri geldi lol they're dead falan haeuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bitsin artik bu dizi ya valla yazik ettiler onca guzel sezona. gereksizce uzatiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 sn fanboyu olarak ben bile bu hale düşeceğini ummazdım ya. 4. 5. sezonun enfesliğiyle bunun bir alakası kalmamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RwtUIJDIuZE arada iyi gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bu bölüm güzeldi ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 45. ye bir bölümdeki tek aksiyon mezarın açılıp kemiklerine tuzalnıp yakılması oldu. Bi şu olay bir de Sam'in emoluklarını çıkarsan diziden rahat bi 50-60 bölüm azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 monster of the week'e geri döndüler... neyse izlenebilir hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 İlk format gibi yapsalar anakonuyu sallayıp , yine izlenir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bu hafta yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 vardı ama kötüydü bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yok ya güzeldi. uzun zamandır demon görmüyodum. o demon kesen bıçağı görünce bi hüzünlendim resmen. keşke o demonlu dönemlere geri dönülse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 iyiydi bea. Sadece crowley yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 SenariouS said: iyiydi bea. Sadece crowley yeter O da olmasaydı izlediğime değmeyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sonunda ! hic degilse ortalama bi bolum izlemis olduk. ayrica crowley hep olsun ya hic gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 leviathanlar acayip gereksiz bir şeydi ya. lan şu 3. 4. sezonlara geri dönülse ne sevinirim ya. şu sarı gözlü şeytanı bile özledim yeminlen. ruby falan vardı. hellhoundlar tam bir baş belasıydı falan. luciferli bölümler ağlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Dean'ın espirileri ve Crowley'in karizması dışında dizide hiçbişey kalmamış. cass Bu sezonki konuda çok kötü Cass'te gitti. Melek şeytan muhabbeti hakaten iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 en azında sanki leviathanlara girizgah bitti artık olay başlayacak gibi bir his geldi bana bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar