Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 df said: Pluton said: reyting olmayan diziyi neden 6 sezon çeksinler abi. Ama konusu muhteşemdi gerçektende, gerçek isimlerini gerçek setini kullanmışlar harbi süperdi o zaman gerçekte küsler heralde. yoksa herşey gerçek o mu yalan olacak =) yok oda doğru bildiğim kadarıyla birtek reyting olayı yalan olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Reyting olayı doğru. 2 milyon kişi izliyormuş Superntural'ı oda az baya öbür dizilere göre. Hatta Smallville bile daha çok izleniyormuş. Castle 10-12 milyon civarında mesela. Yani fox da fln yayınlansaydı çoktan iptal olmuştu Supernatural. Bu bölüm dizinin ne iyi bölümlerinden biriydi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ha orasını bilmiyordum ama hakediyor bence allahın amerikalıları hiçbir cacıktan anlamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 reytingler her sezon düşüyor. 5-6m fln izleniyordu ilk sezonlar ama bu sezon 2-3m arasındaydı hep. çok uzun gitmez bu şekilde devam ederse. bence en temizi sezon sonu açık kapı bırakmamak olur. iptal edilirse merak ettirecek birşey olmamalı. ki büyük ihtimalle 7 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Pluton said: Ha orasını bilmiyordum ama hakediyor bence allahın amerikalıları hiçbir cacıktan anlamıyolar aslında bizim diziler berbat olduğu için öyle diyoruz. adamlar için diziler hep büyük bütçeler ile sağlam yönetmenler ile çekiliyor. aynı anda her kanalda bomba diziler var. normal bence o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 df said: reytingler her sezon düşüyor. 5-6m fln izleniyordu ilk sezonlar ama bu sezon 2-3m arasındaydı hep. çok uzun gitmez bu şekilde devam ederse. bence en temizi sezon sonu açık kapı bırakmamak olur. iptal edilirse merak ettirecek birşey olmamalı. ki büyük ihtimalle 7 olmaz. Yayınlandığı kanal CW için normal sayılıyor o reytingler(smallville de 2.3 mil) o yüzden sezon 7 de olabilir rahat rahat. Smallville bile 10 sezon gittiyse supernatural her türlü devam eder bence. Tabii etmesin bitirsinler iyicene bok etmeden daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bunlar konuşmuyor muymuş gerçekte? bu arada adamların gerçek adlarını bilmiyordum ben.. bölüm süper tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ayrıca; http://twitter.com/#!/mishacollins/status/41319367685832704 adam gerçekten twitlemiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahahah ben de buna bakacaktım sabah, unuttum. o değil de, açık ara sezonun en iyi bölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 twitter!! My phone was stolen and apparently cast into a parallel universe devoid of magic. I've retrieved it. I promise it won't happen again. ahggagaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kapa kapa spoilera girer o sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 tez kapattım! uzun zamandır izlediğim en iyi bölüm olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cass'in(Misha)gerçek hali öyleyse gözümden düştü direk o ne be gay gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bolum inanilmazdi yaa bide vancouver'da yasadigim icin daha bi eglendim kesin gidicem setlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 AHAHAHAHHAHHAHA en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bu arada ruby ile gerçekten evli sam ve evi de gerçek. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hadi ya oda mı gerçek oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 df said: bu arada ruby ile gerçekten evli sam ve evi de gerçek. =) 'güzel ev Jay-Z' :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 baya boş saçma bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Beyler bişi dicem bu son sahnelerde Silahları koruyan melek setteki çalışanları öldürürken bir tanesi kurşunlardan kaçıp saklanıyor. Bu Başmeleklerden öldürülen kardeş değil mi ? Hani en küçk kardeş. Bi dikkatli bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 o sahne ayrı bi kopardı işte o sahne!! http://www.youtube.com/watch?v=A0ewLwrhKR8&feature=related bu çok iyi ama http://www.youtube.com/watch?v=mLj7xLtO6Rw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Evet abi yukardaki sahne dediğim sahne :) adam paralel evrende set görevlisi :) diğer evrende arcangel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 freeze frame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Cass, Raphael'i niye öldürmüyor? Daha sonra başına işler açsın diye yapmadı herhalde. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar