Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Tanrı insan oğlundan sıkılmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Castiel kendini içkiye verecek ota uyusturucuya falan baslıcak. Oyle bi gelecek vardı hatırlayın işte o oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 güzelmiş son bölüm. hala kelsin demesine de güldüm ehau iyiydi o =)dean sevimli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 on numara bölümdü 2-3 kez izledim.. Dean tılsımı atması ile içindeki son inançta yok oldu. Castiel'de bi ara sövüyordu '' şerefsiz sana inanmıştım '' :) daha ilgi çekici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu hafta coştu diziler,Supernatural'da süper bölüm asdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cennet güzel anılardan ibaretse diyojenin vay haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 azihihi iyi bölümdü. umarim bi dahaki bölüm de yatagin altindan cikan canavarlarla falan degil de lüsifercanims ile ilgili falan olur, kaldigi yerden devam eder yani. knock knock knockin' on heaven's door *Zachariel'in analarina Milf demesi.(tu) *Dean'in Sam jr. ile ilgili havai fisikli anisinda knocking on heaven doors'un calmasi imba olmus. ayrica cenneti de gayet güzel bir sekilde aciklamislar. ha belki de what dreams may come hesabi birseyler cikarmaya yetemedikleri icin (artik ne sebepten bilemiyorum), basite kacmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gayet iyi bir bölümdü. castın küfrü de yerinde ve hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 harbiden iyi bölümdü, bitmesin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 said: Original Air Date—8 April 2010 Sam and Dean are outnumbered by demons, but are saved at the last minute by Rob and his townspeople, who are aware of the Apocalypse, and have been training to fight and kill demons. The small town is very religious and Sam and Dean meet Pastor Gideon, who introduces them to his daughter Leah, whom he claims is a prophet. Leah tells the townspeople they must obey her orders if they want a spot in Heaven but when she starts turning the townspeople against each other in the name of the Lord, the brothers realize they must kill her. evet, saatler kaldi. güzel bir bölüm olcak gibi duruyor fekat, luciferle alakasiz yine. hep bu sekilde gidiyo zaten dizi, bir normal bölüm bi lucifer vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Allahin o hareketine ben de cok kirildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evet bu yaptigi insanliga sigmaz, tam bir serrefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cehennemin 'whore'unu da görmüş olduk böylece hehe.5 sene sonraki gibi olmasın olaylar cassle o tarafa doğru gönderme yaptılar bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 guzel bolumdu yine.bolum bittiginde " lan dean ne anlaşması yapcan başlatma anlaşmandan otur oturdugun yerinde" dedim ama bi yerdende artık başlaması gerekiyodu bu olayların. 1 hafta geçmez şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Haftaya tipik alakasız bi bolum olucak sonra gene anakonuya donecektir. Dean kabul edip Sam kabul etmese aslında super olur yani hem lucifer zayıf vesselde kalmıs olur hemde birbirilerine karsı dovusmemiş olurlar mecazi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Yav bu dizi cok pis olmaya basLadı isler bildigin *oka sarıyor =/ Sımdı bı hafta gecermi yaf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Castiel hariç sıkıcı bir bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 İzlenilebilir bir bölümdü.. Ama konudan kopuk bölümler bayıyor..Artık olayın özüne insinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Yuh! Konudan kopuk bölüm ne ya? Adamlar gayet güzel şekilde işliyorlar işte. Sonuçta Apocalypse denen şey "Başladı bitti hadi eyvallah" diye olmuyo. İşaretleri var ve adamlar bunları işliyor. Gayet güzel yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 castiel süper bir tip olmaya başladı iyice. telesekreter mesajı güzeldi. bu sezon son olacak gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 6.sezon için anlaşma yapıldı bile çekilcek yani 6.sezon. çekilmeseydi şurda 6-7 bolum kaldı sezonun bitmesine hadi hop savaştılar bitti olurdu hoş olmazdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Benim tek anlamadıgım bu kıyamet sadece amerikada mı oluyor yani bu demonlar gitsin afrikada katliam yapsın ruhu duymaz bizimkilerin temiz mis gibi hallederler işlerini guclerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 oralarda da oluyor ama seytanla michael sadece ingilizce bildikleri icin usa ye yerlesmisler. bide dunyanin yarisi (cin japon vs) tanrili dine inanmadiklari icin zaten oralar muaf olaydan. bir nevi tanrili dinlerin mensuplarini ilgilendiren bir konu oldugu icin diger taraflar kesin seytani tutuyorlar zaten, yensede yok olsa o taraflar diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 müslümanlar hep dışlanıyor fefese. ben olsam dizinin yayından kalkması için dava açarım. müslümanları önemsiz gösteriyorlar!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Kanuni said: oralarda da oluyor ama seytanla michael sadece ingilizce bildikleri icin usa ye yerlesmisler. bide dunyanin yarisi (cin japon vs) tanrili dine inanmadiklari icin zaten oralar muaf olaydan. bir nevi tanrili dinlerin mensuplarini ilgilendiren bir konu oldugu icin diger taraflar kesin seytani tutuyorlar zaten, yensede yok olsa o taraflar diye :P (tu) >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar