Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astraya angel eye?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasi olur sizce?

cok modifiye meraklisi degilim ve zaten arabam dizel, ama eskiden beri angellari cok begeniyorum.

mesela eski kasa civiclere muthis yakisiyor ama yeni astraya nasil olur sizce?
Mesaj tarihi:

astranin farlari zaten birazcikta olsa angela benziyor. guzel olabilir sanki, sanirim denicem ama googleda bi resim bulamadim gorebilecegim araba uzerinde.

Mesaj tarihi:
Astra için pek modifiye parçası yok. Daha bikaç ay önce yeni stop grubu çıktı piyasaya. Angel için de şubat fln demişti CMS shoptaki satış görevlisi ama ben görmedim hiç? Varmı ki öyle bişey yoksa farı açıp jaluzi değneğiyle kendim yaparım diyecek kadar cengaver misin? =)
Mesaj tarihi:

bizim arkadasa yaptirdik 2-3 ay oluyo daha. resim ekliycem en kisa surede

hatta buyrun
[spo]

[/spo]

farlar isitilarak acildi neonlar elle monte edildi ve tekrar silikonla kapatildi. yaklasik 13 saat suruyo montaj. saglikli mi oluyo derseniz evet cok saglikli. buhulanma vs olmuyo ancak ben kendi aracima kiyamiyorum. hazirlari cikana kadar bekliycem :)

[ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 00:59 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Selam,

Zaten Astra'nın farları aracın tipini şaşı gibi gösteriyor, bir de angel-eye uygulamasıyla bu daha da belirginleştirilmiş sanki. Bana göre angel-eye uygulaması basık ve geniş farlara daha çok yakışıyor.

Not: Soğuk ışığı sevmiyorum. Gözümü daha çok yoruyor.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

BMW 3-serisi sonrası ünlenen, far merceğinin etrafını saran yuvarlak park lambası. Ama hiç bir araçta da BMW'deki kadar şık durmuyor. Çünkü soğuuuuk bir beyaz kullanıyor insanlar. Ama BMW yumuşak tonda sarı kullandığı için çok daha sıcak ve güzel duruyor.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
astra h icin fk angel eye cikicak yakinda. mercekli olmasinin yani sira angel halkalari zaten ledli ampulle aydinlatiliyo. yani istediginiz renkte olabilir angellar :)
Mesaj tarihi:
Selam,

BMW'de o işi LED yapmıyordu sanırım?!? Flörasan mantığı ile oluyordu diye biliyorum. LED ile istediğin renk yaparsın ama yapacağın renklerle aracın önü pavyon ışıkları gibi olur :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
bmwda nasil yapildigi hakkinda hic bi bilgim yok malesef. ancak hazir angel farlar standart sari ledle satiliyo zaten. degistirmek isteyen o ledi degistiriyo sadece. astrama bi angel bide siyah zemin ledli stop istiyorum ben, orjinal stoplarin geri vites icin ayrilmis o koskocaman beyaz kismi beni deli ediyo :)
Mesaj tarihi:
Selam,

Stoplarda LED kullananlar deli ediyor beni de. Neden? Çünkü birçoğu dandik olduğu için sadece geriye doğru ışık veriyor. Belli bir açıdan itibaren yandan baktığınızda göremiyorsunuz. Bir nevi TFT/LCD ekranlardaki eski görme açısı problemi. Fabrikasyon uygulamalarda buna dikkat edildiği için bu sorun olmuyor veya asgari düzeyde gerçekleşiyor. Ben 3-serisine yapılan uygulamaları beğeniyorum bir tek. O da sadece ampül değişimi ile yapılıyor :D LED ampül takın daha iyi :))

Saygılar.
Mesaj tarihi:
apaci tuningden yana degilim :) modifiyenin gorsel olsun teknik anlamda olsun en guzeli guvenligin baz alindigidir =)
2007de satisa sunulan makyajli astra hlarda opsiyonel olarak siyah zemin ledli stoplar mevcut zaten. alirsam onlardan alicam yoksa sagdan soldan gorunmeyeni takmam ;)
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben modifiyenin anlaşılmayanını seviyorum. Favorim 2002 model A4 1.8T quttro'yu 340HP'e çıkartıp, daha sonra sıcak hava tabancası ile arkadaki T ve quattro yazılarını söken Alman vatandaşı :) Jantlar orjinal Audi 18". Motor, aktarma, fren tertibatı, şase güçlendirme falan hepsi yapılmış. Normal 1.8 motor gibi dolanıyor yollarda :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
hm sleeper seviyosun yani :) bende gorsel modifikasyondan yanayim. aracimin digerlerinden farkli olmasi icin elimden geldigi kadar ugrasiyorum. ayni model ayni renk bi aractan bile ayrilmasi hosuma gidiyo acikcasi :)
Mesaj tarihi:
fistan ne kadar saglam olabilirki kendimizin yaptigi o tartisilir.

bu arada m5 in jant ve eksozlarini sokturup akrasinda 5.20i yazdiran arizalarda mevcut :)
Mesaj tarihi:
fk mercekli astra h angel eyes farlar 349 avro almanya satis fiyati. buraya nisan mayis gibi gelicekmis. o zamana kadar fiyatlarda bi oynama olmazsa 400-450avro civarı olur :)

edik: avro isareti abudik gubudik cikiyomus

[ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 22:18 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...