varlok Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu bölümdeki hatun gossip girldeki blair miydi bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 güzeldi Rachel Bilson anne değilmiş!:S ayağını gördük en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 s5e12 sondaki muzikal havasi guzel olmus gerci feysde felan baya donuyordu hepsinin takım elbiseli vidyoları fln bir de ted in gene ilk bulusmada postalanması komik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 varlok said: bu bölümdeki hatun gossip girldeki blair miydi bana mı öyle geldi? oc deki hatun du bu bölümdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 barmaid icin soylemis heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 pascalnouman said: barmaid icin soylemis heralde.. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 barmaid ve rachel bilson dan baska yeni hatun yoktu zaten bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 barmaid kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aktiftablet said: Uzuuuuun bi aradan sonra eğlencel bi bölüm izledik sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abiii sabahki flashfap'i koyarken sirf rachel bilson'a koymustum bolumun basini gorup, stacy kiebler da varmis ayni bolumde. Bu hafta Mini anders, Stacy Keibler, Rachel Bilson ve Yvone'u bi arada gordum ve COK mutluyum. birazdan da penny'i izlicem big bang theoryde ve hersey mukemmel olacak. Stacy kiebler (yani barmaid) 2000lerin basinda WWE de falan guresmis, hatta erkeklr tarafinda da bir iki gurecsciye menejerlik yapmis (rol olarak tabi) bir bayagin. Kendisinin kusursuzdur ve hic acimadan sergiler, biz de hayran kaliriz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bayağı başarılı bölümdü. buldukları nükleer savaş sonrası dünya ve ilkel saylonlar Müzikal kısmını merak ediyodum nasıl kotarıcaklar diye. Hele bi de Alyson Hannigan şarkı söylemeyi pek sevmiyo. Buffy'nin müzikal bölümünde Joss Whedon'la konuşup özel olarak kendi şarkısını falan çıkarttırmış 1-2 satır söyleyerek kurtarmıştı burada da aynısını yapmış ama farkedilmiyo. O deil de roommate sanki daha güzel anneden (gerçi anneyi görmedik daha) ve tedin kıza bayağı benziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Azmodan Azmodai said: abiii sabahki flashfap'i koyarken sirf rachel bilson'a koymustum bolumun basini gorup, stacy kiebler da varmis ayni bolumde. Bu hafta Mini anders, Stacy Keibler, Rachel Bilson ve Yvone'u bi arada gordum ve COK mutluyum. birazdan da penny'i izlicem big bang theoryde ve hersey mukemmel olacak. Stacy kiebler (yani barmaid) 2000lerin basinda WWE de falan guresmis, hatta erkeklr tarafinda da bir iki gurecsciye menejerlik yapmis (rol olarak tabi) bir bayagin. Kendisinin kusursuzdur ve hic acimadan sergiler, biz de hayran kaliriz anca. Biraz resimlerini kurcaladımda; Bu kadının poposu bildiğim bütün kadınları döver... Son bölüm Çok eğlenceli bir bölümdü. Sondaki müzikal havasındaki kısım baya güzeldi. O sarı otobüs olayında aha dedim artık finale doğru gidiyoruz... Sonra fail oldum tabi orası ayrı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 müzikal bölüm çeksinler ya himym yakışır bence rajitde olur hem hint temalı bişi söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Rewendor said: Bayağı başarılı bölümdü. buldukları nükleer savaş sonrası dünya ve ilkel saylonlar Müzikal kısmını merak ediyodum nasıl kotarıcaklar diye. Hele bi de Alyson Hannigan şarkı söylemeyi pek sevmiyo. Buffy'nin müzikal bölümünde Joss Whedon'la konuşup özel olarak kendi şarkısını falan çıkarttırmış 1-2 satır söyleyerek kurtarmıştı burada da aynısını yapmış ama farkedilmiyo. O deil de roommate sanki daha güzel anneden (gerçi anneyi görmedik daha) ve tedin kıza bayağı benziyodu buffyde onun 1-2 satırı var o bölümde biri de şu: "I think this line is a filler" haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu kadını nereden hatırlıyorum diyordum ki boxer dergisine kapak olmuş vaktiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya yemin ederim bizim demet akalın ve aptal popculara falan acıyorum ya.şarkıcıyım ve iyi şarkı yapıyorum diye geçinen insanlar sadece bi dizi için yapılan saçma bi şarkıdan daha iyi şarkı yapamaz mı ya agsdfyasgd lets go to the mall da aynı şekilde iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 o dizinin bi bolumunun aldigi reklam gelirinin 10da birini kazanamiolar zaten bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bizimkilerde aşiret dizilerine müzikal yapsınlar . Yap bak nasıl tutuyo dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 çok eğlenceli bölümdü aradan sonra iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 "kafanı kırarım köpek" miydi neydi. diskokralında özgür sölüo o mesela ismail yk nın facebook şarkısından daha iyiydi. artık gerisini buna göre yorumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 flashPlayer said: varlok said: bu bölümdeki hatun gossip girldeki blair miydi bana mı öyle geldi? oc deki hatun du bu bölümdeki sene 2010 hala rachel bilson bilmeyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 lannnn yeter anasi kimse ciksin artik. Yanniz anneside marissa cikiomus, bide diziye ryan la seth ide aliriz. Oc yide fox ekranlarindan kurtarmis oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 12 iyiydi. 5x10 da barneynin tulumu eline aldıktan sonra kendini gaza getirirerek iddaaya girmesi inanılmaz, gercekten inanılmaz dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 en kotu bolumuydu herhalde 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 but umm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar