BaaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]o turkish lesbian geyigine uyuz oldum , yani yap her türlü espri ülkem hakkında, çok da sallamam milliyetçi bi insan bile değilim abartı şekilde ama. nedir alakasız bi şekilde kullanılması kaç tane türk lezbiyen gördüler de bacaklarının kıllı olduguna karar verdiler onu merak ettim. direk "espri olsun" diye alakasız bi ülkenin adını kullanalım mantıgıyla yaklasılmıs gibi geldi .yoksa ben mi bilmiyorum. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 aynı şeyi ben de düşündüm Baal [spo]alakasız doğu müslüman ülkelerinden birini koyalım. ilk akla gelen de Turkish olduğu için öle yapalım. Demişler gibi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yeni sezon mu başladı anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 eet ama cnbc e vermio biz netten çekioz:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bahar döneminde verir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 agalar [spo]turkish lesbian konusunda, lezbiyen zaten erkeksi olur dyk olur genelde oyle erotik sut gibi karilar biraraya gelmez, biri pantolon giyer. ayrica turk kadini da erkek gibi mert ve yigittir, ona gonderme yapmislar sdfsdf.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]ben hayatımda böyle bir türk benzetmesi duymadım, sanki eşcinseli çok göz önünde bir ülkeymişiz gibi. kıllandım o benzetmeden, bit yeniği arayacağım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 [spo]ben dun ankara orta dunya kafede lezbiye gordum iki tane yan masada ve birinin bacagi cidden killi gibiydi ya... :/ [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 So what happened next?Did you do What? No! Tell me Don't tell m|| because you don't have to because you didn't do it. You didn't do it. You did it You did it, didn't you? Did you? You didn't do it. Yes, you did. You did. No, you didn't. Tell me! Mükemmeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ilk sezonu izledim guzeldi, bazen ted fazla jd'ye benziyo ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 4. bölüm de harikaydı ^_^ çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 [spo]- if dating is the game then marriage is winning the game - yeah if you're playing in the women's league klasikler arasında yerini alacak olan iki sahne vardı bu hafta: - ted'in her yerde ufak barneyler görmesi - barney'in dahice planı bölüm gayet ortalamaydı ama bu sahneler [ t h i s m u c h f u n ] sağladılar sondaki kızın gitar çaldığı sahne çok gereksiz olmuş[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 [spo]harbi Barney'nin planı mükemmeldi =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Barney Ted'e Theodore diyince gülmeye başlıyorum ben , niye öyle ? [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 02:53 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 çünkü Eric Theodore Cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 4. bölüm süperdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 barneyin plan dehşetmiş, geriye dönüşleri çok güzel kullanıyolar http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/comcast/ bir de sahne arkası diye bişey varmış, normal indirilmiş versiyonlarını bulabilir miyiz, siteden yüklemesini bekledim, bir türlü başlamadı video, puase yapıpnca filan baştan yüklemeye çalıştı said: Barney Ted'e Theodore diyince gülmeye başlıyorum ben , niye öyle ? barney söylediği için; vurgusu, tonlaması, yeri ve zamanını çok güzel ayaralıyor ama theodore un yeni saçları hiç olmamış, eski kısa hali daha iyiydi. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 10:03 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 [spo]Annesi de vurgulu bir şekilde Ted Evelyn Mosby diyordu bu da Barney versiyonu.[/spo] CBS videoları izlenmeyecek kadar yavaş çalıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 [spo]NEXT TIME YOU'RE PLAYING WORLD OF WARCRAFT, DON'T EVEN THINK ABOUT CHATTING WITH ME![/spo] mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 WHAT'S YOUR NAME? TED AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 spoiler tag kullansana hayvan arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 [spo]zhuahua koptum ben de oraya , şu WOW olmasa ne yapacaklardı :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yaratıcıları nereye varmaya çalışıyor anlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 sitcom zaten, biyere varmasına gerek yokki. Senaristlere soruyosan bilemem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 haha inanılamz bi bölümdü hangi serverda o bayan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar