Luxor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 pff bu bölüm de o kadar kötü mü ya?.. şurda lost ile takip ettiğim 2 tane dizi var zaten. heroes düzelmeye yüz tutu (durun tahtaya vurayım), how i met çuvallıyor şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 geçen hafta big lebowski bu hafta snatch. bir daha ki hafta da başka bir filme gönderme bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 2. sezon 17. bölümde çalan şarkının adını bilen varmı? hani şu konusu araba olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 dronevil said: geçen hafta big lebowski bu hafta snatch. bir daha ki hafta da başka bir filme gönderme bekliyorum. Lethal Weapon :) Süper bi bölümdü, epeydir bu kadar iyi bölüm olmamıştı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 19. bölüm altyazısı niye yokki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 eregorn2 said: 2. sezon 17. bölümde çalan şarkının adını bilen varmı? hani şu konusu araba olan... the proclaimers - I'm gonna be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XNqH5DwYxZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 süper bölümde.Lily'nin karnını saklamak içinde amma uğraşıyolar be kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ben beğenmedim bu bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sayfa degissin bir kere de ben vericem o how i met your father'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çok iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Darko2 said: süper bölümde.Lily'nin karnını saklamak içinde amma uğraşıyolar be kardeşim :PAbi tam tersine bana artik hic kasmiyolar gibi geliyo? Kascak yonetmen bi sekilde gostermez yani, kadin 9 aylik olmus bildigin hala boydan cekilen sahneler var. Bu bolumde de pek gulmedim, hikaye istiyorum artik bu dizinin guzelligi hikayesiydi. Boyle ufak ufak skecler icin family guy falan var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 leeeerooooooooooooy jenkiiiiiiiiiiiinssss... gereksiz çok çok gereksiz bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ahahahahaah tam leeeerooooooooooooy demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Çok güzel bölümdü :) Barney Get ear pieced. Check! Süperdi hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bölümler güzel gidiyorda böyle idare etmelik çekiyorlar sanki, Penthesilea e katılıyorum artık hikayeye dönsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu hafta yayınlanmıycakmış yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 erucalavera said: bu hafta yayınlanmıycakmış yeni bölüm üstüste 3-4 bölüm yayınladılar şaşırmıştım bende :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ya afedersiniz troll olmak istemem ama şu dizinin ismini görünce aklıma hep 'Ananı nasıl şaaptım...' lafı geliyor eğleniyorum ehueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 paso başka filmlere gönderme yapacaklarına hikayeye devam etseler fena olmaz. uzatmalara oynuyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 http://www.cnbce.com/tanitim.aspx şurdaki tanitimda çalan şarkini adi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu sezon son dimi? bitio yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 eregorn2 said: bu sezon son dimi? bitio yane... oha, boyle bir sey mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ben ööle duymuştum ama... bu sezon son. anneyi göstercekler falan die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar