Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Robin su an Chucktaki Sarah karekterinden sonra dizi aleminin en guzel kadini (merak edenler icin house'taki 13 de 3. gelir cok rahat). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 diziye yeni basladim ama lilly daha guzel diyenler haksizsiniz ve size laflar hazirladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Azmodai said: Robin su an Chucktaki Sarah karekterinden sonra dizi aleminin en guzel kadini (merak edenler icin house'taki 13 de 3. gelir cok rahat).house'daki sarah'dan sonra ikinci de simdi allah icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hemen house u indirmeye başlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 robin i güzel bulmayanlar, birleşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu dişetleri ciddi bir sorun, özellikle de sürekli gülen robin kişisinde! ayrıca sizi bilmem ama ben o boyutlarda bir bağyanı kaba buluyorum. at gibin derler hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 barney nin götürdüğü kızlara bakınca robin lilly vb berbat geliyo. bakmayınca da güzel gelmiyo sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Penny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 funq said: bu dişetleri ciddi bir sorun, özellikle de sürekli gülen robin kişisinde! ayrıca sizi bilmem ama ben o boyutlarda bir bağyanı kaba buluyorum. at gibin derler hani hocam zaten sen at bakiyorsun dis etlerine bu kadar dikkat ettigine gore =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mum_Chamber said: hocam zaten sen at bakiyorsun dis etlerine bu kadar dikkat ettigine gore =) lölölöl yok yahu, gözümüze sokmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hoccemama said: barney nin götürdüğü kızlara bakınca robin lilly vb berbat geliyo. bakmayınca da güzel gelmiyo sıradan. ne zaman götürmüş o kadar güzel kız the bracket'ta hiç ikisi kadar da güzel biri olduğunu hatırlamıyorum ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 pfffft eski bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 smash said: hoccemama said: barney nin götürdüğü kızlara bakınca robin lilly vb berbat geliyo. bakmayınca da güzel gelmiyo sıradan. ne zaman götürmüş o kadar güzel kız the bracket'ta hiç ikisi kadar da güzel biri olduğunu hatırlamıyorum ben mesela mesela bölümü hatırlamıyorumda lilly, barney ve robini yemekte buluşturuyo barney ve robin başbaşa yemek yiyor. o bölümde robin barney e bi kız ayarlıyor. o kız taş diye hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 aquila said: pfffft eski bolum Ooo eyvallah aquila, ben de diziyi bekliyordum. Yatayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 aquila said: pfffft eski bolum nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yeni bolum cikmadi bugun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Abi House'daki kiz COK guzel asiri masum boyle, Sarah'dan bile guzel olabilir yav yani asiri duru bi guzelligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Masum? Gerçekten House izliyor musun? Biz o kızı OC ile tanıdık. Orada bile Rachel Wilson'ın gölgesinde kaldı. Robin ayrı bir kategori zaten. "She's Robin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 şebnem schefers virginential debate yüzünden bir hafta ara yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 arcane said: Masum? Gerçekten House izliyor musun? Biz o kızı OC ile tanıdık. Orada bile Rachel Wilson'ın gölgesinde kaldı. Robin ayrı bir kategori zaten. "She's Robin."Rachel Bilson aga o. House izliyorum ilk sezondayim kizin asiri masum bi guzelligi var imo. Bu arada O.C.'de oynamadi ki abi bu hatun, Dr. Cameron'dan bahsediyoruz di mi ikimiz de? Dawson's Creekte oynadi belki ordan karistiriosundur o zaman da el kadar cocuktu gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ilke, 4. sezonda gelen bir kiz var, OC de marissayla takilan lezbiyen kiz Olivia Wilde miydi neydi adi ondan bahsediyorum. Cameron 3 sene boyunca en sevdigim en begendigim dizi oyuncusuydu ama gel gor ki 4. sezonda saclari sariya boyatti ve gozlerdne dustu. daha fazla da spoil etmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Penthesilea said: arcane said: Masum? Gerçekten House izliyor musun? Biz o kızı OC ile tanıdık. Orada bile Rachel Wilson'ın gölgesinde kaldı. Robin ayrı bir kategori zaten. "She's Robin."Rachel Bilson aga o. House izliyorum ilk sezondayim kizin asiri masum bi guzelligi var imo. Bu arada O.C.'de oynamadi ki abi bu hatun, Dr. Cameron'dan bahsediyoruz di mi ikimiz de? Dawson's Creekte oynadi belki ordan karistiriosundur o zaman da el kadar cocuktu gerci. Abi hayır. 13'den bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bi haftadır bekliyorum nası bi hainliktir bu, the big bang theorynin de yenisi çıkmadı sanırım bilen var mı sebebini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Oho kimlerle kız karşılaştırıyoruz biz... 3 sezon daha House izle de öyle gel arkadaşım ehueh Cameron falan çok 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar