Gilean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 eheuhe müthiş döndü dizi bence..geçen sezon strikedan sonra çok geyik bölümler vardı bu bölüm efsane olmuş. bi de ne kadar çok barney üstünden giderse dizi o kadar güzel oluyo bölümler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 MUUUUUUUUHTEŞEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MÜKEMMEL Bİ BÖLÜMDÜ YAA !! barney ve robin olayının yalan olması da ayrıca güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Evet çok guzel bir başlangıçtı ama Barney Robini pek yalan olmadı bence sadece uzatıyorlar biraz konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Düşük beklentiyle başladım da, oldukça güzel bir bölüm olmuş, ilk iki sezon havasını yakalamak mümkündü az çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 özlemişim. süperdi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bütün gece bulabilmek için bekledikten sonra şimdi ancak indiriyorum heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Hoştu da, muhteşem değildi bence ne bileyim, belki beklentiyle alakalıdır. İzlemeden önce burayı okudum, herkes "MUHTEŞEEEM" demiş, ben de daha fazlasını beklemiştim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 MARŞIL BENDE İZLEMEDİM OLM NEFRET EDİOM STAR WARSTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 valla ben de muazzam bekliyordum, çok güzeldi tabi sonuçta himym da çok çok daha güzel bölümler var yani. iyi döndüler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 iyiydi ya bölüm boyunca hoş bir tebessümle izledim. Sonuda ayrıca güzeldi hele o televizyonu açtığında barneyin yüz ifadesi merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 altyazısı çıktı mı nerede bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bir iki yer dışında çok güldürmedi ama zaten yavaş bir giriş bekliyodum sezoana. iyi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben beğendim baya bittiği zaman sanki devam edebilicekmiş gibi boş boş baktım ekrana ben de izlemedim star warsu utandım kendimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bence çok güzeldi özellikle spoilerda yazdığım espiriye çok güldüm. voysmeyl Well there was voice but i cant say anything about male mı o tarz bişi dedı koptum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 şey o you left voice but not male (voice mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 indirme prooğramları dışında yok mudur yeni bölümü indirebileceğimiz bir yer??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 müthiş başladı ya barney'nin bimbo tanımları süperdi, bi de voice mail esprisi de yarılmama neden oldu :D barney'nin robin vs bimbos çelişkisi eğlenceli olcak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 JD nin manitası caldığını dusunuyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 güzel güzel :) iyi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Cuce said: JD nin manitası caldığını dusunuyorum hala. jdnin sevgilisi bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 I choose bimbos "I choose bimbos." "What!?" "Hey, Lily, bimbos make me happy. Bimbos make me feel alive. Bimbos make me want to pretend to be a better man. This whole thing with Robin was just a fling. But at the end of the day, my heart belongs to bimbos." "No no, this is just a defense mechanism, because you're afraid of getting hurt, you're just confused." "Oh, I'm not confused Lily. You know who is confused? Bimbos. They're easily confused. It's one of a thousand little things I love about them. I love their vacant trusting stares, their sluggish, unencumbered minds, their unresolved daddy issues. I love them Lily, and they love me. Bimbos have always been there for me. Through thick and thin. Mostly thin, B-man don't do thick crust, what up?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 aynı şeyi yaşadım xP Güzel bi başlangıç oldu da aynı şeyi 1 ay önce kız arkadaşımla yaşamış olmam çok ilgimi çekti. Aynı şekilde star wars muhabbeti yapıp kız arkımın hiç izlemediini öğrenip, oturup izletmiştim ve beğenmessen ayrılmak zorunda kalırız die geyik yapımıştım. Ve aynı şekilde kız filmin arasında falan su almaya kalkarken ben böle dur burası harika sahne falna die oturtmuştum yerine. Demek ki böle oluomuş star wars fanlıığı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 401 hehe iyi başladı ve barney robin gelecekte de umut veriyor=) onların arası olur=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 402. dandik: Burgazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar