lemuria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 son bölümü hiç sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ya marshall ve lily'i gruptan ayırıcaksınız anladık tamam, ama uzatmayın be kardeşim. ted ve barneye focuslanın arkadaş, 2 tane single adam duruyo orda, hala gidip sıkıcı evlilerin üzerinden hikaye döndürüyolar. robin'in başı bağlı biraz o'na yan rol versenizde olur, ama artık güzelleştirin şu bölümleri buda benim isyanım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 0ne said: buda benim isyanım ulan http://www.bubenimhayatim.com/pics/buddha.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 3 yıl önce yaptım sori http://forum.paticik.com/read.php?62,3313634,3313634#msg-3313634 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 s07e15 Sanırım diziyi bıraktığım bölüm oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yaw aynı şeyleri giydirip duruyolar..Bu bebelerin anası kım arkadaş kaç sezon oldu daha anaları yok sabilerin..Daha bi de anasını gosterip 5-6 sezon oynatırlar ohhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Efsane bayık bir bölümdü (td). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 çok kötü. dehşet . rezil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 efsane bölümdü hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum teşekkürler ted mosby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Hani 2 Broke Girls de bile daha çok güldüm şu bölümden o derece kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 olm bu bölüm neydi öyle ya... böyle bir bölüm yapacaklarına "aga biz yetiştiremedik aklımıza da fikir gelmedi" diyip bu hafta ödevini yapamamış ilkokul bebeleri gibi bıraksalarmış daha iyiymiş resmen. bu neydi ya böyle -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 elekrtikler kesilmişti bile olurdu zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 07x15 bayağı kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 (td) 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 epey kötüydü.zaten artık ite kaka gidiyor bölümler bakalım sezon finali nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 o kadar dandikleşti ki başlığın bile havası ruhu kaçtı.. ne okuyasım ne yazasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ted ile Barney üzerine gittiler ve dizinin havası değişti bi anda. Dizinin tek kurtuluş yolu bu. Ted son saniyede sıçtı ama olmaz o iş o yüzden takmıyorum. Olursa dizi biter benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu dizi her türlü barney üzerinden akar.Ama duygusal konular üzerinden,aşk meşk konuları üzerinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aynı boktan yola bidaha girerlerse öeh ama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 rabin kopabilir bence gruptan. geçen haftalarda ima etmişlerdi eski sevgili ile takılma mevzusunun uzun sürmeyeceğini. belki nedeni bu olur. çok güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hiç gülmedim bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ben uzun zamandır gülmüyorum sırf anneyi meraktan izliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Boku cikti iyice bitirin artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ve dizi başa dönerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Genel olarak o kadar da kötü bir bölüm değildi ama sonunun kötülüğünü anlatacak ifade bulmak zor o denli batırmışlar. Senaristler "dram yapak olm bu ne gomedi gomedi" demiş nerdeyse. Birisi de ordan "olm varya Ted'le Robin bidaha olsa varya... owwwww..." diyip çekirdeği çıtlayıp kabuğunu yere tükürmüş. Anca böyle bir ortam olması lazım şu bölümün yazılabilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar