Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaman geçirmek için yapıyorlar bence
tutulmayan Türk dizileri gibi oldu zaman geçirebilmek için saçma işler yapıyorlar
nerde kaldı ilk sezon ikinci sezon, izlerken kahkaha fln atardık şimdi azcık gülümsüyorum o kadar
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
story line ı falan geçin

link Ted'in kimle evlendigiyle ilgili bir spekulasyon icermektedir
http://thetvaddict.com/2007/12/11/an-open-letter-to-fans-of-how-i-met-your-mother/

açık mektup.

senaristlerin grevine eyvallah demiştim de, anneniz ama.
Mesaj tarihi:

mektup hakkinda

Taze taze 3 sezonu bitirmiş biri olarak diyebilirimki, o montçu kızın boyu kısaydı. Bir düğün görüntüsünde, hatun neredeyse Ted ile aynı boyda (belki uzundur). Tamam çok cılkını çıkarmış olabilirim de, dikkat edilmesi gereken bir unsur ;)

Mesaj tarihi:

mektup hakkinda

Greeny said:
Yalandır bence annenin o olması, ama orada long distance relation fln demiş. Şu Berlin' e giden ahçı kız da olabilir. Mümkün :)

HİÇ alakası yok afedersin de ahaha. Long distance relationship gördüğümüz yere o itici karıyı koymayalım. Gelmesin o.

Mesaj tarihi:
Greeny said:

mektup hakkinda

Taze taze 3 sezonu bitirmiş biri olarak diyebilirimki, o montçu kızın boyu kısaydı. Bir düğün görüntüsünde, hatun neredeyse Ted ile aynı boyda (belki uzundur). Tamam çok cılkını çıkarmış olabilirim de, dikkat edilmesi gereken bir unsur ;)

ben de 3. sezon bitti sanıyom, 11 den sonrasını araştırıyom :D
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Greeny said:

mektup hakkinda

Yalandır bence annenin o olması, ama orada long distance relation fln demiş. Şu Berlin' e giden ahçı kız da olabilir. Mümkün :)

mektup hakkinda

HİÇ alakası yok afedersin de ahaha. Long distance relationship gördüğümüz yere o itici karıyı koymayalım. Gelmesin o.

Karının iticiliğiyle benim ileri görüşlü vizyonumu niye çürütüyorsun arkadaşım.

wildpervert said:
Greeny said:

mektup hakkinda

ben de 3. sezon bitti sanıyom, 11 den sonrasını araştırıyom :D

Bitmemiş mi yarıda mı kalmış nedir ,olanları izledik işte alla alla ;p
Mesaj tarihi:
And just in case the strike goes on so long that the medium of television goes out of business forever and we never get to make another episode,

ben yetersizim bi spoiler koyamiyorum

the mother is the coat check girl.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...