Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Eğlenceli bölümdü ama şu "it was a mistake" tarzı şeyleri dizi içinde çok tekrar ediyorlar. Geçen bölümlerde de yapmışlardı azıcık sıktı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 bu sezonun en kötü bölümüydü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 zaman geçirmek için yapıyorlar bence tutulmayan Türk dizileri gibi oldu zaman geçirebilmek için saçma işler yapıyorlar nerde kaldı ilk sezon ikinci sezon, izlerken kahkaha fln atardık şimdi azcık gülümsüyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 3. sezonda story line yok daha, en buyuk eksigi o dizinin. Birbirinden alakasiz ve git gide kabak tadi vermeye baslayan bolumler izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 sezon sonunda yeter bunların başkalarıyla ilişki kuramayışı,tekrar birleştirelim bunları demezler inşallah. aslında deseler iyi mi olur acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 story line ı falan geçin link Ted'in kimle evlendigiyle ilgili bir spekulasyon icermektedir http://thetvaddict.com/2007/12/11/an-open-letter-to-fans-of-how-i-met-your-mother/ açık mektup. senaristlerin grevine eyvallah demiştim de, anneniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mektupun sonunda ağır spoiler var da, gerçek değildir bence o söyledikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 anne zaten şu ana kadar izlediklerimizden biri olucaksa en mantıklı onun olmasıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 mektup hakkinda Yalandır bence annenin o olması, ama orada long distance relation fln demiş. Şu Berlin' e giden ahçı kız da olabilir. Mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 mektup hakkinda Cok mantikli cunku onun numarayi falan aldi ama hic bulusmadilar? O konu uzerinde hic durulmadi yani, teee 1. sezon ortalarinda falan hem de o bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 mektup hakkinda Taze taze 3 sezonu bitirmiş biri olarak diyebilirimki, o montçu kızın boyu kısaydı. Bir düğün görüntüsünde, hatun neredeyse Ted ile aynı boyda (belki uzundur). Tamam çok cılkını çıkarmış olabilirim de, dikkat edilmesi gereken bir unsur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 mektup hakkinda Greeny said: Yalandır bence annenin o olması, ama orada long distance relation fln demiş. Şu Berlin' e giden ahçı kız da olabilir. Mümkün :) HİÇ alakası yok afedersin de ahaha. Long distance relationship gördüğümüz yere o itici karıyı koymayalım. Gelmesin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Spoilerin annesi agladi sanirim sabah ayik kafayla bi ayar cekeyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Greeny said: mektup hakkinda Taze taze 3 sezonu bitirmiş biri olarak diyebilirimki, o montçu kızın boyu kısaydı. Bir düğün görüntüsünde, hatun neredeyse Ted ile aynı boyda (belki uzundur). Tamam çok cılkını çıkarmış olabilirim de, dikkat edilmesi gereken bir unsur ;) ben de 3. sezon bitti sanıyom, 11 den sonrasını araştırıyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Xaenin said: Greeny said: mektup hakkinda Yalandır bence annenin o olması, ama orada long distance relation fln demiş. Şu Berlin' e giden ahçı kız da olabilir. Mümkün :) mektup hakkinda HİÇ alakası yok afedersin de ahaha. Long distance relationship gördüğümüz yere o itici karıyı koymayalım. Gelmesin o. Karının iticiliğiyle benim ileri görüşlü vizyonumu niye çürütüyorsun arkadaşım. wildpervert said: Greeny said: mektup hakkinda Taze taze 3 sezonu bitirmiş biri olarak diyebilirimki, o montçu kızın boyu kısaydı. Bir düğün görüntüsünde, hatun neredeyse Ted ile aynı boyda (belki uzundur). Tamam çok cılkını çıkarmış olabilirim de, dikkat edilmesi gereken bir unsur ;) ben de 3. sezon bitti sanıyom, 11 den sonrasını araştırıyom :D Bitmemiş mi yarıda mı kalmış nedir ,olanları izledik işte alla alla ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Ve ayrıca nasıl öküz bir heriftir Ted, gitti Robin' i bıraktı. Yvonne' dan sonra gördüğüm en güzel dizi oyuncusu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 linki aldığım gibi spoilerı da ekşidenveriyorum, mektup hakkinda 1x05te o kız olmadıgını belirtiyor ted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 İlke ota boka spoiler çakma, dava ederim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 11 ne ara çıktı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 And just in case the strike goes on so long that the medium of television goes out of business forever and we never get to make another episode, ben yetersizim bi spoiler koyamiyorum the mother is the coat check girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 10 ve 11 beni benden aldı. 11 deki adımları nası yapmışlar abi. hepsi doğru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 üç bölümdür biriktiriyorum birlikte izleyecem manyak olcak kendimle gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 11 çıktı mı hay a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 11. blüm 2-3 hafta önce çıkmamışmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 en son o mankenlerle olan bölümü izledim victoria's secret falan filan. Sonra sezon arasına girdi. Ondan sonra çıktı mı bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar