mechul1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hic güzel diildi sayi takip etmekten pek izleyemedim ama ikinci kez acip izlemicem. eski bölümlerini hala izleyip gülebiliyorum halbuki ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Azmodai said: resmen agladim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Barney Lazer Tage eleman arıyormuş.Şu hiymm en çok sevdiğim yanı bu nette web sitesi açıyorlar kitap bastırıyorlar hikayeyle uyumlu olsun diye çok hoşuma gidiyo. http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/community/barney_blog/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 http://www.youtube.com/results?search_query=owl+attack+himym+robin&aq=f koymamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 20 dakka ana baci kufretseler daha iyi olurmus lan, boyle laylay 10 9 8 izlerken otobus carpti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Adamlar artık güldüremiyoruz bari ağlatalım demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 o gulemeyenlerin problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 said: Did you hear the news? Katy Perry is coming to HIMYM later this season! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 e bölümün adı spoiler içeriyo zaten "Bad News" diye, belliydi aslında neye cd yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bence ters köşe baya iyiydi.. nesini beğenmeyip yerden yere vurdunuz annamadım.. sayı kısmına ne çok takılmışsınız bi de, öyle geri saymışlar işte. boş boş izlemeyenler için eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bu hafta yokmu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yokmuş yaw 21 ocak neyin kafası ya How I Met Your Mother S06E14 Last Words 6 days to go Fri 2011-01-21 bölüm adı yine sakat hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 O değilde.Kimse ölmesin ya diziden.Kötü oluyor. Marshall nasıl ağladı hiç unutmam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 iyice şımardılar bunlar da. kafalarına göre bi var bi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dylanN said: O değilde.Kimse ölmesin ya diziden.Kötü oluyor. Marshall nasıl ağladı hiç unutmam. :( learn2spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dylanN said: O değilde.Kimse ölmesin ya diziden.Kötü oluyor. Marshall nasıl ağladı hiç unutmam. :( ölmesin diye bişey yok, illaki insanlar ölür, bunun diziye yansıtılması da çok abartılıcak bişey değil, ama otobüs çarpmışa döndürmesinler, biraz ipucu falan verilsin, dizideki marshall adına gerçekten üzüldüm, yani düşünsenize; sizin için çok önemli olan bi haberi dünyada en çok sevdiğiniz insana söylemye giderken, böyle bi acı yaşıyosunuz. önümüzdeki bölümler biraz daha farklı geçicek gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şu mal mal spoiler verme işini kasten mi yapıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 komedi dizisi ben güldüm son sahnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bi daha akıllara gelmez bence yaşandı bitti bi daha hatırlatmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 uyarı yok filan demişiniz de gayet de geri sayım var açın bölümü dikkatli izleyin bakıyım en başında doktorun odasında 50 yazıyo sonra bölüm boyunca sürekli azalıyo o sayılar en sondaki taksinin tepesinde 0001 yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 thx sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 oha yazılmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Myshkin said: şu mal mal spoiler verme işini kasten mi yapıyorsunuz ya evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Myshkin said: şu mal mal spoiler verme işini kasten mi yapıyorsunuz ya bizden önce dizinin yapımcılarına kız, bölümün adını "Bad News" koymuşlar. "Bölüm adında bile spoiler vermişiniz" diye mektup yaz :) UEFA must be clever, everybody must be clever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 =..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar