zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 çekcem bu akşam sdfsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kahkül çok kötü oldu hakkaten; ilk sezondaki lily nerde, 3. sezondaki nerde lily sarmıyor beni, güzellik açısından değerlendiriyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Barney ön planda olsa çok daha komik olacak bölümler. son bölüm marshallın bestesi ve barney nin eşlik etmesi süperdi onun dışında tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 3x10 ve birkez daha hayal kırıklığı Rhonda + Straight James + Victoria's Secret modelleri + Past Barney gibi bir kombinasyon, üstüne bir de potansiyele sahip GYM muhabbeti. Bunlara rağmen ortalama bir bölümün ötesine geçememiş. Wait for it nereye kadar diye sorarım... Future Ted'in "dedik ama öyle olmadı" muhabbeti de kabak tadı vermeye başladı. Diyaloglar yetersiz kalınca bu kartı oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Çok iyiydi be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Adriana Lima var mi onu soyleyin, no slots diyor allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 adriana 5 saniye falan gozukuyor, heidi klumsa 30 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Spoiler bombardımanı yapıcak bir hareket olmadı dizilerde bu hafta , sabahın köründe izledik boşa gitti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Cok iyiydi, Klum sov yapmis : ) Adrianacim mukemmeldi her zamanki gibi, de sesi amma kalinmis yahu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Adriana'dan bu denli soğuyamazdım , çok çirkin , prense selam ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Harbiden Lima'nın ses neydi öyle lol aklıma kötü şeyler getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 çok beğendim 10. bölümü :D en çok güldüğüm bölümlerden birisi oldu.heidi klum'a aşık oldum. adrina lima'yı terkettim falan. heidi klum'un söylediği almanca şeyi yazıp/tercüme eden birisi olursa pek sevinirim :p goubadi goubadi govbadi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 3x10 - You guys, ah, work for the company? - Yeah... It's called I'm gonna get in your panties incorporated. - Gross! - Oh Barney, maybe you have to open up to somebody? - Maybe YOU have to open up to... - sshh euheuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 3x10 - ve de tabi ambrossio - Hi - Those are very nice hunkers - Hunkers? I don't know this word? Do you wanna go dance? - I'm talkin'bout those things. AUUUUEEAA, AUUUUUUEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahahaha, o hatunların karşısına ben geçsem bende "ebüüüvvvee" derim o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 o adriana lima'nın sesi olamaz. ve değil zaten bence.. kaç tane interview izledim bariz değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 son bölümü sevmedim sıradandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ya o bardaki siyah elbiseli esmer hatun vardı zenci hatunla beraber onun adını bilen varmı? Yemişim adrianayı! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Manyak mı adamlar Adriana'nın sesine dublaj yapıcaklar . Öyle çıkmış gross derken , gross olmuş =( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 o ses ne öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu hafta yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yok herhalde sezon arası falan verdiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yok bu hafta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 10 aralıkta verilcek 11.bölüm bu haftayı boş geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 3x11 HIMYM stili hikaye örgüsü ve montajıyla güzel bir bölüm. Yeni bir Barneyism kuralı üstüne kurulu. İzlerken katıla katıla gülmediysem de suratımdan tebessüm eksik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar