Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu ya sev ya terk et ruhundan vazgeçin. Bende eskiden diziyi seviyordum ama 5 senedir yok ananız bu yok ananız şu diyip tanışmamaları baydı. Hikaye Ted ve annenin aralarındaki ilişki üzerinden gitse daha iyi olacak sonuçta herhalde yıldırım nikahı fln olmayacaktır ?

Ayrıca 8 sezonsa 6. sezonun ortasında fln yayından kaldırırlar o derece dizi bayatlamaya başladı.

Not: Bunlar benim fikrim tabii
Mesaj tarihi:
20 dakika zaten dizi. öğle saatlerce sürecek bi eziyet söz konusu değil. otur izle işte. yada izleme hiç, kimsene kafana silah dayayıp zorla izletmiyor. anlak çok zor bu baydı muhabbetlerini. herkes farkında zaten baydığının orası ayrı :>
Mesaj tarihi:
abi sıkılıyorsak sıkılıyoruz, ona rağmen yine de memnunuz ve izliyoruz, sıkıldık demek de mi yasak yani? Ben de sıkıldıysanız yazmayın burayacıları anlayamıyorum.
Mesaj tarihi:
Eralp said:

abi sıkılıyorsak sıkılıyoruz, ona rağmen yine de memnunuz ve izliyoruz, sıkıldık demek de mi yasak yani? Ben de sıkıldıysanız yazmayın burayacıları anlayamıyorum.

sıkıldıysanız yazmayın buraya
Mesaj tarihi:
bu sezona kadar hiç şikayet etmedim. belki bu sezona kadarki sezon bölümlerini üst üste aralıksız izlediğim içindir. şimdi nedense sarmadı. ben de anlamadım zevk alamıyorum diziden
Mesaj tarihi:
abi 604 igrenc ama ya, artik yani bi noktasi mi guldurmez bi sitcomun?

ilk sezon bunun yarisi kadar cirkin olsa 2. sezonu cektirmezlerdi anasini satayim

bing reklami var gerci baya ama o bile kurtaramadi ehue
Mesaj tarihi:
uyurgezer said:

how i met your mother yerine 2 and a half men izleyin kampanyası başlatmak lazım.

ne rezalet bölümdü.

beni yaz kampanyana :)
ilk 4 sezon legen... wait for it..dary kesinlikle ama 5 ten sonra two and a half men kendini korudu, himym bozdu.
Mesaj tarihi:
Abi yapmayın ya, son bölümde uzun süre gülmediğim kadar güldüm.

"I speak conductor", Barney bisikleti sürerken arkadaki elemanın hareketleri, Marshall vs the Machines sahneleri ve arkadaki şarkı efsaneydi.

Mesaj tarihi:
Laf arasında Maury Povich'in her yerde olduğunu söylemeleri, sonra adamın istisnasız her sahnede gözükmesi güzel bi enstanteneydi sdfsdf

Edit: Ha bi de Bing'in dışında xbox'ın da reklamını yapmışlar resmen lol
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...