Eralp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Vallahi doğru diyo olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Robinin Barney ile evleneceği kesin hatta bu sezon başındaki düğün onların düğünü ve barneyin best mani TED. Ve TED ile eşi burada tanışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 barninin robinle evlenmesi kadar da saçma bi olay olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Şu ya sev ya terk et ruhundan vazgeçin. Bende eskiden diziyi seviyordum ama 5 senedir yok ananız bu yok ananız şu diyip tanışmamaları baydı. Hikaye Ted ve annenin aralarındaki ilişki üzerinden gitse daha iyi olacak sonuçta herhalde yıldırım nikahı fln olmayacaktır ? Ayrıca 8 sezonsa 6. sezonun ortasında fln yayından kaldırırlar o derece dizi bayatlamaya başladı. Not: Bunlar benim fikrim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İsim olarak bence tanışınca bitmeli. ananızla nasıl evlendim değil nasıl tanıştım diyo yani. Tanışınca bitmeli bu hesapta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 umarım bu sezon bu sorunun cevabı ortaya çıkar tamam eğlenceli tamam komik bir dizi fakat uzayınca baymaya başlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çoktan baymaya başladı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bence güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 20 dakika zaten dizi. öğle saatlerce sürecek bi eziyet söz konusu değil. otur izle işte. yada izleme hiç, kimsene kafana silah dayayıp zorla izletmiyor. anlak çok zor bu baydı muhabbetlerini. herkes farkında zaten baydığının orası ayrı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi sıkılıyorsak sıkılıyoruz, ona rağmen yine de memnunuz ve izliyoruz, sıkıldık demek de mi yasak yani? Ben de sıkıldıysanız yazmayın burayacıları anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Eralp said: abi sıkılıyorsak sıkılıyoruz, ona rağmen yine de memnunuz ve izliyoruz, sıkıldık demek de mi yasak yani? Ben de sıkıldıysanız yazmayın burayacıları anlayamıyorum. sıkıldıysanız yazmayın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 gidip lost basligina mi yazsin nedir yani istedigi gibi fikrini belirtebilir dizi hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 4. sezondan beri aynı muhabber dönüyor şurda nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bu sezona kadar hiç şikayet etmedim. belki bu sezona kadarki sezon bölümlerini üst üste aralıksız izlediğim içindir. şimdi nedense sarmadı. ben de anlamadım zevk alamıyorum diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 amaclari reyting dussun diziyi cekmesinler, usandilar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi 604 igrenc ama ya, artik yani bi noktasi mi guldurmez bi sitcomun? ilk sezon bunun yarisi kadar cirkin olsa 2. sezonu cektirmezlerdi anasini satayim bing reklami var gerci baya ama o bile kurtaramadi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yeteri kadar güldük artık hayat dersi veriyoruz moduna girdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 BITSIN ARTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 how i met your mother yerine 2 and a half men izleyin kampanyası başlatmak lazım. ne rezalet bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 adamlar hepten düşmüş heralde. bing'in bile reklamını yapmışlar. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 uyurgezer said: how i met your mother yerine 2 and a half men izleyin kampanyası başlatmak lazım. ne rezalet bölümdü. beni yaz kampanyana :) ilk 4 sezon legen... wait for it..dary kesinlikle ama 5 ten sonra two and a half men kendini korudu, himym bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hala seyrediyorum ama seyretmesem de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Abi yapmayın ya, son bölümde uzun süre gülmediğim kadar güldüm. "I speak conductor", Barney bisikleti sürerken arkadaki elemanın hareketleri, Marshall vs the Machines sahneleri ve arkadaki şarkı efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Laf arasında Maury Povich'in her yerde olduğunu söylemeleri, sonra adamın istisnasız her sahnede gözükmesi güzel bi enstanteneydi sdfsdf Edit: Ha bi de Bing'in dışında xbox'ın da reklamını yapmışlar resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 lan o kadar mı kötü yeni bölüm. valla şurdaki yorumları gördükçe diziden izlemeden sıkılıyorum. severek izliyordum halbusi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar