Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Spoiler

Yahu ne kadar nefret ederse etsin herkesten,Bu Nagato karakterinin backgroundu hiç mi hiç olmamış.Tamam anan baban ölmüş,en iyi arkadaşın ölmüş,Sen de gidiyorsun Dünya'da "barışı" sağlıcam diyorsun,herkesi öldürerek.E ulan Dünya'da hiç mi iyi insan yok?Senin karşına çıkanların hepsi kötüymüş.Jiraiya da senin ailen gibiydi sonuçta onu neden öldürürsün?Bu Nagato bu kadar malsa,Dünya'yı fln ele geçiremez zaten.En iyi çözüm Orochimarunundu valla "öldürelim bunları zaten bunlar fazla yaşamaz"gibi bir laf ediyordu.Jiraiya'nın ruhu bugün yine beni hüzne boğdu,bu bölümle.

Sosyal ağlarda paylaş

447

ben de danzo ve öbür kageyle savaşı sonuçlandırmadığına üzüldüm doğrusu, o summon neydi ona da açıklama gelmedi. ama profesör lakaplı üçüncü bile bir kişiyi zar zor tutan şinigami çağırırken biraz fazla uçuk geldi değdiğini götüren ejder.

yalnız naruto'nun son lafı size de TENGENN TOPPPAAAA'yı çağrıştırmadı mı fazla? :/ zayıf bir tepki geldi bana.

Sosyal ağlarda paylaş

hanzou ile daha sonra hesaplaşıyo. hanzou bunun yönettigi köye saldırıyo yok etmek için buda gidiyo hanzou yu we onun selam werdiği we selamını aldgı herkezi kespi bitiriyo sonra. hani jiraya painin peşine düşüyodu ya orda sorguya cektigi adamlardan biri anlatıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Offff

Daha önce manga hiç açmadı beni, yoruyordu okumak böyle tek tek indir, sayfaları aç büyüt falan. Sonra onemanga'yı gördüm çok hoşuma gitti.

1 senedir izlemiyordum shippudeni Orachimaru vs 5 tail'de bırakmıştım. Sonra yine başladım 40 bölüm izledim baktım yine başladı fillerlar eeeeeeeeeeeh diyip başladım mangaya. 3 günde 350'den 457 ye geldim, gözlerimin feri gitti ya. Benim de içim eridi.

Spoiler

Aah Itachi ah nasıl söylemezsin Sasuke'ye esas niyetini.
Aah Jiraiya neden kaçmadın Pain'den, çok aman aman da bir işe yaramadı o şifreli mesaj.
Aah Yondaime niye hasta ettin bizi, madem babasıydın Narutonun neden söylemedi kimse.

Naruto'nun Madara'nın kaidesine rasenshurikeni sokmasını iple çekiyorum.

Kakashi

Ya bir de Kakashi cidden öldü mü yaaa ????
Ben orada Rin'i falan anınca son bir amaretsu falan yapacak sonra da Sharinganlı gözünü kaybedecek zannetmiştim.
Kakashi bizi bırakma beee

Sosyal ağlarda paylaş

naruto'da maalesef 24'teki gibi bir sıkıntı var, yazar eski karakterleri öldürerek hem dram yaratmaya, hem de "kimse güvende değil" heyecanını yansıtmaya çalışıyor ama sorun şu ki yeni gelen karakterler eskilerinin yerini dolduramıyor. kimi öldüreceğine dikkat etmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...