Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kişhi hiç emrah filmi izlememiş sanırım böyle drammı olur len :) ama şu konuda hak vermedim deil, ikinci olaydada danzoyu (konoha) görünce konohadan nefret etmesi çok normal.. hanzo gücünde birinede yakışmamış çoluk çocuktan tırsmak, nagatonun gücünden haberdar deil gibi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Spoiler Yahu ne kadar nefret ederse etsin herkesten,Bu Nagato karakterinin backgroundu hiç mi hiç olmamış.Tamam anan baban ölmüş,en iyi arkadaşın ölmüş,Sen de gidiyorsun Dünya'da "barışı" sağlıcam diyorsun,herkesi öldürerek.E ulan Dünya'da hiç mi iyi insan yok?Senin karşına çıkanların hepsi kötüymüş.Jiraiya da senin ailen gibiydi sonuçta onu neden öldürürsün?Bu Nagato bu kadar malsa,Dünya'yı fln ele geçiremez zaten.En iyi çözüm Orochimarunundu valla "öldürelim bunları zaten bunlar fazla yaşamaz"gibi bir laf ediyordu.Jiraiya'nın ruhu bugün yine beni hüzne boğdu,bu bölümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 hakkatten yani pisipisine gitmiş, nagato bildiğin manyağın teki.. herkesi öldürüp barışı sağlayacağına kendini öldürüp huzur versin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ah Jiraiya ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Kartan said: Ah Jiraiya ah... ev arkadaşımı narutoya başlattım jiraiyalı bölümlerdeyiz ilk tanıştıkları falan aah ah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ailemi ve arkadaşlarımı orklar öldürdü. İntikam almak için Brit'e geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Confirmed spoilerlar gelmeye başladı bakalım bağlıyo gibi aksiyona geçer yine herhalde yakın zamanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Naruto 447 hoş bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 447 pein efendinin 5 kare boyunca whoaaaahlamasını saymazsak gerçekten güzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 gerçekten hoş bölümdü,hikaye şimdi pain in naruto ya katkılarıyla gelişecek gibi görünüyor hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Herşey güzelde hanzoya noldu onuda gösterseydin abim be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 447 ben de danzo ve öbür kageyle savaşı sonuçlandırmadığına üzüldüm doğrusu, o summon neydi ona da açıklama gelmedi. ama profesör lakaplı üçüncü bile bir kişiyi zar zor tutan şinigami çağırırken biraz fazla uçuk geldi değdiğini götüren ejder. yalnız naruto'nun son lafı size de TENGENN TOPPPAAAA'yı çağrıştırmadı mı fazla? :/ zayıf bir tepki geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 447 hakkaten hanzo en son shunshin no jutsu diyo da noluyo o en cok takıldı benimde aklıma. hic öyle korkmusa felan benzemiyo, kendinden emin gözüküyor. kurtuluyodur bu savastan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 447 ahaha believe in me who believes in you! nagato orda anikiii diye gözyaşlarına bopulcak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ahahah naruto'nun ultisini narutoya karsi kullandi =) naruto hep millete gecmisini anlatip kendi yoluna getiriyordu, bu narutoyu kendi yoluna getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sam ordaki çıkan heykel painin fuuin no jutsu yapıp jinchurikileri sealladığı heykel işte, ordada mavi dragon çıkıp kötlerini ısırdı ninjaların.. hanzo orda yaptığı skille bağlantı çubuklarını kırdı, hanzo işte bırak halbuki. paini pain yapan birazda bizler değilmiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hmm mantıklı, bana çizimler biraz karışık geldi o sayfalarda tam görememişim. yalnız hanzo ile orada hesaplaşıyor mu yoksa daha sonra mı onu göremedik. neyse belki ileride anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hanzou ile daha sonra hesaplaşıyo. hanzou bunun yönettigi köye saldırıyo yok etmek için buda gidiyo hanzou yu we onun selam werdiği we selamını aldgı herkezi kespi bitiriyo sonra. hani jiraya painin peşine düşüyodu ya orda sorguya cektigi adamlardan biri anlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 e bu nagato kardesi kim oldurecek? bu adam gene kesecek bicecek naruto da buralarin en buyugu o bir baska nagato nagato cok yasa diye alkis mi tutacak?ama olur da nagato yola gelirse mangayi birakirim valla poku cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 nagato naruto nun yoluna girer, arkadaşı olur, akatsuki yi bırakır, sasgay ya da tobi alır akatsuki yi, naruto ve nagato ya karşı şavaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bence madarayla nagato birbirine girecek, madara sonra alacak bunu gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Offff Daha önce manga hiç açmadı beni, yoruyordu okumak böyle tek tek indir, sayfaları aç büyüt falan. Sonra onemanga'yı gördüm çok hoşuma gitti. 1 senedir izlemiyordum shippudeni Orachimaru vs 5 tail'de bırakmıştım. Sonra yine başladım 40 bölüm izledim baktım yine başladı fillerlar eeeeeeeeeeeh diyip başladım mangaya. 3 günde 350'den 457 ye geldim, gözlerimin feri gitti ya. Benim de içim eridi. Spoiler Aah Itachi ah nasıl söylemezsin Sasuke'ye esas niyetini. Aah Jiraiya neden kaçmadın Pain'den, çok aman aman da bir işe yaramadı o şifreli mesaj. Aah Yondaime niye hasta ettin bizi, madem babasıydın Narutonun neden söylemedi kimse. Naruto'nun Madara'nın kaidesine rasenshurikeni sokmasını iple çekiyorum. Kakashi Ya bir de Kakashi cidden öldü mü yaaa ???? Ben orada Rin'i falan anınca son bir amaretsu falan yapacak sonra da Sharinganlı gözünü kaybedecek zannetmiştim. Kakashi bizi bırakma beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Daha güzel şeylerde olacak sonlara doğru daha çok seversin geldiysen, son maddede yazdığın şeyde tartışılıyo halen denedi hani ya tutarsa diyede sıkar biraz gördü aşırı tepki aldı çünki belli değil daha konu çok dağıldı toparlamaya çalışıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 naruto'da maalesef 24'teki gibi bir sıkıntı var, yazar eski karakterleri öldürerek hem dram yaratmaya, hem de "kimse güvende değil" heyecanını yansıtmaya çalışıyor ama sorun şu ki yeni gelen karakterler eskilerinin yerini dolduramıyor. kimi öldüreceğine dikkat etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Evet Konohada esaslı yıkım oldu ölen ölene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar