_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ehe büyük kehanet,"i see you becoming a pervert without equal" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kehanetteki kişi ya dünyayı yok edicek ya da barışa sokucak ve bu senin yapacaklarına bağlı dedi işte. kim diye söylemedi yüzde 50 pain yüzde 50 naruto işte 2 öğrenci. yani pain'i gebertirse naruto dünyayı barışa sokar, gebertemezse pain dünyayı sikip atar demek. belki de naruto pain'i alır kim bilee :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 belkide naruto içten içe kötü planlarla akatsukinin asıl baş elemanı olmuştur :O (fazla salladım :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Cidden kaç bölümdür Naruto yu göremedik. Naruto görmek istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 narutochaos'daki spoilerlara bakıyordum az önce. Bu haftanın chapter'ı çok güzel olcak gibi. Ayrıca Rinnegan mı her neyse onun hakkında da bilgi vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kalbimdesin virüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Cocugun gercek bir pr0 oldugunu ogrenmis olduk? Cok undefined janjan giriyor isin icine. Kotu bir bolumdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 görevimiz mum ^^ Jirayayı bir rahat bırakınyaw adam rahat rahat pozunu versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Naruto 378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yürü be :) ama pain bi işler çıakrtır yine bu kadar kolay yenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 artık her akatsuki'nin bir kaç phase'i olduğu kesin olduğundan pain ölmez. ama ya jiraiya yatarsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Jiraiya'dan süper taktikler...Bu adam bu kadar zeki miydi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 pain ve kankaları hiç biri de konuşmuyo uyuz oldum. pain'in henüz görmediğimiz özellikleri var belki ama karşıda da jiraiya var doğru dürüst bir şey görmedik hermit modedan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Pek beyenmedim bu haftaki sayıyı. Aksiyon vardı fakat boştu bence. Artık rinnegan hakkında adam gibi bilgi vermesi gerek kishimoto'nun. Şimdiye kadarki combattan çok güzel bir anime bölümü çıkar fakat manga olarak o kadar da uygun değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hermit modedan çok şey göremiyoruz çünkü jiraiya bunları kullanmanın gereksiz olduğunu biliyo. ninjutsuyu absorb ediyo biri ve 3 taraftan görebildiği için de taijutsu yalan oluyo. yoksa kral jutsular görürdük bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu ne ya. metal grubu gibi 6 kişi. 3v1 gene de alan jiraiya'yı kutluyorum ama bu işin sonu gg gibi. erken scanlerden 379 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 offff bitmistir bu is :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Yalnız çok kral bir nokta var dikkat ettiyseniz: "For a little while...I believed it would be you.Goodbye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bir türlü beyenemedim şu Pain denen veledi. Orochimaru nerde Pain nerde yahu. İnşallah Madara/Tobi'de Pain gibi fiyasko olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abov jiraiya yattara olcak galiba : / hala bişeyler yapar diye bekliyorum ama en azından kaçsın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Saçmalık Kolu gitti jirayanın. Ero senin e bişey olursa bırakırım mangayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bişey olmaz ya ero sennine. zaten büyük ihtimal fanlar bastırır 'jiraiya ölmesin' diye :). en iyi ihtimal jiraiya ordan kaçar. tsunade de kolunu tekrar getirecek bi jutsu yapar. artık bıktım şu narutoda iyi adamların ölmesinden ya kimse ölmesin hepsinin hayatımızda ayrı yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ULAN! Bu ne ya, kishimoto'nun ağzına ağzına vurmak istiyorum ya, Naruto'yla Ero-sennin'e yapmadığını bırakmadı. Çok seviyosa sıkıştırsın bi taraflarına emolarını (Pain, Sasuke); ama şu iyi adamlara dokunmasın. Of be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ero senin ölürse naruto ağzını kırar bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar