Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kehanetteki kişi ya dünyayı yok edicek ya da barışa sokucak ve bu senin yapacaklarına bağlı dedi işte. kim diye söylemedi yüzde 50 pain yüzde 50 naruto işte 2 öğrenci.

yani pain'i gebertirse naruto dünyayı barışa sokar, gebertemezse pain dünyayı sikip atar demek. belki de naruto pain'i alır kim bilee :S
Mesaj tarihi:
Pek beyenmedim bu haftaki sayıyı. Aksiyon vardı fakat boştu bence. Artık rinnegan hakkında adam gibi bilgi vermesi gerek kishimoto'nun. Şimdiye kadarki combattan çok güzel bir anime bölümü çıkar fakat manga olarak o kadar da uygun değil bence.
Mesaj tarihi:
hermit modedan çok şey göremiyoruz çünkü jiraiya bunları kullanmanın gereksiz olduğunu biliyo. ninjutsuyu absorb ediyo biri ve 3 taraftan görebildiği için de taijutsu yalan oluyo. yoksa kral jutsular görürdük bence.
Mesaj tarihi:
bişey olmaz ya ero sennine. zaten büyük ihtimal fanlar bastırır 'jiraiya ölmesin' diye :). en iyi ihtimal jiraiya ordan kaçar. tsunade de kolunu tekrar getirecek bi jutsu yapar.

artık bıktım şu narutoda iyi adamların ölmesinden ya kimse ölmesin hepsinin hayatımızda ayrı yeri var.
Mesaj tarihi:
ULAN!
Bu ne ya, kishimoto'nun ağzına ağzına vurmak istiyorum ya, Naruto'yla Ero-sennin'e yapmadığını bırakmadı. Çok seviyosa sıkıştırsın bi taraflarına emolarını (Pain, Sasuke); ama şu iyi adamlara dokunmasın.
Of be...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...