Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Zaten senle birlikte 3 tane Mangekyou Sharingan kullanıcısı olcaz diyor ya.Ordan da bağlıyabilirsin.Yalnız ben olayı biraz daha ileri taşıycam.Farkettiyseniz Obito'nun davranışları Tobi'ye çok benziyor.İç benliğinde Tobi belkide yaşıyor olabilir falan filan.

Kishimoto son bir kaç chapter da epey birşey açıkladı fakat bir o kadar da soru işaretleri yarattı.Jiraiya 4. Hokage'nin boşuna 9 kuyrukluğu hapsetmediğini söyledi.Öyleyse neden hapsetti mesela?Daha sonra Jiraiya'nın bahsettiği 9 kuyruk ile ilgili olan o jutsu ne? Seal tam olarak nasıl çalışıyor. Madara, Sasuke, Itachi üçlüsüne olcak.Rinnegan nedir? Naruto'nun annesi nasıl bir ninjaydı.

Açıkcası manganın ilerleyişinden de mutlu değilim ben.Anime gibi biraz yavaş ilerliyor sanki.Daha hızlansa fena olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki sasukenin bedenini alcaktır madara ise tobi. Kendi vücudu pek bi kullanışsız gibi ve bu yüzden sasukeyi güçlendirmeye çalıştırdılarsa ?

edik : zaten taştan nasıl kurtarıldığıda meçhul tobi nin.

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:08 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sharingan kullanıcıları arasında ilginç bi çekişme var gibi geldi bana. itachiyi kimse desteklemiyor, adam ben imbayım da demiyor, sadece ne olduğunu biliyor, kabının ne kadar su aldığını biliyor ve ona göre davranıyor.

sasuke daha genç, heyecanlı, ergenlik çağında malum... obito bunu gizli gizli izliyor... acaba yılan olarak mı kalacaksın yoksa bir gün bir şahin olabilecek misin diyor kendi kendine... bilemiyorum yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

uzun bi savaş olacak. pain daha sadece summon jutsularını kullandı ve bunlarda hafife alınacak summonlar değil. rinnegan şeysini asıl merak ediyorum nasıl bişey, yenirmi? birde buna bütün elementlerin jutsularını eklersek painden daha çok şov görecez demektir. ama jiraiyada az değil. 2 sayfadaki resmini gördüğümde "işte olay budur" dedim. çekişmeli bi savaş olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Animeden mangaya geçiş yaptım,iki gündür envai çeşit duygusal dalgalanma yaşıyorum.Oha tobi oha,sasuke'den "korktum laaan" diyerek fıyan adam meğerse neymiş.

Yalnız şu mangada başrol olayı biraz tersime gitti.Herşey naruto ve sasukeyle başlamıştı,şimdi paindir,tobidir,onların hikayeleri bizimkileri katlıyor.Zaten şu sıralar konohadan naruto ve saske dışında kimsenin lafı geçmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

said:
bir de bu sage senin ögrencin falan diyor bu ögrenci neden naruto olmasın?

bende burda bi kıllandım sizce nedir?Eğer öyleyse Pain dayağı yei demektir ilerkileri izlemeye gerek bile yok:DAma adam Akatsukinin lideri bide o var...Ben Jiraiya belli bi fight'ın sonunda olay yerinden yaralı bi şekilde uzar diyorum.Ama ölmesine pek ihtimal vermem.

Sosyal ağlarda paylaş

[spo]narutochaos forumlarından takip ediyorum ben mangayı. Orda da bir kaç eleman aslında o çocuk naruto olabilir diyordu. Bence de Naruto gibi geliyor. Hani şimdi bazılarının aklından şöyle geçiyor olabilir, "naruto kim kehanet kim" veya "ya naruto'da pek öyle bir tip yok. Pain aslında daha uygun". Fakat unutmayınız ki Jiraiya'da ilk olarak "Yüce Kurba(?!)" ile konuştuğun da pek süper bir tip değildi fakat hakkında çok büyük bir kehanet söylenmişti. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...