ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Zaten senle birlikte 3 tane Mangekyou Sharingan kullanıcısı olcaz diyor ya.Ordan da bağlıyabilirsin.Yalnız ben olayı biraz daha ileri taşıycam.Farkettiyseniz Obito'nun davranışları Tobi'ye çok benziyor.İç benliğinde Tobi belkide yaşıyor olabilir falan filan. Kishimoto son bir kaç chapter da epey birşey açıkladı fakat bir o kadar da soru işaretleri yarattı.Jiraiya 4. Hokage'nin boşuna 9 kuyrukluğu hapsetmediğini söyledi.Öyleyse neden hapsetti mesela?Daha sonra Jiraiya'nın bahsettiği 9 kuyruk ile ilgili olan o jutsu ne? Seal tam olarak nasıl çalışıyor. Madara, Sasuke, Itachi üçlüsüne olcak.Rinnegan nedir? Naruto'nun annesi nasıl bir ninjaydı. Açıkcası manganın ilerleyişinden de mutlu değilim ben.Anime gibi biraz yavaş ilerliyor sanki.Daha hızlansa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Belki sasukenin bedenini alcaktır madara ise tobi. Kendi vücudu pek bi kullanışsız gibi ve bu yüzden sasukeyi güçlendirmeye çalıştırdılarsa ? edik : zaten taştan nasıl kurtarıldığıda meçhul tobi nin. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:08 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sharingan kullanıcıları arasında ilginç bi çekişme var gibi geldi bana. itachiyi kimse desteklemiyor, adam ben imbayım da demiyor, sadece ne olduğunu biliyor, kabının ne kadar su aldığını biliyor ve ona göre davranıyor. sasuke daha genç, heyecanlı, ergenlik çağında malum... obito bunu gizli gizli izliyor... acaba yılan olarak mı kalacaksın yoksa bir gün bir şahin olabilecek misin diyor kendi kendine... bilemiyorum yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 saskeden sahinde olmaz yilanda horni davsan olur olsa olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Neyse, Jiraiya ölmeyecek büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo]Ahaha koptum o kadar karizma summon yaptıktan sonra yere düşmek :D Nese gerekli bazı bilgileri almış bulunmaktayız. Mesela tails lerin toplandığını filan. Bide Pain dünyayı yok etmek isteyen piskopat çıktı xD vay be :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bu saklaban jiraiya'yi yenerse birakiyorum naruto'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 adam normal jutsu gibi summon yapıyo. sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 jiraye sensesi adam ne yaptı öle uf her bölüm daha da zorlaşıyor sonraki haftayı beklemek abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 hermit mode. adamım jiraiya top et şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bir dahaki bölümün adı invincible ve şu ana kadar her kim "invincible" olduğunu iddia ettiyse 3-4 bölüm sonra yattı. jiraiya'yı da aynı son bekliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Belki invincibledan kasit saklabandir? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gittikçe kızışıyor durumlar. Jirayede ne teknikler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Oo yardır ero-sennin yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 said: "In my dreams i see you becoming a pervert without equal... and a shinobi of incredible talent" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 güzeldi bu hafta. da ben şu iki summona takıldım. sonda bu iki akatsuki kim diye not geçmiş. bir de yüzleri kapalı çıktı. celebrity olma ihtimali var mı acaba :P kushina'yla minato çıksa ne iyi olur ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dünyayı dolaşıp kitabı yazma muhabbetini güzel bagladılar adam vatan haini değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 iki summon diger vucutlari olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 uzun bi savaş olacak. pain daha sadece summon jutsularını kullandı ve bunlarda hafife alınacak summonlar değil. rinnegan şeysini asıl merak ediyorum nasıl bişey, yenirmi? birde buna bütün elementlerin jutsularını eklersek painden daha çok şov görecez demektir. ama jiraiyada az değil. 2 sayfadaki resmini gördüğümde "işte olay budur" dedim. çekişmeli bi savaş olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Jiraiya saklabana yenilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hermit falan ama belli de olmaz hani daha hiç bir özelliğini kullanmadı sanırım rinenganın. bir de bu sage senin ögrencin falan diyor bu ögrenci neden naruto olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu hafta çıkartmadılar bir hafta daha beklemek resmen işkence şimdi. umarım süper bir şeyler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Animeden mangaya geçiş yaptım,iki gündür envai çeşit duygusal dalgalanma yaşıyorum.Oha tobi oha,sasuke'den "korktum laaan" diyerek fıyan adam meğerse neymiş. Yalnız şu mangada başrol olayı biraz tersime gitti.Herşey naruto ve sasukeyle başlamıştı,şimdi paindir,tobidir,onların hikayeleri bizimkileri katlıyor.Zaten şu sıralar konohadan naruto ve saske dışında kimsenin lafı geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Spoiler said: bir de bu sage senin ögrencin falan diyor bu ögrenci neden naruto olmasın? bende burda bi kıllandım sizce nedir?Eğer öyleyse Pain dayağı yei demektir ilerkileri izlemeye gerek bile yok:DAma adam Akatsukinin lideri bide o var...Ben Jiraiya belli bi fight'ın sonunda olay yerinden yaralı bi şekilde uzar diyorum.Ama ölmesine pek ihtimal vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 [spo]narutochaos forumlarından takip ediyorum ben mangayı. Orda da bir kaç eleman aslında o çocuk naruto olabilir diyordu. Bence de Naruto gibi geliyor. Hani şimdi bazılarının aklından şöyle geçiyor olabilir, "naruto kim kehanet kim" veya "ya naruto'da pek öyle bir tip yok. Pain aslında daha uygun". Fakat unutmayınız ki Jiraiya'da ilk olarak "Yüce Kurba(?!)" ile konuştuğun da pek süper bir tip değildi fakat hakkında çok büyük bir kehanet söylenmişti. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar