Krusty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Jiraiya'nın öğrencileri bunlar; [spo] [/spo] kız olanın konan olma ihtimali büyükte, diğeri hakkında yorum yapamıycam :) [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 18:09 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Jiraiya'nın öğrencilerinden biri Chouji'ye çok benziyomuş onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 paindir pain kilo vermistir veremezmi alla alla itachi ona zarif vucudunu ansil korudgunu ogretmistir uchiha modeli rejimle zayifliyivermistir gozleride mandalla acmis o yzuden tuhaf tuhaf bakio gozu kisik akrakterin zorla gozunu acarsan oyle olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 pain vücut değiştirebiliyor heralde. bu bölümde bu vücudu aldım öldürmek için falan bişiler dedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya adam 4. hokage çıkmasında kim olursa olsun.Benim asıl merak ettiğim sasuke ciddi anlamda narutoyu silmiş gibi gözüküyor.Bunların arası nasıl düzelcek asıl onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 duzelmiycek isallah saske gebericek ve ben huzur icinde ruhumu teslim edicem (tabi ben 80 kusur yasina geldigimde naruto biterse ki zayif bi ihtimal olarak gorunuyor simdilik :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Eğer düzelicekse bence çok saçma, zorlama 2-3 duygusal konuşma koyarlar araya, Naruto zaten dünden razı barışmaya, barışırlar. Ama bence düzelmesin, artık çok geç. Hatta Naruto gaza gelip kyuubi'yi şöyle okkalı bi çıkartsın da Sasuke'yi gebertsin. Naruto'ya normal şartlarda imba Sasuke'yi yendirmezler. Sasuke ölmeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ulan bittiğin yere sokayım ulan ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hakkaten ha off nerde bitti. çok iyi gidiyo manga çok iyiii nazar değmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 oyş pain neymiş öle o gözler o gözler o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sonradan çakma eklemeler yapıyor gibiler.. koftici herifler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 son 2-3 bölümdür bana da öyle geliyor :P bu olaylar bittikten sonra acaba naruto da bitecek mi, ben asıl onu merak ediyorum :P ya hiç bitmezse O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 jiraiya vs pain. en az 3 hafta sürse söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ero-Sannin ölmesin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 naruto serisinde genelde öğrencinin ilerde öğretmenini öldürmesi alışkanlık haline geldiği için jirayanında gidici oldugu gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 3. velet gelcek Jiraiya'yi kurtarcak. Np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 abi bence jirayayı harcamazlar. pain eski günlerin hatrına öldürmeyecek gibime gelio, cünkü naruto felan yalan olur pain karsısında. adamın karsısında durabilecek bi tek tobi var. bence ilerde akatsuki bölünebilir, pain vs tobi olabilir. (tobi zaten akatsukinin gizli lideri.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bir kısım kaçan rain village ninjasının aslında Jiraiya olduğunu ve şuan dövüşenin de bunshin olduğunu düşünüyor.Fena fikir değil aslında. Naruto'ya gelince.Aslında Naruto çok güçlendi fakat göstericek pek fırsatı olmadı.İlk olarak artık Wind Element kullanabiliyor.Sadece Rasen-Shurinken'den bahsetmiyorum. Eğitim olduğu chapterları tekrardan okuycak olursanız, combat esnasında kullanabilecek seviyeye geldiğini görürsünüz.Zaten Kakashi söylüyordu bunuda.Ayrıca Kakashi kendisi kabul etti Naruto'nun artık en az kendisi kadar güçlü olduğunu.Ayrıca artık savaş esnasında düşünüyor, strateji yapıyor, bunshinlerini iyi kullanıyor.En önemlisi artık öküz gibi bodozlama dalmak yerine şaşırtma ve dikkat dağıtmadan da yararlanır hale geldi.Ayrıca iyi derecede summon da yapabiliyor. Naruto'nun şuanki en büyük sorunu bildiği jutsu sayısı az.Birde 9 kuyruğun chakrası Naruto'nun kendi chakrasını engelliyor.O konuda da birşeyler olcak gibi en son chapterlara baktıktan sonra. Ama hala bence Pain ve Tobi ile uğraşıcak seviyeye gelmedi o ayrı mesele.Doğrusu Pain ve Tobi'yi cidden savaşırken de görmedik henüz.Fakat şu en son çıkan Rinnegan epey sakat gözüküyor.Bence kesinlikle Sharingan'a karşı bir koruyucu özelliği var Rinnegan'ın. Beni asıl meraklandıran Sasuke ile Itachi'nin buluşması.Kesin Tobi de karışcak işin içine.O tarafta çok ilginç şeyler dönüyor. Özellikle en son sayıları okuduktan sonra Itachi aslında göründüğünden farklı gibi bir his uyandırdı. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 23:04 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bu arada tobi kakashiye gözünü veren, kakashinin eski en yakın arkadası. tek gözü olmadıgı icin maskeyle dolasıo. aslında hikaye mmanyak, nereyi nereye nası baglayacaklar cok merak ediyorum. git gide herkes god-mode a girio zaten. cıksa da hemen okusak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Aslında Tobi'nin Madara olma ihtimali de var.O konu biraz karışık ve henüz kesinlik kazanmadı. 500 chapter filan sürcek diyorlardı internette.Kishimoto öyle demiş sanırım.Eh güvenilirliği tartışılır doğrusu.Ama bana sorarsan 500 chapterdan fazlasına da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tobi zaten ben madarayım demedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Madaranın gücüne sahibim dedi. Durumlar değişik belki madarada vücutlara girip yaşıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yani ikisi birden olabilir. vücut tobinin içindekiyse madaradır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Çevirilere o konu da pek güvenmeyin.Fakat %95 Madara.Ben Madarayım derken kullandığı cümle kalıbı artık klasik bir kalıb ve Animelerde filan epey yaygın.Ama hala %5 lik bir ihtimal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 eğer tobi madara'ysa bence itachi'yle sasuke buluştuklarında tobi de orda olucak. ve sasukeye bir kaç kelam edicek ama sasuke dinler mi orası meçhul. hatta itachi'den klanını öldürmesini de tobi istedi gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar