Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Eğer düzelicekse bence çok saçma, zorlama 2-3 duygusal konuşma koyarlar araya, Naruto zaten dünden razı barışmaya, barışırlar.
Ama bence düzelmesin, artık çok geç. Hatta Naruto gaza gelip kyuubi'yi şöyle okkalı bi çıkartsın da Sasuke'yi gebertsin. Naruto'ya normal şartlarda imba Sasuke'yi yendirmezler. Sasuke ölmeli :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence jirayayı harcamazlar. pain eski günlerin hatrına öldürmeyecek gibime gelio, cünkü naruto felan yalan olur pain karsısında. adamın karsısında durabilecek bi tek tobi var.

bence ilerde akatsuki bölünebilir, pain vs tobi olabilir.
(tobi zaten akatsukinin gizli lideri.)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kısım kaçan rain village ninjasının aslında Jiraiya olduğunu ve şuan dövüşenin de bunshin olduğunu düşünüyor.Fena fikir değil aslında.

Naruto'ya gelince.Aslında Naruto çok güçlendi fakat göstericek pek fırsatı olmadı.İlk olarak artık Wind Element kullanabiliyor.Sadece Rasen-Shurinken'den bahsetmiyorum. Eğitim olduğu chapterları tekrardan okuycak olursanız, combat esnasında kullanabilecek seviyeye geldiğini görürsünüz.Zaten Kakashi söylüyordu bunuda.Ayrıca Kakashi kendisi kabul etti Naruto'nun artık en az kendisi kadar güçlü olduğunu.Ayrıca artık savaş esnasında düşünüyor, strateji yapıyor, bunshinlerini iyi kullanıyor.En önemlisi artık öküz gibi bodozlama dalmak yerine şaşırtma ve dikkat dağıtmadan da yararlanır hale geldi.Ayrıca iyi derecede summon da yapabiliyor.

Naruto'nun şuanki en büyük sorunu bildiği jutsu sayısı az.Birde 9 kuyruğun chakrası Naruto'nun kendi chakrasını engelliyor.O konuda da birşeyler olcak gibi en son chapterlara baktıktan sonra.

Ama hala bence Pain ve Tobi ile uğraşıcak seviyeye gelmedi o ayrı mesele.Doğrusu Pain ve Tobi'yi cidden savaşırken de görmedik henüz.Fakat şu en son çıkan Rinnegan epey sakat gözüküyor.Bence kesinlikle Sharingan'a karşı bir koruyucu özelliği var Rinnegan'ın.

Beni asıl meraklandıran Sasuke ile Itachi'nin buluşması.Kesin Tobi de karışcak işin içine.O tarafta çok ilginç şeyler dönüyor.
Özellikle en son sayıları okuduktan sonra Itachi aslında göründüğünden farklı gibi bir his uyandırdı.

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 23:04 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada tobi kakashiye gözünü veren, kakashinin eski en yakın arkadası. tek gözü olmadıgı icin maskeyle dolasıo.

aslında hikaye mmanyak, nereyi nereye nası baglayacaklar cok merak ediyorum. git gide herkes god-mode a girio zaten. cıksa da hemen okusak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...