Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ehuehueh, abi o scroll'daki yasak olan teknik kage bunshin'den ziyade tajuu kage bunshin'di galiba, bin kisi cıkardıgı boyle, kage bunshin'e pek kinjutsu muamelesi yapılmadı yani pek... tajuu'nun da yasak olması, chakra'yı esit olarak boluyor diyedir herhalde, pek kayda deger chakra kalmıyodur tek elemanda, orjinali dahil, herkes'de naruto gibi chakra da yok =), o yuzden kullanmıyolardır, tabii benim cıkarımlarım bunlar, kesin diye bir sey yok ehueh...
Sosyal ağlarda paylaş

naruto da artık bin kagebunshin yapacağına şöyle wind elementle etrafına aang'in avatar state'te attığı gibi bi hava dalgası atsa da geleni geçeni kesse negzel olur. hatta sage halde yumruklarla dövüşürken yumruklarına ekleme rüzgarlıbıçaknojutsu yapsın böyle yumruklarken analar ağlasın sineklerin kanatları kopsun beyinler patlasın falan. allahın saskesi chakrablade yapmasını biliyo!!!

sdfsg
Sosyal ağlarda paylaş

ama 3. o tekniği kullandığı için değil orachinin kılıcından ve ihtiyarlıktan ölüyodu...sonra 4.nün tekniği ve kyubi ölmeden kullandığına göre(kullandığna eminim hem 3. kullanırken 4. bahsettiği bu olsa gerek diodu)ölmüyodur.hem rasengandan gına geldi millette okadr teknik va bu nauro kagebunsin rasengan başka bişi yok.
hem jiraiyayla bunlar 2.5 sene naaptılar saske sakura coştu millet coşşşştu naruto aynı yerde kakashi eğitti gene
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
3 tails de chakra canavari oldugu icin oyle oluyor. kisame onun yandan yemisi.

nine-tails 3-tails savasinin yillarca surdugu ve sonunda 3-tailsin chakrasinin bitmesi ile sonlandigi tasvir ediliyor japon mitolojisinde. ya da salliyorum.

japon mitinde kyuubi dediğin şey tanrı (ya da onun gibi bir şey) =) diğerleri de öyle..

naruto'da daha bir yaratıkımsı bunlar. japon mitinde kyuubi'yi tameleyen ninja olmaz yani ehe (akatsuki bile olsa!)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet :D hatta
Drall said:
Kojiroh said:
@Drall:
Daha oralara var ya. Resmin adında yazdıı gibi, 382. chapter orası.

yok o üstteki mesaj benle alakası yok:D ben tamamen konuya alakasız olarak girdim sora kimdir diye sormak için işte, sam de yeterince acımasızca öldürdü sora'yı kafamda =P

edit: OHA WTF BU NE LAN AHAHAHAHA:D

http://img45.onemanga.com/mangas/00000004/00000351/Randomness.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...