kfg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ehuehueh, abi o scroll'daki yasak olan teknik kage bunshin'den ziyade tajuu kage bunshin'di galiba, bin kisi cıkardıgı boyle, kage bunshin'e pek kinjutsu muamelesi yapılmadı yani pek... tajuu'nun da yasak olması, chakra'yı esit olarak boluyor diyedir herhalde, pek kayda deger chakra kalmıyodur tek elemanda, orjinali dahil, herkes'de naruto gibi chakra da yok =), o yuzden kullanmıyolardır, tabii benim cıkarımlarım bunlar, kesin diye bir sey yok ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 naruto dan başkasının taju ile bin klon çıkarabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kisame de chakra pool bi kimse unutmamak lazım =) Bi de diğer tail-host kişiler yapabilir belki ama akatsuki toplamasa onları daha iyi lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 chakra pool'ların hepsi farklı bi sekilde kullanıyor iste chakra'sını =), illa tajuu degil, kisame'de deniz yaratıyor resmen ehueh (ki onu yaptıgında chakra'sı %30'du =))... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 naruto da artık bin kagebunshin yapacağına şöyle wind elementle etrafına aang'in avatar state'te attığı gibi bi hava dalgası atsa da geleni geçeni kesse negzel olur. hatta sage halde yumruklarla dövüşürken yumruklarına ekleme rüzgarlıbıçaknojutsu yapsın böyle yumruklarken analar ağlasın sineklerin kanatları kopsun beyinler patlasın falan. allahın saskesi chakrablade yapmasını biliyo!!! sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Durun bakalım, naruto ya sağlam buff gelecek gibi bir umut besliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 3 tails de chakra canavari oldugu icin oyle oluyor. kisame onun yandan yemisi. nine-tails 3-tails savasinin yillarca surdugu ve sonunda 3-tailsin chakrasinin bitmesi ile sonlandigi tasvir ediliyor japon mitolojisinde. ya da salliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dreagloth said: Durun bakalım, naruto ya sağlam buff gelecek gibi bir umut besliyorum. En azından rasen shurikeni zarar görmeden kullanacak orası kesin =) Boşuna mı sage oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bence bu 3.orachi ile yaptığı savaşta 4.tekniğini kullanmıştı azrail gibi bişi orochinin kollarını yemişti,bu gizli teknik kasma muhabbeti bence o olabilir ki o olursa harbi süper olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 O teknik kullananı da öldürüyor =) Sanmıyorum shinigami teknigi oldugunu gene rasengan temalı bi tekniktir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ama 3. o tekniği kullandığı için değil orachinin kılıcından ve ihtiyarlıktan ölüyodu...sonra 4.nün tekniği ve kyubi ölmeden kullandığına göre(kullandığna eminim hem 3. kullanırken 4. bahsettiği bu olsa gerek diodu)ölmüyodur.hem rasengandan gına geldi millette okadr teknik va bu nauro kagebunsin rasengan başka bişi yok. hem jiraiyayla bunlar 2.5 sene naaptılar saske sakura coştu millet coşşşştu naruto aynı yerde kakashi eğitti gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 3. diyor abi sorun değil bu teknik tamamlandığında nasıl olsa ben de ölücem diye yani her halükarda öldürüyor shinigami tekniği =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mum_Chamber said: 3 tails de chakra canavari oldugu icin oyle oluyor. kisame onun yandan yemisi. nine-tails 3-tails savasinin yillarca surdugu ve sonunda 3-tailsin chakrasinin bitmesi ile sonlandigi tasvir ediliyor japon mitolojisinde. ya da salliyorum. japon mitinde kyuubi dediğin şey tanrı (ya da onun gibi bir şey) =) diğerleri de öyle.. naruto'da daha bir yaratıkımsı bunlar. japon mitinde kyuubi'yi tameleyen ninja olmaz yani ehe (akatsuki bile olsa!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 adam sadece akatsuki degil, orayi kacirmissin. hem uchiha, hem de akatsuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ayrıca hem komik hem de yüz küsür yaşında bi sakatlık olduğu belli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ayrıca standart uchiha clan reward olarak, pipisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 itachiyi bu standardın dışında tutuyoruz demi? :D Madaraymış peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 pipisi yok geyigi itachi ile cikmamis miydi abi zaten =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Saskeyle çıkmıştır o ya başka gay karaktermi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Itachi'yle cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 DB(her hafta bırakıyoruz yapmıyoruz diye ağlaşan sub grubu) nin itachiye yakıştırdığı aşalamalardan biri.İlk ona söylediler itachi no penis diye ama İtachide en sağlamından olduğunu gördük mangada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Dragonfire said: Saskeyle çıkmıştır o ya başka gay karaktermi var :D (bkz. Naruto Shippuuden bölüm 14 Opening sonrası çıkan yazı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 manga başlığı burası shipuden ilgilendirmiyor :D ama mangada da translation aralarında sasuke i am gey diyor hatta burada resmi var birkaç sayfa öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 -Hey guys! Im gay temalı şeyi diyosun dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Evet :D hatta Drall said: Kojiroh said: @Drall: Daha oralara var ya. Resmin adında yazdıı gibi, 382. chapter orası. yok o üstteki mesaj benle alakası yok:D ben tamamen konuya alakasız olarak girdim sora kimdir diye sormak için işte, sam de yeterince acımasızca öldürdü sora'yı kafamda =P edit: OHA WTF BU NE LAN AHAHAHAHA:D http://img45.onemanga.com/mangas/00000004/00000351/Randomness.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar