Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Yalnız Bizim üçlü daha genç iken yeniliyorlar.Doğal olarak şimdi daha güçlüdürler o yüzden tam bir karşılaştırma yapılamaz bence.Fakat yinede bu Pain biraz fazla aşmış gibi gözüküyor.Jiraiya cidden gidici gibi.İnşallah ezik bir şekilde öldürmezler.Asuma'nın ölüşü hiç hoşuma gitmemişti mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Abi nedir bu naruto key filan, o kurbağa nedir. Büyük ihtimal jiraye gidici ve o kurbağa ile naruto eğer jiraye gibi bütünleşirse naruto piskoapt olcak gibi. birde naruto daha tam olarak nine tails chakrasını kontrol edemiyormuş sadece açılan bir çatlaktan gelen chakrayı kullanıyor naruto. Birde uchiha madara nine tails summon edebilcek güçte ve canlı olablir o_O acaba en sondaki sahnedeki gerçekten mu yoksa bir bokluklar çıkıcakmı merak ediyorum.

feci bilgiler vardı bu mangada süperdi [/spo]

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 02:13 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

şimdi fark ettim tobi obito olarak düşünülüyor ama sonda çıkan sharingan kakashinin sharinganından farklı tipte

[spo][/spo]

tamam her sharingan kişiden kişiye farklı ama kakashi zaten gözü öbito dan almadımı ? Bu durumda aynı olmalı değil mi sharinganlar.

mesela burada sharingan 2 nokta kakashinin ki 3 nokta ama aynı şekilde.

[spo][/spo]

buda kakashinin en son sharinganı

[spo][/spo]

şimdi eğer sharinganlar kişiye göre aynı olcaksa kakashininkiyle tobininkininde aynı olması gerekmiyomuydu yoksa çok mu derin ve sapık düşünüyorum ben xD . Gerçi obito ilk verdiğinde ve şu anki gelişmiş hali ile aynı gözüküyordu ama acaba kakashinin son sharinganıyla tobinin son sharinganı farklıda olabilir mi oda var tabiki. Ama adamda uchiha madaranın gücü var ve yakında ortaya çıkıcak olaylarda.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sharinganlar gelişime göre level atlıyor bunu en iyi naruto sasuke kavgasında gördük sasukede 2 nokta varken 3 noktaya cıktı ve narutonun nereye saldıracagını gördü 1,2,3 nokta en basit sharingan.Kakashinin itachinin sharinganından farklı olmasının nedeni tam olarak bilinmesede ortaya atılmış fikirler var
1)kullanılan teknikler farklı itachi m.sharingan kullanırken 2teknikği gördük biri ilizyon tekniğiylen işkence etmesi diğeride siyah ateşi yaratması kakashi ise saldırdıgı nesneyi başka bir boyuta transfer ediyor
2)m.sharinganı kazanma yöntemleri itachi en yakın arkadaşını öldürüp aldı kakashininki ise bilinmiyor ve açıkcası obito zamanında ölürken gözü aldı buyüzden msharingana sahip vıdı vıdısına inanmıyorum.

Ps:Son 3 bölüm 20manga gücünde cıktı uzun süredir hikaye konusunda bukadar bilgi verilmemişti belkide bu key sayesinde naruto sasukeyi yakalayacak ve hikaye "sasuke&his fucking family" den kurtulacak
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]ben asıl uchiha madara yı merak ediyorum tobi ne olucak bide. Çok pis şeyler olucak ama jiraye gidici büyük ihtimal artık hiç umut kalmadı içimde. En sonda o zaman gerekli bilgiyi god dan alırız dedi çıktı gitti. O kurbağada neyin nesidir merak ettim ah ah bomba olcak valla huzur mangada xD

ve narutonun tamamlayamadığı şu jutsuda nedir acaba xD[/spo]

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 03:18 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sayı cidden çok güzeldi.Özellikle epey bir konuda aydınlandık.9-tails'ın chakrasını kontrol etmeye gelince bence Naruto eskiden Jiraiya'yı yaraladığı zamana göre çok değişti ve eğer böyle birşey gerekirse başarıcaktır.

Madara'ya gelince.Bence Madara çok önceden ölmüştü fakat bir türlü Orochimaru gibi farklı vücutlara girerek yaşıyordu.Fakat bu girdiği diğer vücutlarda Sharingan yoktu doğal olarak.Daha sonra ölmek üzere olan Obito'yu buldu ve onun vücuduna geçti.Böylece tek bir göz bile olsa Sharingan'a tekrardan sahip olmuş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

NERELOLOROY!!11

Ana hikayenin kökleri iyiden iyiye çıkıyo ortaya. Bu bölüm de bi sürü soru işareti bıraktı kafada. Tobi ve Madara arasındaki bağlantı ne; Yondaime kyuubi'nin "light" tarafını Naruto'ya, "dark" tarafını kendine sealladıysa, Pein'in bunla bi alakası olabilir mi; Naruto'nun ihtiyaç duymayacağı "o" jutsu ne; Naruto'nun nerf'ü artık düzeltilecek mi, gibi.
Çok çılgın bi helecanla bekliyorum sonraki bölümü.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]
said:
ölücekse de mesela, önce bu konan karısını tam gebertecekken üstüne pain gelsin yardımına, ona da çakacakken ikisi birlikte piçlik yaparak alsınlar. o zaman babaya yakışır bi ölüm olur işte :D

demiştim. böyle olcak gibi. jiraiya ver lan dersini şunlara :)

bu arada sensei fln ?? ears'in dediği olabilir çünkü herkesin 3 öğrencisi varken, jiraiya'nın tek öğrencisi yondaime olarak gösteriliyodu. bakalım.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...