Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sasuke bence bu haliyle itachi ile dövüşmeyi göze alamaz sonuçta savaştan yeni çıktı yaralı vs.
itachi'de sasuke'yi öldürmek için gelmemiştir muhtemelen yine bir şeyler söyleyip sasuke'yi gaza getirir eheh
Mesaj tarihi:
[spo]Eh boşuna yazmadık o teorileri... sonunda narutonun kökeninin rain village'a dayandığını öğrendik. Pain de aynı köyden :P hatta büyük ihtimalle kardeşi :P:P:P[/spo]
Mesaj tarihi:
babası deilmiş be yoksa benmi yanlış anladım?yondaimenin annesiyle bir bağlantısı var.
sıradaki chapterlar baya iyi olacağa benziyor sasuke vs itachi,jiraiya vs al falan.

edit:şimdi bi daha okudumda o cümlede naruto'dan bahsediyormuş ben yanlış anlamışım sanırım.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 14:26 tarihinde, _ILuVaTaR_ tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
nihayet açıkladılar be. bi de annesinin resmini gösterselerdi keşke. former whirlpool'danmış heralde savaşlar sırasında yıkıldı bu country. ve jiraiya da ölücek 2 vakte kadar paso asuma'nınki gibi foreshadow yapıyolar :(
  • Admin
Mesaj tarihi:
jirayaya kalkan eler kırılsın :(( kishimo jirayanın nekadar hüneri varsa hepsini gösteriyorki öldükten sonra arkasından ii konuşalım.Gerçi böyle bir ölüm naruto için iyi olabilir o pembe dünyasından uyanır
Mesaj tarihi:
Jiraiya ölürse çok ayıp olur. Ama ölmez de Pain'i dövüp gelirse hikaye açısından saçma olur.
Zaten Jiraiya ve Naruto konusunda biraz acımasız davranıyo mangaka. Mesela daha kurbağanın "duvarları delinmez" ağzının ilk görüldüğü kısımda Itachi cart diye yırtmıştı mangekyousu ile. Naruto zaten bariz eziliyo her şekilde, bi türlü "İŞTE BE DAHA ÜSTÜ YOK" dedirtmediler bize onun için.
O yüzden Jiraiya'yı öldürürler gibi geliyo bana. Koca seride en sevdiğim adam Naruto'dan sonra, ölürse ciddi anlamda üzülürüm.
Mesaj tarihi:
ölücekse de mesela, önce bu konan karısını tam gebertecekken üstüne pain gelsin yardımına, ona da çakacakken ikisi birlikte piçlik yaparak alsınlar. o zaman babaya yakışır bi ölüm olur işte :D
Mesaj tarihi:
öleceğini sanmıyorum...

çok güçlü olduğundan ya da onu bunu madara edeceğinden değil. ne zaman kaçması gerektiğini bildiği için hayatta kaldığına inandığımdan.

vöööh. cümle kuramadım.
Mesaj tarihi:
Bence ölsün. New Generationlar kalsın. Sonra hop zaman atlasınlar akatsuki olayı bittikten sonra.Diğer karakterler 30 yaşlarında olsun. Ardından onlarda ölsün manga bitsin.
Mesaj tarihi:
daha ne olayları vardır jiraiya nın bişey görmedik henüz...
çok dramatik olur tsunade ve naruto için, ölüme gidiyo gibi bi izlenim verdiler gerçekten ama ölcekse de painle dövüşsün bi 15-20 bölüm görelim bütün jutsularını
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...