Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo=Gelecek chapter için resimli spoiler]

Ahanda burda diyor, "Konoha wo tsubusu" diye. Türkçe meali de "Konoha ağzına sıçacam, boku yedin olum sen."

Bu kadar aptal, gereksiz, boş, vakit kaybı, gıcık bir karakter yok ya. Naruto'ya acıyorum vallahi. Böyle bir öküzün peşinde koşturuyor. Üstüne üstlük MS mi EMS mi ne olduğu belirsiz acayip bir de sharingan'ı var. Ya ben biliyodum Kisihimotu'nun interview'ini okuduğunda böyle olacağını fakat bu kadar da beklemiyordum ya. Adam harbi bütün bir yıl boyunca iğrenç Sasuke ile deli edecek bizi! ARGHHHHH Gief Naruto backkk!! gief my jiraiya![/spo]

Mesaj tarihi:
ahaha debuff bayagı geriden mi takip ediyosun abi sen mangayı =)... ilerisini okumadıysan spo vermeyelim de bi nefeste okursun zaten =)...

402 spo

allahın ezigi saske ya, bosluktan ne yapacagını sasırdı, abisini oldurmeye kasıyodu, baktı abisi iyiymis, aklına ilk konoha'ya dalmak geldi malın... madara'ya dal bari allahın okuzu... ayrıca o goz de ms'i ems'i gecmis cicek olmus, baska bi sey olmus =)...

ayrıca tsubusu ne demek abi =), tsubasa ile bir ilgisi var mı eheh ?

edit: bu arada o son cumledeki yazı fazla parlak geldi bana ya, diger sayfaya gore... fotoşop olma ihtimali olabilir mi =) ?

Mesaj tarihi:
[spo]İşin ilginç tarafı, adam abisinin bütün hayatını riske atıp savunduğu Konoha'ya dalmaya karar veriyor. Ulan Itachi'nin mezarında kemikleri sızlıyordur ya. Ne hayırsız kardeşmiş bu.

Bu arada tsubusu "ezmek, to crush" demek.[/spo]
Mesaj tarihi:
jiraiya oldu abi ya :... tam bi shinobi'ye yakısır oldu adam ama... hatta bi kere oldu, sonra bi gaza geldi canlandı, son gucuyle pein'in sırrını pa'nın sırtına sifreledi, tekrar olup suyun dibine gitti... acık ara farkla en favori karakterimdi... ama illa olecekse de boyle olsun derdim, ne kadar guclu bi shinobi oldugunu gosterdi adam...
Mesaj tarihi:
Of abi iyice azıttı bu herif olan zavallı narutoma oluyor desenize siz. Her olayın sonunda hah saske yi de kurtarır mutlu olurlar diyoduk, her olayın sonunda bu saske ensest bi fantezi kurup sacma işler yapıyor
Mesaj tarihi:
Sasuke'nin kotu olmasi isime gelir. Manganin adi Naruto olduguna gore son noktada Naruto Sasuke'yi yener. Iyi olup koye gelip tekrar ilgi odagi olmasini istemezdim.
Gerci ilgilenmiyorum bununla.
Pain'in sirri ve Naruto vs Pain muhabbeti varken bu cok `lesser` bir mevzu.
Mesaj tarihi:
e işte anakin de salak gibi kanmıştı, bunlar hep böyle. ergeç saskekünnn madara'yı uçsuz uçurumlara fırlatacaktır.

402 - kuru fasulye gazından doğan yeni güçler!

nükleer göz mü oldu bu şimdi nedir lol, baktığı yere gamma ışını mı yayıyor heh

Mesaj tarihi:

402

valla sasuke nasıl bağladı, nerden ne yaptı, anlamadım. tıngır mıngır giderken "ya çok uzattık" diyerek bir bölümde kesmişler gibi oldu. bu kadar uğraşmışken biraz daha uğraşsalardı bari.

Mesaj tarihi:
[spo=402]Kishimoto fena sıçtı bu sefer. Hani harbi kokuttu. Bir de o Sharingan ne öyle ya. Nukleer Reaksiyon filan mı oluyor bu adamın gözünde. Sam'in dediği gibi ışın filan atmaz inşallah.[/spo]
Mesaj tarihi:

402

off iyice eblek oldu ya, hayır gozu niye degisti anlamadım ki, bi sharingan kullanıcısı yıllardır gormedigi ve kotu sandıgı abisini oldurup sonra onun hakkında gercekleri ogrenince Sumbadumba Sharingan'a mı sahip oluyor, nedir ? saske guclenmekten sıkılmıstır artık ya...

off bi sonraki bolum icin de hala eagle nereye gidecek falan yazıyor, ne zaman bitcek bu saske geyigi de jiraiya-pein olayına donecez ? kishi'nin aklına jiraiya'nın yazdıgı mesaja uygun bi sey gelmiyo bence, uzattıkca uzatıyo =)...

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...