Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Alexi_Septimus said: Çok ekmeğini yedi o jutsunun. yeri geldi rasenganla yemek bile yaptı yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 en basitinden adam hala benle aynı hızda yumruk atıyor.Boyle sanki slow motion gibi,uçuo,uçu,ahanda geldi ve yumruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Rasengan süper teknik hesapta da,düşmanlara vuramıyor ki.Çoğu adam envai çeşit teknikle ya da sadece zıplayarak kaçıyor rasengandan.Yeni jutsular lazım narutoya,bunu da ne zaman öğrenir belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Alexi_Septimus said: Abi yapma rasengan'ı öyle öğrendi, öyle geliştirdi. Çok ekmeğini yedi o jutsunun. ya normal kage bunshin de yeterdi, mass versiyonu güya forbidden techniqqquueeee diye gösterdiler ama bütün kanıtladığı naruto'nun taijutsu'da ne kadar beceriksiz olduğu. ha mass kage bunshin'i rock lee'ye ver bak napıyor çocuk ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ilk bölümden beri kage bunshin görüyoruz bu olay biraz sıksada kage bunshinler rasengan ogreniminden sonra sadece puf olmaya yaradı ilgi dağıttı naruto aşagıdan yukardan cee yaptı kakashinin naruto traningini görünce hah sonunda rasenganla hamur açmaktan başka kagebunshinler bir işe yaradı dedim demez olaydım yeni upperduper dragonball özentisi rasengan 3 clone istediğini gördüm.Her karkaterin belli copyrightları yaratılmış bundan sonraki jutsulardada naruto kagebunshin kullanıcak öyle geliştirecek cocugun aklında 1 şey varken başka şey yapamıyor ondan dolayı 10tane summon ediyor. Narutonun bu saatten sonra en hızlı gelişimi şu kurbağa amcaların yardımıyla olursa olur jirayanın ölümü narutoya 100allstat olarak dönmesi lazım rinnegan bile çıksa yeridir güzel maviş gözlerine yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bu gidisle naruto nincaligi birakip saske fantezilerine adadigi bir kitap yazicak pardon zaten naruto kishimotonun saske fantezielri ustune yazdigi bir manga idi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bu arada naruto bayadır kendisi de training yapmıyor sanki, eskiden ağaçlara tahtalar asardı shuriken neyin atardı iyice haylazlaştı ergenliğe girdi aklında başka başka şeyler oldu bide erosennin de paso sıkıştıyodur rahmetli ''narütö kamışa su yürüdümü naruo hede hödö''. Bir an önce işini bilen kişinin narutoya el atması lazım. Rasengan shurikennin süresi çok kısaydı arttırabildimi bi bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Aslında Naruto sanıldığından daha fazla teknik biliyor, fakat durmadan Kage bunshin kullandığı için diğerleri pek göze batmıyor. Şuan ki hali ile şunları yapabilmesi lazım: *Kage Bunshin *Rasengan *Oodama Raseengan *Rasenshurinken *Frog Summoning *Wind Element Kullanımı(Adam Rasenshurinken yapıyor, bırakın da Asuma gibi silahına filan wind element ekleyebilsin artık) Naruto'nun tek eksiği Sasuke gibi Katon jutsuları yok. 2-3 tür Fuuton ile yapılan jutsu öğrense çok iyi olacak fakat, şimdilik seri Sasuke'ye odaklandığı için pek şans vermiyorum. Yinede Naruto'da çok büyük bir değişim var. Artık Ninja gibi saldırıyor. Önceden Street Fighter'dan çıkmış gibi düpedüz dalıyordu, fakat artık Kage bunshin'leri filan gizleyip dalıyor. Örneğin: Kakuzu ve Madara'ya saldırıları. Ayrıca Jiraiya'nın bahsettiği, anahtarlı filan da bir teknik vardı. Şu Sasuke-Sakura-Kakashi arc bitsin, ben Naruto'da ciddi gelişmeler olucağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Asumanın bi özelliği değil bildiğim kadarıyla, o silahlar ''chakra blade'' olarak geçiyor ve asumanın çakrasını direk silaha iletiyor öyle bi yapısı var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 O kadar basit değil işte. Asuma bıçağının etkisini kılıç kadar uzatıp taş delebilirken, Naruto ilk denediğinde ağacı bile geçememişti. Benim dediğim Naruto'nun da Asuma seviyesinde chakra weapon kullanabilir haline gelmesi. Sasuke'nin kılıcı ile chidori göndermesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hmm ama sasuke de asuma da o silahların kullanımı konusunda eğitim almış kasmıştır kesin uzun süre. Umarız narutonun karşısına da iyi bir eğitmen çıkar(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Basar 36213287632871632716317632187362178362173126872 tane kagebunshin, öğrenir o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Virus said: Narutonun bu saatten sonra en hızlı gelişimi şu kurbağa amcaların yardımıyla olursa olur jirayanın ölümü narutoya 100allstat olarak dönmesi lazım rinnegan bile çıksa yeridir güzel maviş gözlerine yakışır serinin bu duruma gelmiş olması ne kötü be. topluca bir mucize bekliyoruz narutonun adam olabilmesi için. ne olurdu 3 yıl geçerken iki jutsu öğrenseydi çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Summonlar basit chakra bladelerle falan karsilastirilamayacak derecelerde buyuk jutsular bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Zor olan summon değil summondan ne çıkardığın kanımca:D Birde naruto gamakichiden birşey öğrencekse hiç öğrenmesin gitsin ichirakunun yanında ramen işine başlasın kariyer yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Evet örneğim Gamabunta summon etmek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Summondan kastimiz zaten `Boss` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Yoo illa ki Boss olmak zorunda değil ki. Örneğin Jiraiya'nın Kisame'nin kılıcını durdurmak için kurbağ summmon etmesi gibi, çok farklı şekillerde de kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ssj4songoku said: Naruto'nun tek eksiği Sasuke gibi Katon jutsuları yok. 2-3 tür Fuuton ile yapılan jutsu öğrense çok iyi olacak fakat, şimdilik seri Sasuke'ye odaklandığı için pek şans vermiyorum. Ayrıca Jiraiya'nın bahsettiği, anahtarlı filan da bir teknik vardı. Şu Sasuke-Sakura-Kakashi arc bitsin, ben Naruto'da ciddi gelişmeler olucağına inanıyorum.Güzel demişsin de sasuke'nin sahip olduğu genjutsuyu+aslanlar gibi nerdeyse tüm güçleriyle mangekyou sharingan+ üstüne bir de aşmış elemental yönlendirmeyi unutma (bkz,raitonu envai çeşit aoe,kılıç,kalkan için kullanabilmesi -kirin!-) Ha bir de güçlendiren şu cursed sealı var. E Naruto diyince aklıma rasengan+shadow clones harici birşey gelmiyor,hatta yeni öğrendiği teknikler bile bunların gelişmiş halleri değil mi? (tajuu kage buns. ve rasengan shuriken) Hani kyuubi desen,onu da sürekli baskılıyor,gücünü kullanmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ya zaten Naruto'nun Sasuke kadar teknik bilmesini beklemiyorum. Bileceğini de pek sanmıyorum. Karakterine yakışmaz bence. Sasuke daima daha teknik oynayan bir karakter olmuştur zaten. Naruto ise daha "straight-forward" ve iç-güdüleri ile dövüşen tip oluyor burda. Ayrıca en son chapter ile Sasuke'nin cursed-seal'ı kaybettiği ortaya çıktı ve mangekyou sharingan'a kesinlikle sahip olduğuna dair bir haber yok. Bence mangekyou'ya sahip olacak fakat henüz biraz belirsiz o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 cursed seal oriylen beraber uçtu gitti kurbağa amcalar illaki summon ogretmek zorunda değil jirayanın hermit modu var bunu belliki kurbağa kardeşliğinden ögrenmiş summon dünyası tahmin ettiğimizden cok daha kapsamlı gibi geliyor kendi hayatları kendi özgeçmişleri var bunuda en iyi jirayayı büyük kurbağa amcaya cagırdıklarında görmüştük narutonun gelişimi için kyubinin kurbağa içindeki seallı kısmıyla olacagı kesin benim istemediğim yönü kyubiden gelecek bir yardım naruto kyubinin lvl 9unu ogrenmiş ne olur ogrenmemiş ne olur bir zevki yok umarım bu muhabbet düşündüğümden cok daha farklı şekilde gelişir. ssj4songoku said: mangekyou sharingan'a kesinlikle sahip olduğuna dair bir haber yok. mangekyouya sahip bahsettiğimiz kişi sasuke lütfen element mani. 1hafta gibi kısa sürede kakashiylen masterladı mange sharingan cocuk oyuncagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Harbi ya, ben kaçırmışım ordaki detayı. Bu arada Hermit Mode Naruto'ya çok yakışır bence. Fakat Jiraiya bile o yaşına rağmen 2 kurbağnın yardımı olmadan kullanamıyordu. Naruto'nun çat diye öğrenebileceğini pek sanmıyorum. Jiraiya'nın bahsettiği tekniğe gelince, bence naruto ile kyuubi'nin chakrasının birleşimi ile yapılacak bir teknik olacak. Çok chakra harcıyacak fakat epey etkili bir teknik olacak. Edik: Virus biraz noktalama işaretleri bu arada yaws. Hani kusura bakmada epey acı çektim okurken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Boss summonlar gercekten `ote` summonlar. Yani Itachi'yle Kisame'nin Jiraiya'dan tirsisini hatirlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ah bak şimdi sen yazınca aklıma geldi. Summonların diğer bir kullanımıda örneğin Jiraiya Itachi ve Kisame'ye karşı Fire Mountain'daki bir kurbağının miğdesini mi summonlıyordu. Doğrusu bence tam olarak summon değildi, fakat yinede ilginç birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Peki şöyle bi olay wardı naruto 3. kuyruğa kadar bilincini koruyabiliyordu naruto 4. 5. kuyrukta da bilincini koruyabilse büyük güç kazanır ama sanırım ütopya biraz:D Edit: Sanırım orada o mideden Sharingan+ameratsu ile kurtuluyordu itachi yanlış hatırlamıyorsam. Bir de Jiraiyanın tiken saçlı kalkan tekniği var unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar