ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Son sayfadaki Sasuke'nin mal olmuş suratı harikaydı !
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Eğer madara gerçekleri söylüyorsa (ki artık öyle gözüküyor), İtachi'ye acıdım cidden.Saske de saf saf abisinin kötü olduğunu düşünmüş işte. İşin ironik tarafı İtachi'nin: Sasuke'yle olan savaşında kendisini yeneceğini beklemesine rağmen Sasuke'yi yenmesi...Artık nasıl bir potansiyeli varsa.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 itachi ya itachi zaten her zaman gariban çocuğu oynuyordu. bu arada pein hikayesi yalan oldu, kaç haftadır ses yok.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Doğru bak, Itachi'nin kimseyi öldürdüğünü görmemiştik. Acıların çocuğu itachi...
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 MUAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA 400 u okudum MUAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA LIES!!!!!!!!!!!!111111oneone Saske 3 bolume bileklerini kesicek diyenler el kaldirsin!!! (tu)(tu)(tu)(tu)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 (tu)(tu)(tu) Bileklerini kesip kendini uçurumdan atsın.
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sasuke hala ölmedi mi ya!ölürse okumaya başlıyacam mangayı valla
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu işin sonu sasuke'nin "naruto, i'm your father" demesine kadar uzanabilir eheh
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ben Onu Pain'den bekliyordum. "Naruto, I'm your real father! I'm the one who f****d your mother! And the 4Th Hokage was watching us by the way!"
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ahaha songoku, cok hardcore yaklasmıs olaya da, bi ara vardı onu naruto'nun babası pein geyigi =), hatta pein direk fourth'du o geyikte =)... olsa guzel olabilirdi eheh (rinnegan'lı naruto'nun sharingan'lı saske'yi ezmesi bakımından tabii)...
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ki itachi madem "iyi adam" di madara nin dedigi gibi akatsukiye girip sonra neden narutonun pesine dustu? neden sadistik bir bicimde saskeye iskence yapti su sekli ile saskenin itachinin hikayesini anlattigi zaman sekillenmis cok yapmacik duruyor itachi ilk tanitildiginda anrutoyu yakalamaya geldikelrinde filan
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ya madara sasukeyi yiyiyor , yada kishi bizi.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 @Viktor,İtahi'nin kasıtlı olarak kötüyü oynadığını söylüyor kishi işte.Aslında itachi süper iyi(miş).Klanı kalmayınca kendisi için her şeyin sonu gelmesine rağmen sasuke'nin güçlenmesi için kendini onun intikam aracı yapıyor(muş) Hem de kendi sonunu hazırladığını düşünüyor,ama diyorum ya sasuke gene eziliyor abisi karşısında,gene eziliyor,değişen bir şey yok =)
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yerim ben o Itachi'yi ya. Kiyamam... =[ Zaten mor ojelerine de hastaydim.
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ya su anda itachi ile ilgili tek bilmedigimiz sey neden akatsuki'ye girdigi zaten, o da 401'de acıklanır herhalde bu gidisle... itachi, saske'yi deli gibi gaza getirmek icin elinden geleni yapmıs, saske de godlike oldu iste, basarmıs demek ki... itachi gucunu saske'ye gostermeseydi (o tsukiyomi yaptıgı zaman mesela) saske gider miydi orochi'nin pesinden... o "hate me" geyigini de destekliyor bu anlattıkları, benden ne kadar cok nefret edersen o kadar guclenirsin olayı oyle aptal bi felsefi trip degilmis de, cidden kendisinden nefret ettirmek icin ugrasıyormus itachi iste...
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 İçten içe seviyormuş ama, klanında kıyamadığı tek kişi... :/
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Itachi Akatsuki'ye bilgi sızdırmak için girmiş olabilir. Kasabayı ve düzeni kendi clanını öldürecek kadar seven bir adamın çat diye Akatsuki'ye gireceğini sanmıyorum. Ama beni en çok kurcalayan Itachi'nin Sasuke'ye gözlerini alıcam derken ki psikopat bakışı. Hani varya salya sümük bir surat hali. Ahanda O.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 olaya şu açıdan bakarsanız inandıcı geliyo madara'nın hikayesi:koskoca imba itachi boklu saske'ye nasıl yenildi?demek ki başından beri saske'nin elinden ölmek istiyormuş evet.olabilir.
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ehehe evet =), ki yine de yendi yani, orada teknikleri transfer etmek yerine gozunu alabilirdi bence...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ki itachi'yi sasuke öldürmedi, o da bir gerçek.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Kıyamadı,kalpten gitti... Aslında şakaydı bu ,ama gerçek de...
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 gercekten de saske oldurmedi iste... en azından bizim bildigimiz itachi'yi oldurmedi, orada itachi'nin full performansını bilen bi tek zetsu vardı, o da dedi ya "itachi mactan once bir sekilde gucsuzlesmıs olmalı" falan diye... ya madara, mactan once ugrastı itachi'yle, ya da itachi anladı hala yenemeyecek gerizekalı saske, daha cok darlamadı, saske'nin baska hareketi kalmadıgını anlayınca pes etti...
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Zaten adamın gözleri görmüyordu yahu. Neredeyse kör olmuş. Zar zor görüyordu.
Öne çıkan mesajlar