Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer madara gerçekleri söylüyorsa (ki artık öyle gözüküyor), İtachi'ye acıdım cidden.Saske de saf saf abisinin kötü olduğunu düşünmüş işte. İşin ironik tarafı İtachi'nin:

Sasuke'yle olan savaşında kendisini yeneceğini beklemesine rağmen Sasuke'yi yenmesi...Artık nasıl bir potansiyeli varsa.

Mesaj tarihi:
MUAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA

400 u okudum

MUAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA

LIES!!!!!!!!!!!!111111oneone

Saske 3 bolume bileklerini kesicek diyenler el kaldirsin!!!

(tu)(tu)(tu)(tu)
Mesaj tarihi:
ahaha songoku, cok hardcore yaklasmıs olaya da, bi ara vardı onu naruto'nun babası pein geyigi =), hatta pein direk fourth'du o geyikte =)... olsa guzel olabilirdi eheh (rinnegan'lı naruto'nun sharingan'lı saske'yi ezmesi bakımından tabii)...
Mesaj tarihi:
ki itachi madem "iyi adam" di madara nin dedigi gibi

akatsukiye girip sonra neden narutonun pesine dustu?
neden sadistik bir bicimde saskeye iskence yapti

su sekli ile saskenin itachinin hikayesini anlattigi zaman sekillenmis cok yapmacik duruyor

itachi ilk tanitildiginda anrutoyu yakalamaya geldikelrinde filan
Mesaj tarihi:
@Viktor,İtahi'nin kasıtlı olarak kötüyü oynadığını söylüyor kishi işte.Aslında itachi süper iyi(miş).Klanı kalmayınca kendisi için her şeyin sonu gelmesine rağmen sasuke'nin güçlenmesi için kendini onun intikam aracı yapıyor(muş)

Hem de kendi sonunu hazırladığını düşünüyor,ama diyorum ya sasuke gene eziliyor abisi karşısında,gene eziliyor,değişen bir şey yok =)

Mesaj tarihi:
ya su anda itachi ile ilgili tek bilmedigimiz sey neden akatsuki'ye girdigi zaten, o da 401'de acıklanır herhalde bu gidisle... itachi, saske'yi deli gibi gaza getirmek icin elinden geleni yapmıs, saske de godlike oldu iste, basarmıs demek ki... itachi gucunu saske'ye gostermeseydi (o tsukiyomi yaptıgı zaman mesela) saske gider miydi orochi'nin pesinden... o "hate me" geyigini de destekliyor bu anlattıkları, benden ne kadar cok nefret edersen o kadar guclenirsin olayı oyle aptal bi felsefi trip degilmis de, cidden kendisinden nefret ettirmek icin ugrasıyormus itachi iste...
Mesaj tarihi:
Itachi Akatsuki'ye bilgi sızdırmak için girmiş olabilir. Kasabayı ve düzeni kendi clanını öldürecek kadar seven bir adamın çat diye Akatsuki'ye gireceğini sanmıyorum. Ama beni en çok kurcalayan Itachi'nin Sasuke'ye gözlerini alıcam derken ki psikopat bakışı. Hani varya salya sümük bir surat hali. Ahanda O.
Mesaj tarihi:
gercekten de saske oldurmedi iste... en azından bizim bildigimiz itachi'yi oldurmedi, orada itachi'nin full performansını bilen bi tek zetsu vardı, o da dedi ya "itachi mactan once bir sekilde gucsuzlesmıs olmalı" falan diye... ya madara, mactan once ugrastı itachi'yle, ya da itachi anladı hala yenemeyecek gerizekalı saske, daha cok darlamadı, saske'nin baska hareketi kalmadıgını anlayınca pes etti...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...