BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 üsttekine hitaben sasuke nin ninetailsi tamelemesine bende katılıyorum ama ondan sonra geri döner mi bilmiyorum. Ama Sasuke Narutoyu evcil hayvanı yapar bugidişte o kesin.Sonra manganın adıda Sasuke nin evcil hayvanı Naruto olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kakashinin canlı oldugu bir dünyadan naruto hokage olamaz kanımca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Kakashi kabul etmez narutoya giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Spoiler Sonra Sasuke gelir, Naruto'yu döver Hokage olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bana kalırsa serinin sonunda Naruto'nun ölmesi çok daha büyük bir olasılık.Kyuubiden ayrı yaşayamaz.E heyecan olsun diye akatsuki bir şekilde çıkaracak bunu.Ama o sırada Naruto büyük bir hokage ayarında teknik-kahramanlık gösterip kendini feda edecek,hatta son adamı(büyük ihtimal madara+kyuubi) bu şekilde yenecek(ler)Ardından ölen Naruto'nun sanki 5. hokageymiş gibi heykeli yapılacak vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 death to all nuubs, gatts gelecek hepsinin kafasını kesecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 itachinin sasukeyi neden öldürmediği ortaya cıktı :) narutonun babası annesi sasukenin neden ölmediği madara kishi okadarda kötü gitmiyor bu ara manganın başından beri ogrenmek istediğimiz herşeyi söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 çıktı mı 386 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hmm, çıkmış evet de benim bulabildiğim tek şey, Çince bi raw. Baya olaylar dönüyo, milletin yüzünden şok ifadesi eksik olmamış. Bazı yerlerde kyuubi yazıyo falan. Acayip bi bölüm, çok heyecanlandım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yaa ingilizcesi ne zaman cıkıcak bunun ehehe, cok merak ettim, zaten iyi yerde bitmisti, millet de bu kadar sasırdıysa efsane bolumdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Translations Page 1: Chapter 386: The new light...!! Left text: One who conceals a blade to survive, the secret in his heart is slowly revealed Page2: Top: Sasuke: Uchiha Madara... Sasuke: Mangekyou Sharingan other...secret? Mid: Other than a dotjutsu that controls Kyuubi...There is another secret isn't there? Bottom: sfx txt: What is Uchiha Itachi talking about?! Sasuke: ... Page 3: Top: Itachi: Of course...this is the other secret Itachi: Also the most important secret Mid: Sasuke: Important secret...? Sasuke: What is it? Bottom: Sasuke: What is it? / Tell me... Page 4: Top: Itachi: Let me tell you some history first Itachi: History about the Uchiha Clan Sasuke: !? Mid: Itachi: Uchiha Madara used to have a brother Itachi: ....a little brother Sasuke: ....! Page 5: Top: From a young age, they competed to strive for a higher level Mid right: Later, both of them developed the Sharingan Mid Left: Both brothers became special within the Uchiha clan Bottom right: The two brothers continued compete in order to develop their dotjutsu Bottom mid: Those brother... Bottom left: Sasuke: .... Page 6: Top: Finally activated the Mangekyou Sharingan Bottom right: This is how the Uchiha clan came to be Bottom left: The brothers used this dotjutsu to manage the Uchiha clan Older brother Madara became the leader Page 7: Top left: However, Uchiha Madara's body started to change, even though he looked fine Top right: These eyes are special because... The more its used, the more its sealed and finally walking towards darkness Mid right: This is the fate of the Mangekyou Sharingan Enormous powers...however acheiving this power has the price of going blind Mid left: Uchiha Madara did everything he could to regain his vision, however, nothing seemed to work... Bottom right: He was devastated He became obsessed with acquiring Mangekyou Sharingan, so he... Bottom left: Forgive me... Page 8: Mid right: He took both of his brother's eyes Sasuke: ugh Bottom right: Ever since taking those eyes Bottom left: Uchiha Madara finally regained vision, plus these eyes would not get sealed... Page 9: Top: The everlasting Mangekyou Sharingan! The little brother's eyes finally gain eternal light with a new host Mid right: Then another change happened Eyes that hold a unique dotjutsu are born Mid left: However, this exchange of eyes can only occur within the Uchiha clan Also, this method does not guarntee the user a new power This is the reason behind many massacres after that time, etched in history Bottom right: This is the Sharingan's other secret Page 10: Top: Uchiha Madara used this power to continue to rule over all shinobis And was even considered as the most powerful one Him and a forest clan collaborated and formed a new organization Mid: This organization became Konoha Bottom right: Since then, Uchiha Madara and that clan's leader, who later became the Shodaime Hokage, opposed each other in opinions regarding managing Konoha Bottom left: Even thought he lost the battle to gain supremacy over Shodaime, Uchiha Madara and his dotjutsu still lives today Page 11: Top right: He then formed a new organization named Akatsuki, and hid within it Top left: Sixteen years ago, the Kyuubi attack on Konoha was started by Uchiha Madara, of course But that attack was stopped by the Yondaime Hokage Mid right: Sasuke: ! Mid left: Itachi: Today's Madara is nothing Itachi: The one who has gained the highest title of the Uchiha clan is not him Bottom right: Itachi: ....That man who has surpassed Uchiha Madara Itachi: is none other than myself Bottom mid: Now! I can finally surpass Uchiha Madara's power! Page 12: Itachi: Sasuke!! Itachi: You are how I will continue to see! Sasuke: ! Page 13: Top: Itachi: You are my spare! Bottom right: To acquire Mangekyou Sharingan is to kill your friend... To acquire the everlasting Mangekyou Sharingan I've stayed with this flithy clan. Bottom left: Sasuke: ! Page 14: Top right: Itachi: I've lived with this flithy clan for this power! Top left: The moment you were born you've been dragged into this bloody fate! Mid right: Hurry brother!! Mid left: sfx: zzizzzz Bottom: After I kill you, I can be released from the Uchiha clan and gain freedom, reaching true relief and change! Page 15: Top right: To release myself from my container! Top left: You and I are unique brothers You and I must live on together, I being the wall you must surpass Mid right: We are each other's spares!! Mid left: You've always wanted to surpass me Thats why I let you live...but this is also for myself Bottom right: This is the dilemma of the Uchiha brothers!! Page 16: Top left: sfx: grab Bottom right: Itachi: It seems...like you can see into my heart Bottom left: Sasuke: Its all because of that... Page 17: Top right: I'm Uchiha Sasuke, a lot of things I hate, not a lot that I like and I have no interest in dreams Top left: I have my ambitions I will revive the Uchiha clan, and also... Mid right: Kill a certain man! Bottom: Finally I understand Left side text: This shocking reason caused Sasuke to live in misery!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Naruto 386 Çok fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 offf, bayagı iyi bolumdu ya... harbiden bayagı birsey ogrendik eheh... yalnız bu first nası bi elemanmıs abi ? madara o kadar gucluyken, permanent mangekyou yani, yenmiş yine eheh... itachi'yi de ilk kez cıldırmıs gordum, seriye ilk girdiginden beri daima ultra sakindi adam =)... yine de iddiamdan vazgecmiyorum eheh, sasuke yenemez su halde ya, zaten permanent kazanma geyigiyle hic cekinmez mangekyou kullanmaya itachi, nasıl yensin yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 itachi kafayı yedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Oyh, hakikaten müthişti. Böylece Itachi neden Sasuke'yi hayatta bırakmış onu da öğrenmiş olduk. Gerçekten önemli bilgilerin olduğu bir bölümdü. Bir sonraki bölümü merakla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 spoiler oha itachi!!1 yanliz ne sasuke ne itachi kolay kolay harcanabilecek karakterler degil su durumda dahi , fakat permanent geyigine birinin yatmasi kacinilmaz gibi , gonul isterki itachi dovsun , oysun gozlerini ; gidip madaraya,paine elinin tersiyle vursun , takilsin iste gonlunce eglensin, o kadar zaman tohumlarini ekti planinin , ektigini bicsin.fakat olaylarin;itachinin beklentilerinin aksine sasukenin amacina ulasip yaninda bonus olarak permanent almasi ve pain e naruto(tame edilmis kyubi) ile birlikte dalmalari seklinde gelismesi kuvvetle muhtemel gibi.ya da ben salliyorum,bilmiyorum.sasirt bizi kishimoto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 burada gerçekten bu olay biterse, iki ihtimalde de iş iyice karışacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 İtachi'nin alpellaya doyduğu an... Ürktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bu arada Itachi olayları açıklarken kulaklığımda Naruto-sadness and sorrow açıldı.Bir hoş oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 abov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 amagad sağlam chaptermış,ne kadar saske sevmesem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Itachi, Madara elimden tuttu öğretti bana her şeyi diyor da.. ben hala Tobi'nin Obito olduğunu düşünüyorum.(Ben madarayım demiyordu hatırlarsanız, madaranın gücüyle diyordu) Yok eğer Tobi cidden madara çıkarsa kishimoto hikayeyi yanlış güçlendirmiş olacak... işine gelince bütün karakterler imba, işine gelmeyince hepsi yerin dibinde. ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 tobi obito cikicak bencede , nasil gelisicek o kulvarda olaylar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Güzel chapter, fakat itachi'yi öyle çıldırmış görünce gözümden düştü.Ama aklıma takılan bazı sorular var. 1. İki kardeş de aynı zamanda mangekyou kullanmaya başlıyorlar fakat Madara erkenden kör oluyor, neden? 2. Ben mi yanlış gördüm yoksa iki kardeşin mangekyou'su farklı mı gözüküyor? Çünkü yanlış hatırlamıyorsam Kakashi ile Itachi'nin gözleri de farklı gözüküyordu. 3. İki farklı mangekyou mu var o zaman? 4. İki farklı mangekyou olması muhtemel çünkü, a) Kakashi'nin itachi gibi adam öldürerek mangekyou aldığını sanmıyorum. b) Gözlerindeki çizimler farklı gözüküyor. c) Kakashi'nin kullandığı teknik Itachi'nin kullandıklarından farklıydı.(Bu demek değildir ki Itachi de aynı tekniği kullanamaz, ama olsun ) d) İki kardeşin aynı zaman da kör olmaması. Farklı Mangekyou resimler [spo=Kakashi][/spo] [spo=itachi][/spo] [spo= İki kardeş][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Abi bence tobi direk madara.Akatsuki liderinin madara olması da kanıtlıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar